[edit=toncek]No opravdu mě to dokáže naštvat, když v tom kurde štěrká

No ja jen, jestli to byla nejaka narazka na ostatni, co se tu smrtelne vazne ohledne toho, ze v iP sterka, rozcilovali. MG
Objednáno dne 24. říjen 2013
Probíhá zpracování zboží K odeslání: 2 - 3 weeks
Doručení: 11 Nov, 2013 - 15 Nov, 2013 Expresní doručení
zdeno77 píše:Uz manm u apple store status priprava k odeslani na iphone 5s
Expedováno: Předpokládané doručení dne 12/11/2013 - expresní doručení
Midnight píše:Kebyze viem ako bude ten 5S nahovno tak si znova kupim 5 .... To super touchID funguje ako ciganska hračka a o vydrze baterie ani nehovorim. Momentalne mam 65% a Usage mam 1 hodinu 12 minut. Ved to je daco neskutocne.
Gps povypinane. Push vypnute. Vsetko zoptimalozovane na dobru vydrz a toto je vysledok. Do smeti s tym.
Este aj to wifi mi obcas vypadne zatial co na ipade ide v pohode.
http://i41.tinypic.com/6tdcav.jpg
ghost_dragon píše:nevíte někdo, v jakých barvách nabízí vodafone 32gb verzi 5S?
Leonko píše:prečo by si kupoval 5ku ? s baterkou natom nieje lepšie, alebo ?
Jadro píše:Midnight: Jak dlouho ho mas? Neni trochu brzy hodnotit baterii? Potrebuje nekolik cyklu. Cca do mesice po startu pouzivani byva baterie ustalena a fpoho
kotelnik píše:A me teda TouchID funguje naprosto perfektne, az me to prekvapuje v jakych uhledh je schopen prst sejmout a samozrejme jen ten spravny...
Pa.T píše:Dnes večer mi přišel mail z Apple Store, že je zásilka na cestě. Předpokládané doručení dne 12/11/2013. Přepravce UPS. Jen je škoda, že doma (na doručovací adrese) budu až ve středu večer, takže se s něma budu muset nějak dohodnout, ať mi to přivezou ve čtvrtek nebo by mi to mohl převzít někdo jinej z rodiny? Je tam vyžadovaný podpis.
zdeno77 píše:Nebo ti to dovezou i někam jinam, podle potřeby, mě to veze DHL express dodani 11.11 tak už čekám.
macodk3 píše:Mne keď neodomkne palcom tak použijem bradavku, funguje to.. akkurát ľudia na ulici divne zazerajú