IP camera z iPhone [hladam]

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

IP camera z iPhone [hladam]

Příspěvek od bajk »

chcel by som sa spytat, ci existuje (to som nieco nasiel, ale nie mne vyhovujuce) SW pre iPhone, ktory by spravil z iphonu IP kameru (cez WIFI siet, fungujucu na IP adrese iphonu), kde staci zadat do prehliadaca napr. na PC (alebo na inom iPhone - ak to nebude flash, alebo activeX) IP adresu a je tam obraz z iPhone kamery .... jedna sa mi ale o to, aby to fungovalo aj cez EDGE/3G siet .... nie len cez WIFI .... ak nieco existuje, prosim o radu, ako sa to vola :) .... dakujem

Premenovany nazov topiku. dodo

Davidddd

Re: IP camera

Příspěvek od Davidddd »

Wificam je to co hladas ale mne to nefungovalo ale funguje to rovnako na iphone napise IP co mas dat do prehliadaca na pc

hurrican
Host
Host

Příspěvek od hurrican »

No lenze prave ta wificam je presne to co nehlada by som povedal (uz len podla nazvu wifi) Skusal som tu aplikaciu wificam a funguje v pohode ale len cez wifi teda nie cez 3g/edge...

bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bajk »

no, presne :) este mi ale napada jedna vec, ako to je s Orange INTERNETom, pretoze neviem, ci prideluje verejne IPcky zariadeniam, alebo nie. pretoze ak nie, prip. ak su to IPcky za FW, tak mi je to aj tak na nic :) proste ide mi o to, ze ci vobec dokazem cez "Slovak Orange Internet" byt viditelny s iPhonom zo sveta :) ... a pri roznych verejnych WIFI HOTSPOToch to aj tak prideluje privatne IPcky, cize tiez nic "zo sveta" ...

EDIT: alebo inac sa spytam, je nejaky software, ktory by hocijako (video over internet, ??? ) vedel posielat live video z kamery fotaku aj cez 3G siet? :) ... ci to chcem uz vela?

4154
Host
Host

Příspěvek od 4154 »

Zkus qik ale nevim jestli funguje pres 3g
iPhone 3G 8GB 4.2.1 bez jailbreaku

Davidddd

Příspěvek od Davidddd »

Orange ani t-mobile ani O2 neprideluje pevne ip adresy takze nieje mozne nieco take urobit na mobilnej sieti ... alebo sa mylim?

snoochi
Host
Host

Příspěvek od snoochi »

pres qik to funguje, ale pouze verze ze cydie

bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Re: IP camera z iPhone [hladam]

Příspěvek od bajk »

Orange (som sa informoval) ma moznost aktivacie Orange Internetu (ci Orange World, ci ako sa to vola :) ) s dynamickou verejnou IPckou (nejde o to mat pevnu IPcku, ale VEREJNU) za jednorazovy aktivacny poplatok. treba ale zmenit APN nastavenia na internet.vip - co zase (zmena/nastavenie) APN v iPhone nie je take "jednoduche" :) .... ale ze sa aj to da .... takze idem skusit tek QIK z Cydie

PS: este mi povedz, ako presne sa vola ten program v Cydia ... lebo som nasiel ze "Qik: Stream Live Video From iPhone" alebo aj "Qik Video: Record Video And Facebook Sharing" ... alebo co to ma ako presne sa volat? :) a si si isty, ze to vie spravit IP kameru "z iPhonu"???

pegancr
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od pegancr »

Tak to by melo byt podle nazvu jasne, ze je to ta prvni volba. Spis by mne zajimalo, z ktereho je to repa, ja to v cydii nemam :(

bajk
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Příspěvek od bajk »

ved praveze ani ja ... ale .... tak tu prvu volbu som nasiel na stranke http://rdsbc.blogspot.com/search?q=qik .... takze idem vyskusat, ale aj tak si myslim, ze to nebude to co chcem - ze "IP kamera" :)

Odpovědět