1. ano diagnoza to rozhodne je
2. domnievam sa ze ono to pravdepodobne pretocene bude kus nestabilne, moze to mrznut... na keynote myslite ze by si to dovolili?
3. ten subor co sa prepisuje vyzera byt len uprava taktu po zamknuti resp. po necinnosti pre usporu cize jeho prepisanim sa cpu nepretoci len sa podtaktuva resp. throtluje... vyze to tak ze sa to hybe v troch stupnoch 0,1, a 2.... ked ios vie toto, teoreticka sanca by tu bola, a za 2 ked to ide na androidoch ktore su tiez zalozene na unixe...
4. s 256 mb uz sa celkom pracovat da, aj ipad ma 256, zdvyhnutie z 600 na napr 800mhz by som pocitil, ci sa mylim?
5. mal by som jeden sposob vyuzitia... ked spustim navigaciu a beham po meste, ked dlhsie parkujem a potom za znova pohnem, 3gsku chvilku trva kym pretoci mapu, alebo ked zmenim trasu, prepocitanie je trosku pomalsie.. na 4 mi to islo rychlo, je to samozrejme iny fon ale mozno by oc 3gsku v tomto pomohlo.. no a stojan mam na ventilacnom otvore, uz par dni permanentne pustenu klimu, vzdy ked iphone beriem zo stojanu je uplne ladovy