X-Card Trick [AppStore]
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: X-Card Trick [AppStore]
To je informace odkud? Nebo to je jen další reklama na Váš server?
Keby si si prečítal celý tento thread, tak uvidíš že som hore napísal že budú k dispozícii 3-4 promo kódy na túto appku, tak teraz som len upresnil od kedy. Toť vše.
A nemali by ste všetko brať ako propagáciu, vôbec to tak nieje mierené a náš portál nieje absolútne konkurencia iphone.cz (ak by bol, tak to by som si nedovolil zverejniť na tomto fóre náš web), práve naopak, naše portáli spolupracujú
A nemali by ste všetko brať ako propagáciu, vôbec to tak nieje mierené a náš portál nieje absolútne konkurencia iphone.cz (ak by bol, tak to by som si nedovolil zverejniť na tomto fóre náš web), práve naopak, naše portáli spolupracujú
tak nevím jak funguje ta appka ale na tu kouli jsem uz prisel xD
-
- Starý pes fóra :)
Chaos: jak zjisti barvu je jednoduche, premejslim jak zjisti hodnotu karty. Prodleva mezi mackanim Next pri kroku soustredeni na kartu to asi nebude :p
Life sucks. And then you die.
tak ted jsem prisel taky na tu barvu no...ale hodnotu jeste musim vymyslet xD
-
- Host
ta flashovka je jednoduchá... ta app do iphonu je zajímavější 

iPhone 7 iOS 12.0 - JB
iPod Touch 1st gen OS 3.1.3 - JB
THX to Luke_chiptuning (kdo ho zná tak ví)
iPod Touch 1st gen OS 3.1.3 - JB
THX to Luke_chiptuning (kdo ho zná tak ví)
-
- Senior uživatel
jj ale je to stranda ta koule... Jak je to teda? V pondeli bude nebo nebude pro vsechny na appstore X-card zdarma?
iPhone 4S (32 GB) | iPad 2 (32 GB) | MacBook Pro mid 2012 (16 GB RAM, 480 GB SSD)
-
nebude pre vsetkych, bude to iba sutaz o promo kody na stiahnutie
Naposledy upravil(a) dodulo dne pát čer 04, 2010 5:54 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
-
Nepište sem jak to funguje!!
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
- Sons of Jailbreak
...sorry..., ale
a, som nevedel že nesmiem napísať ako si myslím, že to funguje,
b, som napísal že je to moja domnenka...
a, som nevedel že nesmiem napísať ako si myslím, že to funguje,
b, som napísal že je to moja domnenka...
iPad 4 3G 16 GB White FW 10.3.3 Telekom SK
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 13.3 JB Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 JB Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012
iPhone XS Max 64 GB Silver FW 13.3 JB Orange SK
iPhone 6S plus 128 GB Space gray FW 12.4 JB Orange SK
ATV 2 FW 5.0 (5.1.1) JB
MacBook Pro 15" Unibody Mid 2012
-
- Host
nechápu, co maj admini za problém s tim, že sem někdo píše jak to funguje... Když to někoho zajímá tak co... Přestaňte zneužívat svoje pravomoce a když už něco smažete, tak to aspoň do toho topicu napište! Člověk pak hledá post a nemůže ho najít..
Nepleť si pojmy. Nikoli admini, ale moderátoři. A ti mají za úkol dbát zde na dodržování pořádku. Pokud se ti něco nelíbí na naší práci, tak s tím nic nenaděláš, ani když se budeš rozčilovat a radit nám, co a jak máme dělat. My máme svoje pokyny.
Pokud jde konkrétně o toto vlákno, píše se v něm o kouzelnickém triku a jak známo, kouzla se neprozrazují (manipulátoři jsou dokonce vázáni mlčenlivostí). Nikdo zde tedy nebude popisovat funkci triku, i kdyby to měla být jen jeho hypotéza. I takovéto zákony tady budeme podporovat přesně tak, jako potírání pirátství. Beavers.
Nepleť si pojmy. Nikoli admini, ale moderátoři. A ti mají za úkol dbát zde na dodržování pořádku. Pokud se ti něco nelíbí na naší práci, tak s tím nic nenaděláš, ani když se budeš rozčilovat a radit nám, co a jak máme dělat. My máme svoje pokyny.
Pokud jde konkrétně o toto vlákno, píše se v něm o kouzelnickém triku a jak známo, kouzla se neprozrazují (manipulátoři jsou dokonce vázáni mlčenlivostí). Nikdo zde tedy nebude popisovat funkci triku, i kdyby to měla být jen jeho hypotéza. I takovéto zákony tady budeme podporovat přesně tak, jako potírání pirátství. Beavers.
-
- iPhone expert
Pokud to někoho zajímá, tak si to musí zjistit sám. Třeba na tu kouli už jsem přišel a nikdy by mě nenapadlo, že je to tak primitivní
( a děkuju všem, co mi odmítli prozradit princip) 

MacBook Pro (2008)
-
- Host
tak až příště nějakej chytrej moderator smaže příspěvky, tak ať to aspoň napíše...
PS Jsem rád, že mi aspoň někdo odepsal a rovnou to nesmazal...
PS Jsem rád, že mi aspoň někdo odepsal a rovnou to nesmazal...
-
- Senior uživatel
OT : ja uz se tady davno naucil nereagovat ale pouze sledovat. Nekdy me ti moderatori taky pekne ... tak proto. A to radim i ostatnim, kterym se to taky nelibi - lepsi je se nerozcilovat a nechat je delat si co chtej.
Na tu kouli se dá přijít tak, že ten kluk o tom píše ve svým článku na stejné stránce. Resp. je to tam v komentářích, tzn. že porušuje asi kouzelnický tajemství, že to tam jen tak nechává a nemaže to.

