EDIT: tak problem sa znova vracia ako stupaju vonkajsie teploty, este som tajne dufal, ze by to nejak dokazal vyriesit update iOS 4.0, ale to som bol fakt iba velky optimista, iPhone ked sa prehreje jednoducho sa nedobija, to by mi ani nevadilo stacilo keby dokazal udrzat baterku na rovnakom %, ale on sa vybija
 a je jedno s akou nabijackou ci TT car kit alebo nejakou cinskou 1A, iPhone ma proste nejaku ochranu, ze ked sa prehreje tak odpoji nabijanie a zacne dobijat az ked "vychladne" na urcitu teplotu ach jo toto je fakt dost na figu
 a je jedno s akou nabijackou ci TT car kit alebo nejakou cinskou 1A, iPhone ma proste nejaku ochranu, ze ked sa prehreje tak odpoji nabijanie a zacne dobijat az ked "vychladne" na urcitu teplotu ach jo toto je fakt dost na figu   dufam, ze Apple o tom vie a ze uz na to myslel pri vyvoji iPhone 4 a uz touto "chorobou" trpiet nebude...
 dufam, ze Apple o tom vie a ze uz na to myslel pri vyvoji iPhone 4 a uz touto "chorobou" trpiet nebude...

popis pri vyrobku tam samozrejme pre istotu ziadny nebol, moj problem spociva vtom, ze potrebujem nabijacku, ktora by mala cca 150cm, co by Griffin PowerJolt SE model 2010 splnala avsak neviem kde ju zohnat
 popis pri vyrobku tam samozrejme pre istotu ziadny nebol, moj problem spociva vtom, ze potrebujem nabijacku, ktora by mala cca 150cm, co by Griffin PowerJolt SE model 2010 splnala avsak neviem kde ju zohnat  Ale spíš dezinformace...
  Ale spíš dezinformace...