Výdrž baterie na iOS 7 - zkušenosti, tipy, rady
-
- Host
Re: Výdrž baterie na iOS 7 - zkušenosti, tipy, rady
Co vy toto?
Využití 9h8min
Pohotovost: 9h8min
Baterka 34.
Telefon je starý od března 2013
Nějaký řešení? Prosím
Využití 9h8min
Baterka 34.
Nějaký řešení? Prosím
iFon 5 iOS 7 .. černý 16GB... CZ ... NON Jail
MacBook Bílý .. OSX Lion
EX .. iFon 3GS iOS 6... černý 16GB... CZ ... NON Jail nerozbitný nezmar
EX .. iFon 4 .. červený 32GB ...US
EX .. iFon 3GS .. bílý .. 16GB ...US
EX .. iFon 3G . ..celý bílý 16GB ...US
EX .. iFon 3G ... bílý .... 16GB ....CZ
MacBook Bílý .. OSX Lion

-
- Moderator fóra
Něco zůstává běžět na pozadí, vesměs pomáhá Hard Reset.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
-
- Host
Děkuju.. Teďka jsem to udělal. Tak uvidíme.. Jinak telefon jsem z nabíješky vypojil v 5 ráno. Měl 100%. Teďka je 15.24 a mám 24%. A to s ním nic nedělám.. mám tam puštěné klasické plikace včetně FB a Viberu. Ale jak jsem měl 3GS s iOS 6kou, tak mi to tak nežralo baterku jak toto... a celkem mě to mrzí.
iFon 5 iOS 7 .. černý 16GB... CZ ... NON Jail
MacBook Bílý .. OSX Lion
MacBook Bílý .. OSX Lion

-
- iPhone guru
Tak na aké hodnoty sa ustáli baterka po pár cykloch nabíjania ? Aké máte hodnoty ? Či mám objednávať z alzy alebo čo 
Nechápu jakou má souvislost objednávka z alzy s výdrží baterií, nad některými příspěvky mi zůstává rozum stát, opravdu. MG

Nechápu jakou má souvislost objednávka z alzy s výdrží baterií, nad některými příspěvky mi zůstává rozum stát, opravdu. MG
-
- Host
Gardelone píše:Co vy toto?
Využití 9h8min
Baterka 34.
Nějaký řešení? Prosím
Co ti přijde divný na využití 9h?

iPhone 5 16GB Black - iOS 7.0.4 + Beats by Dr.Dre MIXR Black
-
- Pokročilý uživatel
A tobě nepřijde divný, že využití je stejný jako pohotovost? Buď to drží v ruce nonstop a nebo mu něco pořád visí na pozadí...
-
- Klub čistého iOS
Staci urobit hard reset a bude to. Niekedy staci obycajne vypnut a zapnut.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
-
- iPhoneHolik
Tak nevím datový přenos trochu víc basti ale ráno jsem měl plno a teď něco přes pade při tomhle využití a asi 35min příchozích třech hovorech mrkněte na screeny

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2
-
- Host
Ja mam s baterkou ten istý problém, už ma ide z toho drbnut.
Najradšej by som ten telefón predal. Nesere ma ani to že ho nabíjam každý deň, ale to, že niekedy už o 18:00 mám baterku v pryč. Nepomohol ani hard reset, aplikácie mi na pozadí nebežia, snažím sa ich vypínať a baterka ide stále dolu.
A to keď ešte zapnem mob. internet + 3G tak rovno pred očami mi percentá klesajú. Čiže teraz sa snažím všade kde som využívať len wifi, lebo keby som použil mob. internet a ešte aj 3G tak ten mobil by už bol na obed vybitý.

Najradšej by som ten telefón predal. Nesere ma ani to že ho nabíjam každý deň, ale to, že niekedy už o 18:00 mám baterku v pryč. Nepomohol ani hard reset, aplikácie mi na pozadí nebežia, snažím sa ich vypínať a baterka ide stále dolu.
A to keď ešte zapnem mob. internet + 3G tak rovno pred očami mi percentá klesajú. Čiže teraz sa snažím všade kde som využívať len wifi, lebo keby som použil mob. internet a ešte aj 3G tak ten mobil by už bol na obed vybitý.

