TomTom [AppStore] - diskuze o aplikaci
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
Re: TomTom [AppStore] - diskuze o aplikaci
Přátelé, jsem nováček jak pokud jde o iPhone tak o jablečný produkty celkově, proto prosím o schovívavost. Chci si koupit TT Europe z britského appstore, ale nějak mi to nejde. Na store se sice dostanu, ale když kliknu na get app, přesměruje mě to zpátky na CZ store a tam je jen TT Eastern Europe a Western Europe zvlášť. Poradí někdo jak na to?
Ještě jeden dotaz, kdo máte tu verzi Europe, jaké mapy obsahuje? nějak jsem to nenašel ani na stránkách TT, je to Eastern a Western dohromady nebo jak?
Díky moc.
Ještě jeden dotaz, kdo máte tu verzi Europe, jaké mapy obsahuje? nějak jsem to nenašel ani na stránkách TT, je to Eastern a Western dohromady nebo jak?
Díky moc.
-
- Starý pes fóra :)
Jediná možnost je asi založení účtu na tamějším appstoru a následně si zakoupit giftcard, nebo si sehnat tamější platební kartu s povolenými internetovými platbami.
MacBook Pro Retina 15 10.10
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
iPhone 6 8.1.2, Etymotic hf5
iPad mini Retina 32GB 8.1.2
-
Obsahuje mapu Western_and_Central_Europe_2GB, tedy tuto: http://www.tomtom.com/products/maps/sel ... ?D=5&M=708
Jinak doporučuji udělat si nejlépe US účet, Gift karty na US účet koupíš bez problémů na eBayi. Na US účtu nakupuju všechno, CZ účet udělaný vůbec nemám.
Edit: TomTom Europe 1.5 už je v US App Store!
Novinky, které jsem zatím objevil:
1/ Mapa Western_and_Central_Europe_2GB v855.2892
2/ Lehce upravené ikonky a menu
3/ Pro noční barevné schéma lze vybírat ze všech schémat
4/ Přibyla volba TomTom Shop, kde si lze dokoupit traffic a další hlasy: Darth Vader, C3PO, Yoda, Han Solo. Jeden nový hlas stojí nestydatých $5.99
5/ Navigate to Photo
Věci, které mi nejvíc vadí, stále nefungují:
1/ Stále nelze (bez JB) importovat vlastní POI body a nastavit zvuková upozornění na blížící se POI na trase.
2/ Stále nelze zvolit album nebo playlist pro přehrávání.

Jinak doporučuji udělat si nejlépe US účet, Gift karty na US účet koupíš bez problémů na eBayi. Na US účtu nakupuju všechno, CZ účet udělaný vůbec nemám.
Edit: TomTom Europe 1.5 už je v US App Store!
Novinky, které jsem zatím objevil:
1/ Mapa Western_and_Central_Europe_2GB v855.2892
2/ Lehce upravené ikonky a menu
3/ Pro noční barevné schéma lze vybírat ze všech schémat
4/ Přibyla volba TomTom Shop, kde si lze dokoupit traffic a další hlasy: Darth Vader, C3PO, Yoda, Han Solo. Jeden nový hlas stojí nestydatých $5.99

5/ Navigate to Photo
Věci, které mi nejvíc vadí, stále nefungují:
1/ Stále nelze (bez JB) importovat vlastní POI body a nastavit zvuková upozornění na blížící se POI na trase.
2/ Stále nelze zvolit album nebo playlist pro přehrávání.

iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
Už je i verze EE v 1.5 v CZ AppStore...
Kromě nové mapy změny víceméně kosmetické, podle prvotního náhledu - jiné ikony, víc možností změny kurzoru, nastavení nočních schémat už tam podle mě ale bylo dříve, navigace podle fotografie:

Kromě nové mapy změny víceméně kosmetické, podle prvotního náhledu - jiné ikony, víc možností změny kurzoru, nastavení nočních schémat už tam podle mě ale bylo dříve, navigace podle fotografie:
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Sons of Jailbreak
Zdravim..Mam problem mam TomTom Europe 1.4.1..pri verzii 1.4.0 som zadaval mesto ulica a cislo ..pri verzii 1.4.1 si to pyta mesto ulica a krizovatka??? preboha aka krizovatka?..skusal som cislo nepomohlo skusal som ulice tiez nepomohlo..vedel by mi niekdo poradit?? dakujem
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
- Mírně pokročilý
záleží jak které ulice, na některých jsou i čísla (popisná nebo orientační, teď nevím která) a v některých ulicích nejsou...pokud ti to nejde u ulic u kterých to dřív šlo, tak pak je to zvláštní...
-
- Sons of Jailbreak
no mam pocit ze tato nova verzia bude len pre Iphone 4 nie pre 3G
iPhone 6 ios 9.3.3 JB
-
Blbost

