Mam problem s nefunkcnim razenim pisnicek v playlistu po updatu na iPhone 2G OS 3.1.
V iTunes jsou pisnicky serazene presne jak chci, ale v iPhonu se v playlistu porad radi podle alba.
Nemate nekdo reseni? Zkousel jsem ruzne zmenit razeni v iTunes i restore iPhone.
Porad se to ale radi spatne.
Nefunkcni razeni pisnicek v playlistu v OS 3.1
-
- Mírně pokročilý
-
- Starý pes fóra :)
Re: Nefunkcni razeni pisnicek v playlistu v OS 3.1
koksooo
to su problemy
tak to asi ide podla abecedy či interpret alebo nazov
to su problemy
tak to asi ide podla abecedy či interpret alebo nazov
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
- Mírně pokročilý
Jenze to prave nejde podle interpreta nebo nazvu. Jde to porad podle alba at to nastavim jak chci.
Driv to fungovalo, ted ne.
Driv to fungovalo, ted ne.
-
- iPhone guru
Ve 3.1 je více takových "příjemných" změn v řazení. Např. já mám seriál, dvě série. A vše jsem měl v jedné složce, nejprve byly díly seřazené dle čísla dílu z první serie a pak zase dle čísla dílu v druhe serii.. Jenže jsem měl čísla dílů 1. v první sérii a také 1. díl v druhé sérii. Do firmwaru 3.0.1 mi to řadilo nejprve série a pak díly, ale ve 3.1 to řadí pěkně na prd - dle dílů. Takže nejprve je 1. díl z první série, pak první z druhé, a takhle to jde dál.
Musel jsem tedy udělat jakoby dvě uplně nezávislé TV Shows, první a druhou serii. Ne že by mi to nevyhovovalo, není to uplně tak problém, jen chci poukázat na tyto změny a než já vysledoval v čem je chyba a proč se mi díly z první a druhé série všelijak mýchají, také mi to chvilku zabralo.
Musel jsem tedy udělat jakoby dvě uplně nezávislé TV Shows, první a druhou serii. Ne že by mi to nevyhovovalo, není to uplně tak problém, jen chci poukázat na tyto změny a než já vysledoval v čem je chyba a proč se mi díly z první a druhé série všelijak mýchají, také mi to chvilku zabralo.
-
- Mírně pokročilý
Tak v iOS4 je konecne razeni pisnicek ve smart playlistech opravene.
Ze to ale trvalo.
Ze to ale trvalo.