Narozeniny

Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Odpovědět
Paik

Narozeniny

Příspěvek od Paik »

Zdar všem,
prosím víte někdo o aplikaci, která by nejenom shromažďovala z kontaktů informace o narozeninách, ale hlavně aktivně připomínala.
Díky

ahinsy

Re: Narozeniny

Příspěvek od ahinsy »

Přidávám se k prosbě. Mam visty a ty chytre veci co dela Mac mi to neudela.. a je zbytecne ukladat si narozeniny ke kontaktu kdyz me nato pak nikdo neupozorni :(

f.a.n.o

Příspěvek od f.a.n.o »

Stahnete si iHappyDays, graficky je to hezky udelany, nacte si to narozeniny napsane u kontaktu a ukazuje to, kolik dni do narozenin zbyva... jednoduche a prehledne... :wink:

ahinsy

Příspěvek od ahinsy »

jj neco takoveho taky mam.. koneckoncu ve FastContacts to jde co se tyce Events myslim taky..ale problem je s tim ze to ten den rano nebo trebas o pulnoci to je fuk nehodi alarm nebo pop-up okenko aby bylo jasne ze ty narozky jsou..preci jen nechci obden kontrolovat nejakou aplikaci zda nahodou nekdo nema narozeniny :))

Alex-alex
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od Alex-alex »

Tohle žádná app z AppStore nikdy umět nebude, bylo by to v rozporu s pravidly Apple, možná něco je, nebo se objeví v Cydii :wink:

harken

Příspěvek od harken »

A nieco pre notifier widget, aby sa to ukazovalo na lockscreene, by sa nenaslo? :)

jakubslu

Příspěvek od jakubslu »

Tak jsem zkoušel iHappyDays a vypadá to fakd docela dobře a je to na AppStore :)

ahinsy

Příspěvek od ahinsy »

to: Alex-alex
klidne na Cydii :) nelpim na Apple storu :))

btw. co umi to iHappyBirthday? myslim umi to neco z toho o cem je tato diskuze??

masklin
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)

Příspěvek od masklin »

@ahinsy: vytahne si data narozeni od kontaktu a pak k tomu ukazuje za jak dlouho maji narozeniny a kolik jim bude ale neupozornuje, tudiz ji musis pravidelne zapinat a koukat se
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

Paik

Příspěvek od Paik »

Tyhle vsechny jsem zkousel a je prave ten "problem" ze nic z toho rano neupozorni. Drive na 1.4.fw byla aplikace ktera "hlasila",ale uz nevim jak se presne jmenovala. A ta mi chybi :cry:

ahinsy

Příspěvek od ahinsy »

to juramac:
no tak Tobe to možná zabere par minut, pokud nemas zadne kamarady, ja mam v seznamu 350 lidi a tak u 2/3 z nich mam narozeniny a prestoze preji jen treba 10-20% z nich, tak bych uvítal být v obraze i u tech ostatnich, protože tim mnohdy clovek predejde faux paux.

a resim to tu tady protoze predpokladam ze toto forum tu presne k tomu je, az bude potrebovat poradit v tom co nepotrebuju tak se na Tebe urcite obratim, ale zatim bych uvital kdyby sis tyhle chytre myslenky nechal pro sebe ;-)

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

:arrow: ahinsy: Nainstaluj a rozchoď si iPhone PCSuite a tam si můžeš editovat narozeniny vesele přes PC. Je to určitě snadnější než to tam vyťukávat na titěrné klávesničce. Pak si to tamtéž zazálohuj a budeš to moci použít vždy po restore.

t0panka

Příspěvek od t0panka »

na appstore je aplikacia birthday... mam ju voverzii lite... nacita si narodeniny z kontaktov a taktiez aj z tvojej facebook sttranky a potom vypisuje zakolko ma kdo kolko rokov..... vo full verzii posiela aj pripomienku majlom :)

Alexi

Příspěvek od Alexi »

skús iBirthdays - Cydia ( BigBoss repo )...neviem síce, či ťa to upozorní pretože mám iba TRIAL verziu, ale možno keď kúpiš, pomôže :)

harken

Příspěvek od harken »

Z Cydie si stiahni BirthdayPush (z tel. zoznamu to posle narodeniny do kalendaru) a Lock Calendar (kalendar na lockscreene). Pre istotu si radsej pred pouzitim BDayPush zalohuj kalendar.

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od Beavers »

Mám také iHappyDays2, ale na nastavené narozeniny mě to neupozorní. Dal jsem si včera zkusmo do jednoho kontaktu včerejší datum den a nastavil čas upozornění tak, aby se za 10 minut spustil alarm. Nic se nestalo. Nastavil jsem tedy včera u toho kontaktu datum narození jako by měl být dnes, ale ráno v určený čas zase nic. Tak nevím, jak to vlastně funguje, když tento test nepřinesl žádný výsledek. Dělal jsem tuto zkoušku proto, abych měl jistotu, že to funguje a jakým způsobem. Kdo s tou aplikací má zkušenosti? Díky za rady.

chris.dale

Příspěvek od chris.dale »

Můžu taky doporučit aplikaci Occassions, stojí dolar. Viz http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=69&t=28561

rafto
Host
Host

Příspěvek od rafto »

iSvatek,iSviatok pocesky aj slovensky ale nemam odskusane cena 2,99$ na appstore

Ivek

Příspěvek od Ivek »

mne to nenašlo na appstore

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

Jj.tiez som ju hladal,ale isviatok zmazali

ava
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ava »

Zkus hledat svátek.
Iphone 16G 1.1.4, po delší době 3.2.3 a šilhám po Iphone 4' , iPad 2 stále IPhone 1 a 4S, New iPhone 5S,

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

jj svatek naslo,ale kedze Cz ma ine mena,tak je na Sk nepouzitelny

Max87
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Max87 »

Na tie narodky pouzivam Birthdays Pro Lite - vie si nacitat narodky z Contacts aj z FB stranky, vie aj upozornovat, aj zobrazit cislo v ikonke, ze kolko ludi ma v dany den narodky...Urcite stoji za vyskusanie - Lite verzia oproti Pro nema ziadne limity, len pri spusteni vyhodi okno, ze sa ma spravit upgrade ma Pro...
- iPhone X 256GB, iOS 11.1.2
- iPhone 6S 64GB iOS 11.1.2(dev)
- iPhone 5 32GB, iOS 10.3.3(dev)
- MacBook Pro 13,3", late 2011, macOS Sierra 10.12.6

Merfi
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od Merfi »

Dakujem,vyskusam

Odpovědět