DušanT píše:Dotaz: zobrazuje kalendář v NC celodenní události konečně inteligentně nebo je tam stále hláška "máte 1 celodenní událost"?
Je to tam stále.

DušanT píše:Dotaz: zobrazuje kalendář v NC celodenní události konečně inteligentně nebo je tam stále hláška "máte 1 celodenní událost"?

))

makatch píše:DušanT píše:Dotaz: zobrazuje kalendář v NC celodenní události konečně inteligentně nebo je tam stále hláška "máte 1 celodenní událost"?
Je to tam stále.

Petmen píše:Dneska se uz uvolni ofiko verze?
Kód: Vybrat vše
MD5 (iPhone5,2_8.0_12A365_Restore.ipsw) = 0fce7efd9a8c98286af52bd4e237827a
)

hruskal píše:ofiko verze až zítra tj ve středu 17.9. minulý rok update na ios7 naběhl cca 19-20.00 alespoň tedy u mne na ip5 a u manželky ip4s

SwiftKey will support English, Portuguese, French, German, Italian, and Spanish.

Viktor Čistič píše:To je důvod, proč NC stále nepoužívám pro kalendář. Celodenní události totiž využívám hodně. Krom toho, ta poznámka v NC, že tam jsou nějaké celodenní události, se bohužel týká jen následujícího dne, takže to už absolutně postrádá význam. Tak nějak jsem doufal, že to osmička konečně opraví...

Nemyslím si, že by tam byl maník který by v 19:00 zmáčkl tlačítko 

A to já jsem si zase jistej, že tam nějakej maník sedí a kouká na hodinky dole na liště vedl fůry ikonekSaddako píše:Prostě dneskaNemyslím si, že by tam byl maník který by v 19:00 zmáčkl tlačítko