-
- Moderator fóra
Sk1X1 píše:tak až příště nějakej chytrej moderator smaže příspěvky, tak ať to aspoň napíše...
Moderátoři jsou chytří všichni, to by jinak nebyli moderátory. Doporučuji ti, aby ses mírnil ve výrazech, vím, že tvoje poznámka zapáchá ironií díky jejímu pejorativnímu nádechu. Zkrátka: chovej se slušně a jako na každé jiné návštěvě.
-
- Host
s tim tvrzenim si dovolim nesouhlasit, že je někdo moderátor není důkaz toho, že je chytrej... To si hodně z nich jenom myslí (nic proti tobě)... Já se slušně chovám, ale nemam rád "nafoukaný" adminy (obecně, nic konkrétně na tebe nebo někoho dalšího)
A abych nebyl OT: Ta hra je zajímavá, docela by mě zajímal ten princip fungování...
Souhlasit / nesouhlasit je tvoje právo. Je otázka, co je ještě podle tebe slušné chování a co již hraničí se zásadami slušné morálky. Nevím ani, co je podle tebe "nafoukaný" admin - jediným adminem je zde Julek, takže opatrně s titulováním, on je majitelem fóra, on si sem může pozvat koho chce a také odsud může vykázat kohokoli. To on si vybírá moderátory...
Všimni si, že nepoužívám zájmeno "on" psané jako "On", čímž chci naznačit, že není žádným Bohem ani pro nás, ani pro uživatele. Je jen hostitelem na svém fóru a my moderátoři jsme jeho pomocníky, nikoli přisluhovači nebo otroky. Ty i ostatní pochybovači a kritici mějte na paměti, že jsme něco jako jeho prodloužené ruce. Nezneužíváme svého postavení, jsme také jen jeho návštěvníky. Naše služba není nikterak honorovaná, děláme to dobrovolně. Být moderátorem je řehole. Být moderátorem znamená být zároveň terčem, na který se snadno míří. Být moderátorem znamená mít spoustu nepřátel, ale i přátel. Servilní "přátelé" nejsou praví přátelé. Administrátor má, díky své pozici, více potenciálních servilních přátel než moderátor. Proto si na něj nikdo nedovolí útočit tak jako na moderátory. Znovu opakuji, že moderátoři jsou jeho prodlouženýma rukama. Tím nechci říct, že touží po "do zadku lezoucích" přátelích. Cizím slovem se tomu říká doprdelevlezismus. Beavers.
edit. omlouvám se, zaměnil jsem znovu admina s moderátore, jsem navyklej z hraní online her, kde jsou jen admini...
A abych nebyl OT: Ta hra je zajímavá, docela by mě zajímal ten princip fungování...
Souhlasit / nesouhlasit je tvoje právo. Je otázka, co je ještě podle tebe slušné chování a co již hraničí se zásadami slušné morálky. Nevím ani, co je podle tebe "nafoukaný" admin - jediným adminem je zde Julek, takže opatrně s titulováním, on je majitelem fóra, on si sem může pozvat koho chce a také odsud může vykázat kohokoli. To on si vybírá moderátory...
Všimni si, že nepoužívám zájmeno "on" psané jako "On", čímž chci naznačit, že není žádným Bohem ani pro nás, ani pro uživatele. Je jen hostitelem na svém fóru a my moderátoři jsme jeho pomocníky, nikoli přisluhovači nebo otroky. Ty i ostatní pochybovači a kritici mějte na paměti, že jsme něco jako jeho prodloužené ruce. Nezneužíváme svého postavení, jsme také jen jeho návštěvníky. Naše služba není nikterak honorovaná, děláme to dobrovolně. Být moderátorem je řehole. Být moderátorem znamená být zároveň terčem, na který se snadno míří. Být moderátorem znamená mít spoustu nepřátel, ale i přátel. Servilní "přátelé" nejsou praví přátelé. Administrátor má, díky své pozici, více potenciálních servilních přátel než moderátor. Proto si na něj nikdo nedovolí útočit tak jako na moderátory. Znovu opakuji, že moderátoři jsou jeho prodlouženýma rukama. Tím nechci říct, že touží po "do zadku lezoucích" přátelích. Cizím slovem se tomu říká doprdelevlezismus. Beavers.
edit. omlouvám se, zaměnil jsem znovu admina s moderátore, jsem navyklej z hraní online her, kde jsou jen admini...
Naposledy upravil(a) Sk1X1 dne ned čer 06, 2010 3:04 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Pokročilý uživatel
Ale no, napište mi už niekto do PM know-how tej app 

Tak ako som sľúbil, app je od dnes možné získať zdarma :
http://iapp.sk/sutaz-o-4x-x-card-trick
http://iapp.sk/sutaz-o-4x-x-card-trick