-
- iPhoneHolik
iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Tinuš85: Mam 5S jako sluzebni telefon. Delam na nakupu, takze hodne telefonuju. Do toho sms pres WhatsApp, nejake to brouzdani po netu. Ted v 18:19 mam jeste 70 %. 3G zapnute, WiFi nevypinam, poloha vypnuto, iCloud Push, Gmail kazdych 30 minut. Nemuzu si na baterku stezovat.
Vcera mela v podvecer dcera besidku ve skolce. Svetlo celkem hrozne a videa i fotky jsou super, az jsem byl prekvapeny.
Navic fotak na 5S je obecne hodnocen jako jeden z nejlepsich, co je v telefonech. I proti Lumii 1020 (s jejimi 41 MPx).
Takze se ptam: Kde je u tebe sakra chyba?
Vybila si baterku aspon jednou pod 10 % a nabila bez pouzivani iP do plna?
Nemas na cocce fotaku nejake pouzdro, folii, nebo smouhu?
Vcera mela v podvecer dcera besidku ve skolce. Svetlo celkem hrozne a videa i fotky jsou super, az jsem byl prekvapeny.
Navic fotak na 5S je obecne hodnocen jako jeden z nejlepsich, co je v telefonech. I proti Lumii 1020 (s jejimi 41 MPx).
-
- Host
Re: iPhone 5S - dostupnost, reakce a zkušenosti
Jadro píše:Tinuš85: Mam 5S jako sluzebni telefon. Delam na nakupu, takze hodne telefonuju. Do toho sms pres WhatsApp, nejake to brouzdani po netu. Ted v 18:19 mam jeste 70 %. 3G zapnute, WiFi nevypinam, poloha vypnuto, iCloud Push, Gmail kazdych 30 minut. Nemuzu si na baterku stezovat.
Hmm tak sa potom pridávam k ostatným, ktorým sa vybíja skôr. Mne by ani náhodou po všetkých týchto činnostiach čo si napísal nezožral iba 30% batérie. Moja skúsenosť s kvalitou fotiek je iná, nefotí tak dobre ako moje dva spomínané mobily, to mám osvedčené takže o opaku ma nepresvedčíš

Určite nemám nič nalepené na čočke a baterku nabíjam zásadne v noci takmer každý deň a to s ním robím bežné veci ako telefonavanie nejaké sms, na net mám iPad, sem tam sa zahrám, 3G mám vypnuté a aj wifi keď nie som na nete.
-
- iPhoneHolik
Jo mobilni internet zere neskutecne, je to asi v telefonu a baterka 1400mAh bude na tom mit taky podíl...datove prenosy obecne spotrebovavaji vic nez wifi to je zname ale zase takhle az.
Jinak pokud vypnu volbu LTE tak 3G mam stále, to asi vypnout nejde a u operatora mobil.cz virtual pod TM jsem jednou při zapnutem LTE v horni liste kratce zahledl napis ale uz se nikdy vic neobjevil pokryti je pokud vůbec mizerie.
Zkusim zítra mit vypnute to LTEčko zda se to zlepsi ale pochybuji...jinak to mam stejne jako ty aplikace ze zvyku zaviram ac to není třeba iPhony nezpomaluji narozdil od jiné platformy, aktualizace na pozadi je vypnuita stejne taj oznameni, dokonce i polohove služby ale nemá to valny vliv.
Jinak ja byl před 16:00 na 7mi procentech
definitivne tel. umrel když ukazoval 2.
Jinak pokud vypnu volbu LTE tak 3G mam stále, to asi vypnout nejde a u operatora mobil.cz virtual pod TM jsem jednou při zapnutem LTE v horni liste kratce zahledl napis ale uz se nikdy vic neobjevil pokryti je pokud vůbec mizerie.
Zkusim zítra mit vypnute to LTEčko zda se to zlepsi ale pochybuji...jinak to mam stejne jako ty aplikace ze zvyku zaviram ac to není třeba iPhony nezpomaluji narozdil od jiné platformy, aktualizace na pozadi je vypnuita stejne taj oznameni, dokonce i polohove služby ale nemá to valny vliv.
Jinak ja byl před 16:00 na 7mi procentech

