Final Fantasy 1,2 (comming soon) Appstore

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
frees
Host
Host

Final Fantasy 1,2 (comming soon) Appstore

Příspěvek od frees »

A je to tu, Square Enix konecne vypocul nase prosby a na Iphone smeruje Final Fantasy, konkretne diely 1 a 2. O hrach s zatial toho prilis vela nevie a na Facebooku tvorcov sa objavilo len par screenshootov. Datum vydania bude upresneny

FF 1
Obrázek

Obrázek

FF 2
Obrázek

Obrázek

siccnezz

Re: Final Fantasy 1,2 (comming soon) Appstore

Příspěvek od siccnezz »

No tak to je jednoduše BOMBA! Už se moc těším.. Snad je jen tvůrci nedají za moc draho.

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

Hurááá.

Jen prosím ... snad ale dle screenu mohu již doufat ... nedávejte tam žádnej po....nej virtuální směrovej kříž, ale předělejte to na plnohodnotný ovládání po celé ploše. A já u toho pak strávím stáří;-)

blackmanT

Příspěvek od blackmanT »

tak na tuhle hru se taky těším, ale k tomu ovládání bych já osobně spíš uvítal ten virtuální směrovej kříž. Už v nějaké jiné podobné hře byla možnost ovládání buď přes kříž, nebo "plnohodnotý" displej (rozuměj, kam jsi dal prst, tam ta postava šla) a zjistil jsem, že mi daleko víc vyhovuje ten kříž. Takže já bych to udělal na výběr jak kdo chce.

frees
Host
Host

Příspěvek od frees »

to bola Inotia: Wanderer of Luone

metuj
Host
Host

Příspěvek od metuj »

blackmanT + frees
Jasně, Inotia 2 to má vyřešeno geniálně. Každý ať si vybere, co mu vyhovuje. Já chápu, že někomu směrový kříž a tlačítka vyhovují víc (ačkoli už méně chápu, proč si tedy vybral beztlačítkový telefon:-), ale vadí mi, když nějaká hra jen okopíruje kompletní strukturu z tlačítkového telefonu a přidá virtuální ovládání. Když chci vybrat šestou volbu z menu, tak musím kliknout pětkrát na spodní tlačítko virtuálního joypadu a pak ještě na virtuální ENTER. U ovládání "prstem kdekoli" mi stačí jeden klik;-)
A že těch voleb z menu v FF hrách je pánové!;-)

frees
Host
Host

Příspěvek od frees »

presne tak, idealne je to vtedy ked v menu staci kliknut na to co potrebujes a som velmi rad ze som zatial este hru kde by si musel vyberat polozku virtualnym smerovym krizom nevidel

r.a.c.e.k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od r.a.c.e.k »

Tak uz je to v appstoru, stahuju jednicku :)

waclaw82

Příspěvek od waclaw82 »

uz mam obě a je to pařba jak na kompu pecka :-D

Odpovědět