fim + titulky

Odpovědět
John397

fim + titulky

Příspěvek od John397 »

Existuje nejakej programek ktereej by mi dal titulky do filmu aby to nasledne slo prehrat v ipodu?? diky

JackieTran
Starý pes fóra :)

Re: fim + titulky

Příspěvek od JackieTran »

HandBrake.. nebo DVDFab

ls8

Příspěvek od ls8 »

Uz je ti nekolik vlaken na toto tema, hledej a nezakladej nove.

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ipod touch 8gb »

media coder,handbreak ...ale urcite najdes viacej v Multimedia a Modding-VIDEA

vbruno
iPhone expert
iPhone expert

Příspěvek od vbruno »

Format Factory
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::

Metalgirl
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Příspěvek od Metalgirl »

Mám dobré zkušenosti se sothink ipod video converter. Ale je placený narozdíl od handbreak.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.

mirke

Příspěvek od mirke »

Ja osobne mam dobre skusenosti s programom MediaCoder. Dokaze vyuzit naplno akykolvek vykonny CPU (aj 6-jadrovy Core i7 na 4GHz) a vychadzaju nan stale nove aktualizacie. Tak isto je mozne vyuzit na ripovanie vykonne GPU s podporou CUDA.

Pre uplnych laikov ponukam jednoduchy navod :

1. Cez ponuku "File - Add File" si pridame pozadovany VIDEO subor do programu.

V pripade, ze chceme film s titulkami staci mat s filmom v jednej zlozke titulky s rovnakym nazvom ako je film a s priponou srt alebo sub.

2. Cez rozbalovaciu ponuku "Features - UI Plugins - Digital Media Players - Iphone/Ipod" spustime ripovaci plugin pre iphone.

V nom si nastavime pozadovane parametre (napr. podrobne nastavenie titulkov, nastavenie obrazu, video bittrate, audio bittrate) a stlacime START.

3. Pockame pokym program skonci s ripovanim a video subor pre iphone aj s vlozenymi titulkami najdeme (defaultne) v tom istom folderi ako povodny video subor.

Je mozne ho stiahnut napriklad TU.

CML4D

Příspěvek od CML4D »

Ahoj,
já používám Cyberlink PowerDirector8 a je tam volba convertovat filmy pří¨mo pro iPod touch a titulky tam jdou dávat taky téměř v libovolném formátu velikosti i barvě

Cengis

Příspěvek od Cengis »

Ja používam Aimersoft DVD Studio Pack a ide mi to dobre. Titulky sa dajú nastaviť ešte pred corvertovaním, čo je dobre a ešte lepšie je ze ich nemusíš mať pod takým istým menom ako pri oeiginále a môžu byť pokojne aj s diakritikov, čo na niektorých programoch musia byť.

Odpovědět