I Have a Dream ...
že po uskutečněném hovoru se jeho údaje (volané číslo, start čas a konec čas) zapíší do nějaké aplikace, ve které bych si v ideálním případě mohl připsat k danému záznamu ještě nějakou poznámku. Mám snít dál, nebo něco takového existuje?
Předesílám, že mám iPhone bez úprav;-)
Logování hovorů s poznámkou
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- Pokročilý uživatel
Re: Logování hovorů s poznámkou
Po jb si možeš z cydie ninstalovať mobilelog. Je to platena app a dokaze prideliť ku kazdemu hovoru dlžku jeho trvania v sekundách, vlastne nahradi obrazovku s poslednými hovormi.
Neviem o ziadnej app ktorá by dokazala pridávať k uskutočneným hovorom poznámku.
Neviem o ziadnej app ktorá by dokazala pridávať k uskutočneným hovorom poznámku.

-
- Host
guzmen píše:Po jb si možeš z cydie ninstalovať mobilelog.
O tom jsem tu cetl, asi by mi stacil. Ale moc se mi do JB nechce, resil jsem uz jednu reklamaci a ted se chystam na novy 3GS, takze bych potreboval neco z AppStore.
juramac píše:kdyz u hovoru kliknes na sipku vpravo , zobrazi se ti informace o casech, kdy a jak dlouho hovor probihal
Bohuzel je historie dost limitovana - hovory stare > tyden, jsou vymazany. Nebo existuje moznost jak nastavit, aby se zaznamy nemazaly?
-
- Pokročilý uživatel
No legalne takýto program asi apple nedovoli. Zatial som sa na appstore nestretol zo žiadnou app ktorá by dokázala pracovať s uskutočnenými hovormi.
Apple takýto pristup pravdepodobne blokuje, aplikacie možu čítať len databázu kontaktov, fotiek a to je asi tak všetko.
Apple takýto pristup pravdepodobne blokuje, aplikacie možu čítať len databázu kontaktov, fotiek a to je asi tak všetko.