-
- patron iPhone.cz
Doufal jsem, ale marně, že by konečně mohli vydat celoevropskou verzi taky pro český appstore!
Vykašlali se na to!
Věřil jsem, že 1.5 už na českým bude a já si ji budu moct konečně koupit (účet jinde a giftcard se mi nějak nechce), on tam není a já mám důvod se zamyslet, jestli na takovou aroganci není nejlepší odpovědí to ukrást, když na to kašlou. Na tomtom jsem posílal nějakolikrát požadavek/dotaz, aby to tam dali, ale oni né, nejdřív výmluvy a když jsem je rozebral, tak že to předaj někam a zase nic. To je fakt jak u blbejch. No já jim to tam zase napíšu, na supportu ze mě už budou nakřivo, ale kdo si nestěžuje, nic nezíská... 
edit: tak jsem jim to tam zase napsal a tentokrát jsem je už zdaleka tolik nešetřil kritiky, je to bordel

edit: tak jsem jim to tam zase napsal a tentokrát jsem je už zdaleka tolik nešetřil kritiky, je to bordel
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
Pantani - O.T. A to opravdu veris, ze neceho dosahnes?
Moznost nakupu mas, neni to nic sloziteho, navic za dolary z US store je to vyhodnejsi, nez jinde, takze nechapu tve rozcileni. Jedine, ceho dosahnes, ze se na supportu 2-3 lidi usmeji a tim to skonci. Zbytecne si nicis jen sve nervy....

-
- patron iPhone.cz
No klidně se mi směj(te), jestli chceš(-te), ale přijde mi horší se ani neozvat a tajně doufám, že se ke mně někdo přidá, protože to bordel je. Já totiž nechápu, proč by lidi v jiných zemích měli mít jiný/lepší možnosti než my všichni tady, tak do toho buším. Jestli se někdo chytí za nos, toť otázkou... A zároveň s tím se mi nedaří pochopit, proč jsou národní appstory - tím tyhle nesmysly vznikají. Ale máš pravdu, nervy si ničím a mé nebohé vlasové kořínky trpí a trpí 
edit: právě přišla odpověď, tak ji sem aspoň dám, ale je dost obecná:

edit: právě přišla odpověď, tak ji sem aspoň dám, ale je dost obecná:
Váš dotaz jsem předali vedení společnosti TomTom. Již několikrát jsme společnost TomTom upozoňovali na tuto chybu. Bohužel zatím žádná změna nenastala. Bylo nám přislíbeno, že o této změně se bude brzy jednat.
Pište vaše požadavky ohledně iOS na iPhone feedback popř. iPad feedback a k iCloud na iCloud feedback, jinak si tu nestěžujte že to něco neumí
-
Já jsem to před časem řešil už i s TomTomem v UK nebo kde vlastně sídlí, i s Applem, jeden to svaloval na druhého, opravdu evidentně ani jedna strana nemá zájem s tím něco udělat.
Mám US účet, tak je mi to jedno, zkoušel jsem to s nimi řešit jen z principu, protože si na to tady hodně lidí stežovalo.
Mám US účet, tak je mi to jedno, zkoušel jsem to s nimi řešit jen z principu, protože si na to tady hodně lidí stežovalo.
Tak jsem updatoval na 1.5 Easter Europe, akorát mi příjde, že se to docela dost trhá! Nepříjde vám? Na 1.4.1 šla navigace plynule 

-
Mě na 3GS funguje naprosto plynule a rychle.
Tak logicky je to dělané pro displej iPhonu 4, takže to má samozřejmě vyšší nároky... Ale štve mě to 

-
- Senior uživatel
Chyba musi byt nekde u tebe. Me se to netraha. Vse bezi jak ma. Zkus reinstal z iTunes.
-
- Host
To samé je i u mě.. Po nainstalovaní TT 1.5 se trhá.. Zkoušel jsem aplikaci i přeinstalovat a nepomáhá. A to mám vyplé veškeré BZ.
Každopádně proč se to někomu trhá a někomu ne? Nemůže na to mít vliv JB, případně nějaká aplikace z cydie?
caesar: Můžeš nám to nějak natočit a ukázat jak ti to běží?
caesar: Můžeš nám to nějak natočit a ukázat jak ti to běží?
-
- Mírně pokročilý
Já bych řek že i jo. Já kdykoliv zkoušel JB tak telefon se vždy začal chovat nestabilně.JB si zatěžujete navíc systém. To je jasny, že Vám to půjde na Jb vždy hůř.. 

Celý vesmír si z nás dělá srandu. 

-
ja mam 3G, fw 4.1 s JB a TomTom 1.5 slape ako hodinky 

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
Ano šlape jak hodinky
to je pravda
ale my tady nemluvíme o tom, že by se aplikace nějak trhala, nebo byla nestabilní... My se tady bavíme o tom, že na iPhonu 4 navigování tomtomem do verze 1.4.1 jelo naprosto plynule. Šipka tedy po mapě neskákala jako u běžných navigací, ale jela plynule. O to nám tu jde.