-
- Host
Momentálne som cca na 11 hod používania a baterku mám na 38%. Dnešok skoro žiadna wifi, iba cca 20 min hovorov a nejaké sms plus som sa párkrát zahrala.
-
- Host
Gekko gecko:
Vidím, že sme na tom rovnako. Aj ja som skúšal všetko povypínať, čo sa týka polohovacích služieb, osviežovanie apl. na pozadí, dokonca aj na väčšine aplikácií mám vypnuté lokalizačné služby. Nič nepomáha.
Dúfam len, že čoskoro vyjde nový update a tá batéria bude na tom lepšie, lebo ak nie, asi budem nútený telefón predať, no nerád by som. Pri práci potrebujem ten telefon stále, či už sa to týka hovorov, internetu, mailov.
A ešte k tomu LTE. Napr. ja to v telefone nemám, mám tam len 3G. Čiže mám stále 3G vypnuté. Ani sa ho nepokúšam zapnúť, len niekedy keď potrebujem rýchlo niečo prezrieť na internete, ale inak nie, lebo ako som písal, baterka mi klesá pred očami.
Vidím, že sme na tom rovnako. Aj ja som skúšal všetko povypínať, čo sa týka polohovacích služieb, osviežovanie apl. na pozadí, dokonca aj na väčšine aplikácií mám vypnuté lokalizačné služby. Nič nepomáha.
Dúfam len, že čoskoro vyjde nový update a tá batéria bude na tom lepšie, lebo ak nie, asi budem nútený telefón predať, no nerád by som. Pri práci potrebujem ten telefon stále, či už sa to týka hovorov, internetu, mailov.
A ešte k tomu LTE. Napr. ja to v telefone nemám, mám tam len 3G. Čiže mám stále 3G vypnuté. Ani sa ho nepokúšam zapnúť, len niekedy keď potrebujem rýchlo niečo prezrieť na internete, ale inak nie, lebo ako som písal, baterka mi klesá pred očami.
-
- Moderator fóra
Mě telefon vydrží ca 1 den. Bohužel APPLE je jedním z účastníků soutěže o co nejmenší výdrž baterie. Doufejme, že někdo z vysokých šéfů dostane infarkt a nebude si moct zavolat RZ, protože mu dojde šťáva, pak konečně jim to začne vrtat v palici. 

iPhone 14 Pro 256GB Silver.
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
iPhone 12 Mini 64GB RED as reserved.
MacBook Pro 16" M1 Max 24-Core GPU, 32GB Memory, 1TB SSD
-
- Mírně pokročilý
Myslis 11 hodin pohotovostni rezim? Jestli jo tak bych jim ho vratil. Ja mel nedavno 2 Dny pohotovostni rezim a neco malo pres 4hodiny vyuziti.
iPhone 5S 16GB Space Grey
Macbook Pro 13" Retina 2015
Macbook Pro 13" Retina 2015
-
- iPhoneHolik
-
- iPhoneHolik
Takhle to vypadalo po dnešku před půlnoci nabito, přepnuto do režimu letadlo, ráno krátce asi pět minut WiFi, a ba práci občas datové přenosy na FB a chatu, vždy když jsem skončil tak jsem zase vypnul a LTE bylo vypnuto úplně.
K tomu pripoctu asi pět fotografii,dva zhruba dvacetiminutove hovory,asi čtyři v délce CIA 1-2minuty, zapnuto BT a aktivní Jabra handsfree, jas displeje v režimu auto, aut aktualizace na pozadí u FB zapnuto a aktivní polohove služby u map,počasí,foto

