Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Jsem rad že jsi me vyslyšel s tou ikonkou, ta růžovoucka jak jsem psal me praštila hned když jsem ji stahoval hned jak to vyšlo. Tyhle ostatní už jsou parádni.
Jaro píše:nespravil by niekto tuto app aj na slovenských operátorom by som to velmy rád privítal
Minimálně několikrát v tomto tématu je již napsáno, že pro slovenské operátory to prostě NENÍ možné udělat. Lidi čtěte trochu! Příště už to budu mazat!
2Antabelus: Autor ma muj dik ze se do teto aplikace pustil - ale: nefunkcnost odesilani do site T-Mobile je dost zasadni vec a na tuto okolnost neni nikde v programu ani jeho anonci upozorneno. Navic reakce typu "reste s Antabelusem on to ma na starosti" je ponekud alibisticka - tahle aplikace je Alexova a Alex-alex ji musi resit, marna slava.
Diky predem za rychlou napravu, byla by skoda teto slibne aplikaci pokazit jmeno hned na zacatku:)
Antabelus píše:To, že nefunguje odesílání SMS do sítě T-Mobile je opravdu jen a jen moje chyba, navíc nikde nečtu, že by to Alex-Alex vůbec zmiňoval, jedná za nás oba, nic na mě nehází. Na nápravě pracujeme.
Cituji: "Odesílání má na starost Antabelus, tak všechny problémy řešte s ním..." - prispevek na predesle strane od Alex-alex
Takže, mám Alexovu free app a placenou app od peteraxxl. Rád bych je porovnal mezi sebou.
Rychlost Peterxxl jasně vítězí, o tom není pochyb. Zatímco u O2 je app od Alexe pomalejší o cca 30 sekund, u Vodafone je to už v řádu minut. T-mobile sem netestoval, údajně nefunguje...
Vzhled Tady vítězí app od Alexe. Jeho design se mi zdá "lehčí" než v případě peteraxxl, a grafické počítadlo znaků považuji také za velké +.
Odesílání Další vítězství Alexe. Díky Antabelusovi a jeho vlastním "agregátu" se nemusí před odesláním vyplňovat kód, což značně přidá na pohodlnosti celého procesu.
T-mobile U Alexe nefunguje u Peteraxxl ano, snad to Alex doladí v dalším neplaceném (doufám) updatu.
Ikonka Víc se mi líbí vzhled od Peteraxxl, ale to je na posouzení každého z nás
kendy1991 píše:...Zatímco u O2 je app od Alexe pomalejší o cca 30 sekund, u Vodafone je to už v řádu minut. T-mobile sem netestoval, údajně nefunguje...
App od Alexe: Vodafone - rychlost řádově sekundy (5-10), ano,T-Mobile zatím nefunguje. Už je o tom několikrát zmínka.
Tak já mám úplně jinou zkušenost. Včera sem aplikaci stáhnul nedlouho po jejím uvedení (upozornil mě jackie) a zkusmo sem odeslal sms sám sobě (mám vodafone). Sms se odeslala až po 2 minutách (připojení wi-fi) a přišla po cca další minutě....
Hezké ikonky, je divne že v iTunes se jevi jako černa ikonka a v IP se po sync stane sladká růžová. Když je i na springboardu v iTunes tak by to melo souhlasit ne? Asi to je jen prehozeny soubor Icon.png v aplikaci, nebo ne?
neberte to nějak zle, ale jsem si zcela jistý, že autorem ikonek o2, vodafone a t-mobile není jackietran a že na všechny logotypy budou nějaké ochranné známky
Alexi, je mi celkem jedno, ze tvoje nova aplikace bude vypadat temer totozne jako ta moje. Ono je tezke se neinspirovat od stavajicich veci, ale mam na tebe jednu prosbu: muzes prosim zmenit nazev? Vede to k velkemu zmateni, kdyz si pouzil muj nazev a jen jsi pred to pridal Ceske. Navrhuji treba "Ceske SMS" bez toho "zdarma". Tim bychom se odlisili. Nebo neco jineho. Dekuji za zvazeni.
peter
Edit: a prosim i popisek na springboardu, kde mas uplne to same