Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých hrách. Váš príspevok by mal obsahovať názov hry, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
EA nám na vánoce připravila pokračování herní řady Battlefield - Bad Company 2 . Tuto 1st person střílečku není nutné pařanům příliš představovat, co bude nyní novinkou je ale live multiplayer například s režimem pro více hráčů, 4kovej death match a team deathmatch. Hra bude samozřejmě i v single kariérním módu.
nn.. gyroskop to nepodporuje.. ale MP je dobra zabavka a kto ma ucet uz z PC, XBOX, PS3 verzie hry, tak sa v pohode prihlasi.. nie je potrebne vytvarat dalsi ucet... tak zatial..., ja idem mastit MP
docela mi to laguje (3gs), hlavně multiplayer. Navíc se mi to nechce k žádný hře připojit, musím dát vytvořit novou a počkat než se někdo připojí ke mně.
mne MP ide perfektne... problem je ze ked je server plny - 4 hraci tak ti napise pri prihlaseni error... treba vystihnut taky kde je menej hracov a potom je to v pohode alebo si vytvorit vlastny pocet hracov na serveri sa udava ako "pl:x" x=pocet hracov
Moja otazka bola skor myslena tak, ze ako sa to ovlada... Ako sa hrac pohybuje ako striela atd, ci je to spravene dobre posudim ked si to kupim, ale najprv chcem vediet ci mi to ovladanie vyhovuje, popravde este som nehral battlefield ani na pc
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Pre boha ja uz neviem ako sa to spytat... Cim sa to teda ovlada? Je tam nejajy joystick na obrazovke alebo ide hrac dopredu dozadu sam, alebo ako? A ak mi este niekto napise ze sa to ovlada super tak ma trafi slak a mate ma na svedomi...
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2 MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2 GameCenter - BlazingUFO
Fakt skvěle nevím co máš za problém . Ne dělám srandu(hrozně ovladatelný) pravou půlku máš chození a levou míření a střílení když na ni několikrát klikneš.
Jsou tam 3 možnosti ovládání. Já hraju třeba typ C - vlevo joystick pohyb, vpravo joystick střelba a míření. A pokud chceš Left-Handed controls, tak to tam taky je.
Malé zhrnutie dojmov, resp. porovnanie s BiA2 - hrateľnosť je celkom fajn, aj keď BiA sa mi ovládal lepšie, prišiel mi trochu viac touch friendly. V hre sú 3 spôsoby ovládania - jeden kde nemáte na hracej ploche nič, je rozdelená na 2 časti, ľavú a pravú, pričom jedna slúži na chôdzu/beh a druhá na otáčanie a streľbu. Pri tejto prvej možnosti mi najviac prekážala streľba, asi som ju nepochopil, ale ak je urobená tak ako som to hral tak je veľmi otravné. Druhá možnosť pridáva klasické políčko na mierenie a streľbu a tretia navyše aj virtuálny joy. Ďalej na ploche nájdete tlačidlo na priblíženie zbrane, detailnejšie mierenie. To sa mi páči viac než v BiA, pretože naozaj je detailnejšie, mieriť cezeň môžete skutočne precízne. Mňa osobne by potešila možnosť trvalo priblížiť, v hre funguje tak, že ak chcete detailne mieriť, musíte ho držať. Najlepšie sa mi hralo s druhou možnosťou ovládania. Grafika je niekedy krajšia no niekedy o dosť horšia než pri druhom spomínanom titule. S grafikou je spojená aj optimalizácia - mám 3GS a hra občas, dokonca aj v nenáročnejších pasážach ako je interiér laguje, je to dosť nepríjemné. Krajina v exteriéroch je spravená celkom príjemne, ako je spomenuté vyššie v hre sú 3 prostredia, teda misie sú rozdelené do 3 častí - džungľa, zima a púšť. Za zmienku tiež stojí možnosť v niektorých misiách ovládať vozidlá, truck, tank ap. Multiplayer som mal pustený len chvíľku, pobehal jednu mapu, zabil niekoho a odpojil sa. Žiadny z vyššie spomínaných problémov s pripojením resp. nepripájaním. V hre je dostatok singleplayer i multiplayer achievmentov. Za 79c môže byť, ale viac by som asi za tú hru nedal. Dúfam že niekomu pomôže pri kúpe mojich pár riadkov, Mirec
Oni jsou ty typy všechny stejný, akorát u prvního máš všechno Invisible, u druhýho máš visible tlačtko Fire a u třetíjo máš vidět i joystick Mě ten SP vůbec nebaví, ale MP proti bráchovi je paráda
Tak nevim proc to nepodporuje gyroskop, jinak ovladani nic moc druha mise jezdeni s autem je katastrofa, kdyz to porovnam se sandstorm nebo nova tak se mi ty hry ovladaly daleko lepe a presneji, hlavne chozeni tam bylo nejak lepe reseno za 0.79? je to dobry kup ale dat za to plnou cenou asi bych byl docela zklamany, hlavne s toho ovladani, zkousel jsem vsechny tri moznosti a ani jeden nebyl nejak OK, je to pouze muj nazor
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky " Manual iPhone iPhone 5S 32GB SpaceGreyMacBook White 2010iPad Mini 16GB Black wifi
mě to ovládání zas tak nevadí, až na to že si pletu skření s zamířením, a chtelo by to aby se to zamíření nemuselo držel, 3 prstama hrát nedokážu jinak mam ovládání C, asi nejlepší, dle mě