Sent from my iPad using Tapatalk
K tomu pripoctu asi pět fotografii,dva zhruba dvacetiminutove hovory,asi čtyři v délce CIA 1-2minuty, zapnuto BT a aktivní Jabra handsfree, jas displeje v režimu auto, aut aktualizace na pozadí u FB zapnuto a aktivní polohove služby u map,počasí,foto

Sent from my iPad using Tapatalk
-
- Moderator fóra
Povypínejte si v nastavení v Aktualizace napozadi, všechno co nepotřebujete.
Já jsem spokojený, nic nevypínam, 10hodin v místě kde je Edge a místy přeskočí na 3G, a LTE nevypínam, dynamická tapeta, notifikace zapnuté.http://img.tapatalk.com/d/13/12/13/esavyhyz.jpg
Já jsem spokojený, nic nevypínam, 10hodin v místě kde je Edge a místy přeskočí na 3G, a LTE nevypínam, dynamická tapeta, notifikace zapnuté.http://img.tapatalk.com/d/13/12/13/esavyhyz.jpg
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- iPhoneHolik
S tou auto aktualizaci jsem to měl predtim vypnuty a nějaký větší rozdíl jsem nezaznamenal.
-
- Host
Ja s iOS7 na iP5 32gb nepozorujem žiadny problém s výdržou batérie, skontrolujte si kolko nabíjacích cyklov má vaša batéria a aká je jej zostávajúca kapacita plného nabitia - http://www.icopybot.com/blog/check-ipad ... eaking.htm ak bude batéria v poriadku tak máte SW problém, aplikácie atď., čo sa dá pekne zistiť v Battery Doctor z app store ktorý Vám pri každom nabití batérie zobrazuje kolko ktorá aplikácia využíva energie z batérie a budete prekvapený čo ktorá aplikácia dokáže telefónu porobiť .
V prípade že by kapacita batérie bola po kontrole na zlej úrovni tak samozrejme konzultácia so servisom + príp. výmena .
V prípade že by kapacita batérie bola po kontrole na zlej úrovni tak samozrejme konzultácia so servisom + príp. výmena .
-
- Mírně pokročilý
Cely den na wifi. Zaple safari, whats app, facebook, 20 minut youtube a dalsi Aplikace

-
- Host
Ahoj chtěla bych se Vás zeptat, mám iPhone 4S, nabíjím přes noc do rána, pak musím nabíjet znova odpoledne, protože mám třeba už jen 20% baterie a poté to dávám ještě večer na noc. Přes noc mi baterie vezme i 20%. Mám vyplé polohové služby, push, mobilní data a 3G a wifi, zapínám to jen občas. Když jsem hrála hru angry birds za 5 min byl úbytek baterie 8%. Mohu se zeptat nějaké typy co s baterií, nebo jedině reklamace? Mám ho tak 14 dní nový. Děkuji moc všem 
Když jsem použivala 3G a mobilní data zaplá a byla jsem na messengeru a fb tak využití výdrž: 3 hod 33 min a pohotovost 8 hod 7 min, když jsem tam nebyla skoro vůbec takže vyplá data, push, polohovací služby tak 6 hod 7 min využití a pohotovost 21 hod a 8 min
iBackupBot:
Battery
CycleCount: 15
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1460
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 100
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: true

Když jsem použivala 3G a mobilní data zaplá a byla jsem na messengeru a fb tak využití výdrž: 3 hod 33 min a pohotovost 8 hod 7 min, když jsem tam nebyla skoro vůbec takže vyplá data, push, polohovací služby tak 6 hod 7 min využití a pohotovost 21 hod a 8 min
iBackupBot:
Battery
CycleCount: 15
DesignCapacity: 1430
FullChargeCapacity: 1460
Status: Success
BatteryCurrentCapacity: 100
BatteryIsCharging: true
ExternalChargeCapable: true
ExternalConnected: true
FullyCharged: false
GasGaugeCapability: true
-
- Host
kotelník píše:5S se ustali a po tydnu, dvou drzi skvele. Me tak o 20% lepe nez petka
Prosim co mam delat aby se telefon dobre "zajel" mam tri dny a chci aby telefon mel co nejdelsi vydrz jak ho mam treba nabijet aby neklesl na vydrzi?:) diky
-
- Mírně pokročilý
to je jednoduche nenabijaj na 100 a nevybijaj pod 20 ked sa da.Ale u smartfonov sa to neda tak ukontrolovat ako u iPadov napriklad 

