http://itunes.apple.com/us/app/jetpack-joyride/id457446957?mt=8

Jako bys mi mluvil z duse, za jeden den mam hotovej ten achievement jak musis splnit vsechny mise... zatim je moje best neco malo pres 5000m.

....ten halfbrick si jeste s Monster Dash zakladem vyhraje 

Pres pet tisic jsem se dostal jen parkrat...

Ale jednou....! 

Nakupu vsechno z obchodu...Uz me chybi jen 4 oblecky...

vobec netusim na co je tam tolko upgradov ci uz na jetpack alebo oblecenie ked to nic nerobi ? to oblecenie by mohlo pritahovat mince alebo nieco take..alebo ked si kupim motorku tak ju mat aspon stale a ne az po aktivovani pri tej kocke..zvlastne to je cele..a aspon aj nejaky iny vyznam by mohli mat panacikovia dole okrem high five
juslik píše:kupil som si hru aj ja..hratelonost je dobra ale zmysel mi nejak unikolvobec netusim na co je tam tolko upgradov ci uz na jetpack alebo oblecenie ked to nic nerobi ? ..

cil a smysl je stejnej jjako u fruit ninja, nebo monster dash. Mit na konci nejvetsi skore, v tomhle pripade je to vzdalenost. Mincema ktery po ceste koupite si muzete koupit upgrady, vetsinou ale jen kosmeticke zalezitosti
) dal 6440m, viac to asi neda .. mam otazocku, naco su magnety na vozidla? odohrane mam asi 6h 20m, lvl som 19 : )

. Ty magnety jsou uzitecna vec, mam je koupeny na vsechny vozidla. Ja se dostal pres 5k jenom dvakrat, jinak mam porad vetsinou skore mezi 3k a 4k.

a môj rekord je 3 800, ale bežne dávam len nejakých 1500-3000, asi som fakt gramlavý 5k bude vždy len s nom