Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Zajímavá aplikace, která narozdíl od MyProfiles funguje i na iPhonu první generace. Možnost nastavit si libovolné množství profilů a mezi nimi pak přepínat buď ručně, nebo podle časového plánu, či podle GPS (nebo CellID) pozice a nebo podle toho, kdo vám právě volá).
No je to opravdu funkční a maká to dobře.Mám jen jednu věc,které v programu chybí a mě tudíž taky.Jde o to,že v nastavení profilů není možnost si vybrat jako zvuk sms systémové zvuky.Myslím těch šest,které jsou v IP přednastaveny.Pouze,když zadáte deufultní zvuk,tak je tam jen jeden.To mi docela chybí neboť jsem už zvyklý na určitý zvuk sms a v profilu to prostě nejde.Třeba se to ale zlepší upgradem,který snad bude.
Zdravím, je možno v tomto programu nastavit upozornění na nepřijatý hovor nebo SMS? Např. pípáním resp. jiný zvuk po určitém časovém intervalu..když je na iPhone nepřijatý hovor? Díky za info.