-
- Host
Fakt?? Ja myslel ze se prave musi ze zacatku uplne nabit a nechat uplne vybit.
-
- iPhoneHolik
Naopak, sam Apple doporucuje 1x za mesic vybit do vypnuti a nabit do plna. Jen kdyz se vypne, nesmis ho tak nechat, baterka v tu chvili jeste neni uplne mrtva, ale kdybys ho vybity, vypnuty odlozil do supliku, vybila by se uplne a byl by s ni konec. Kdyz jsem tohle udelal naposled, vypadalo to takhle
http://img.tapatalk.com/d/14/01/07/edezabyt.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/01/07/edezabyt.jpg
-
- Host
Tak ted kde je pravda:D nechat to vzdy vybit do vypnuti a nabit do plna nebo ne? Dnes pres noc jsem to tak udelal a mam na baterce 99%kdyz to bylo celou noc na nabijecce
-
- Moderator fóra
pravda je tam venku... v kazdym pripade to az presprilis resite, ano jsme na foru kde se tyto problemy resi, ale uz se to tu hodne opakuje a celkove se placa prazda slama, dejte telefon na nabijecku vecer kdyz jdete spat a rano ho vyndejte.. delam to tak 6 let a nikdy zadnej problem
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Klub čistého iOS
I já to tak dělám od éry první generace a také jsem neměl nikdy žádný problém.

-
- iPhonefil
To úplne vybitie/nabitie asi môže pomôcť. Ja som síce mobil nenechal vybiť zámerne, ale v noci sa vybil tak, že sa ráno nedal zapnúť, cez deň som ho dobil na 100% a od vtedy sa mi to nestalo. Ale či to bolo tým, kto vie. Treba vyskúšať.
iPhony, iPady, AirPods, AW SE 40/44, ATV 4K (1. gen), MacBook Air (M1, 2020), AirTag. SW väčšinou aktuálny.
-
- Moderatorka fóra
Tak to mě poslední dobou baterie pozlobila, nechala jsem vybít na 19% a dobila na 100% a od té doby zase jede jak má, ono opravdu jednou za čas je potřeba to vybít pod 20% a nabít. Teď se domů večer nevracím s 30% ale s 59% baterie při stejném užívání. 

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Mírně pokročilý
Videl uz niekto takyto Usage? Ako keby som mal telefon cely den v ruke, ale nem...

-
- Starý pes fóra :)
To muselo být snad všechno vypnuté. Nebo ho něco celou dobu udržovalo v bdělosti.
Několik iPhonů, iPadů, MacBooků, Time Capsule, Apple TV, iPod Nano, AR.Drone...
-
- Moderator fóra
Puštěná hudba?
"
Manual iPhone

Manual iPhone
-
- Mírně pokročilý
Nebola pustena hudba vobec a iphone bol normalne zamknuty s tym, ze som ho normalne pouzival
-
- Mírně pokročilý
-
- Mírně pokročilý
Ale co? Dnes som na tom podobne, rozdiel medzi Standby a Usage je pol hodina
pritom baterka nejde dole, tak nad tym rozmyslam

-
- Host
Tak to je hodně nestandardní, mě funguje i při 10% uplně normálně, jen se hlásí, výdřž mám stejnou jako u předchozí, iOS7 bez problémů
-
- Mírně pokročilý
Vydrz mam dobru, aj normalne funguje, len ten pomer medzi Usage a Standby je divny