-
ja presne o tom hovorim, ja som ten problem s verziou 1.5 zatial nepostrehol 

-
zandom07 - tobě se šipka pohybuje - ať už plynule, nebo trhaně? Mě teda šipka stojí na místě, a posunuje se mapa. A to naprosto plynule, stejně jako u starší verze aplikace.
CHci se zeptat jestli se dá nějak zkopírovat mapa z verze 1.5 do verze 1.4.1. Ta verze 1.5 mi nešlape tak jak má :/ díky
-
Nedá.
-
- Host
Ve verzi 1.5 mi nefunguje zvuk. Verze 1.4.1 byla bez problemu. Nevi nekdo, cim to je?
-
- Mírně pokročilý
Ja mam 3G 8GB ,4.1 JB ,TomTom v1.5 a vse slape super !!!!!
-
- Mírně pokročilý
Jak tady sleduji to téma tak nechápu proč tu lidi s modelem 3G a 3GS píší že jim to chodí plynule. Prostě jde o to že od verze 1.5 je Tomtom optimalizován na vyšší rozlišení IP4 = proto se obraz opticky více trhá než když byl optimalizován na rozlišení menší.
Zpomalení se tedy netýká uživatelů 3G a 3GS tak to neřešte....
Zpomalení se tedy netýká uživatelů 3G a 3GS tak to neřešte....
-
- iPhone expert
No je mozne ze prepocet tech vektoru do vyssiho rozliseni nemaji udelanej uplne dobre takze to muze navozovat dojem trhani.
---
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
iPhone 7
iPad Mini Retina / iPad Pro 9.7" + Apple Pencil
Macbook Pro 13" 2017
iMac 21.5" late 2012
Apple Watch 3 Sport 42mm
TomTom - aktualizace map
Koupi jsem TomTom - východní Evropa = cena 60 euro.
Předpokládal jsem, že po čase mohu dokoupit nové aktuální mapy.
Ale podpora TomTom mi tvrdí:
1. Pokud chci i jen jednu mapu ze západní Evropy musím koupit celou západní Evropu = cena 70 euro
2. Pokud chci aktuální mapu Čech - musím koupit celou aktuální aplikaci východní Evropa = 60 euro
Zdá se mi to úplně absurdní.
Je to pravda?
Dík za odpověď
Předpokládal jsem, že po čase mohu dokoupit nové aktuální mapy.
Ale podpora TomTom mi tvrdí:
1. Pokud chci i jen jednu mapu ze západní Evropy musím koupit celou západní Evropu = cena 70 euro
2. Pokud chci aktuální mapu Čech - musím koupit celou aktuální aplikaci východní Evropa = 60 euro
Zdá se mi to úplně absurdní.

Je to pravda?

Dík za odpověď
-
Re: TomTom - aktualizace map
Aktualizace jsou zdarma. Jakou verzi aplikace jsi si koupil, takovou mapu dostaneš 4x do roka zadarmo aktualizovanou.
Kde jsi vzal informaci, že je 4x ročně aktualizace zdarma?
Mě napsali, že aktualizace nejsou, a že musím koupit CELOU aplikaci znova.

tak som sa stal konecne novym vlastnikom tejto navigacie, tak snad uz nezabludim! inak kupil som ju za 60 libier cez UK store, celu europu...
-
vysla verzia 1.6 stahujme 
What is new
- LATEST, UPDATED TOMTOM MAP: Because roads are constantly changing, on average 15% of roads change every year, your TomTom App update comes with the latest and most up-to-date map.
- MAP SHARE: Make changes to your own map and benefit from thousands of updates made by TomTom users every day
- on-demand, wherever you are, free of charge.

What is new
- LATEST, UPDATED TOMTOM MAP: Because roads are constantly changing, on average 15% of roads change every year, your TomTom App update comes with the latest and most up-to-date map.
- MAP SHARE: Make changes to your own map and benefit from thousands of updates made by TomTom users every day
- on-demand, wherever you are, free of charge.
Naposledy upravil(a) dodulo dne pon pro 20, 2010 11:14 am, celkem upraveno 3 x.
-
Jupííí, konečně integrovali MapShare! Paráda.
Aktualiace pro iPhone jsou zdarma. Zrovna dneska vyšel update.

jga píše:Kde jsi vzal informaci, že je 4x ročně aktualizace zdarma?![]()
Aktualiace pro iPhone jsou zdarma. Zrovna dneska vyšel update.

-
aj ja sa velmi tesim prve co som zbadal
, som zvedavy ako to bude fungovat kedze som nikdy TomTom navi nemal, ale viem o tom, ze je to fajn vecicka

-

Možnosti hlášení chyb jsou podstatně chudší než v PNA, nabízí pouze úpravu omezení průjezdnosti a změnu názvu ulice, všechno ostatní se musí ručně vypsat do "Report Other Error". Nelze tedy jedním tapnutím nahlásit změnu rychlostních indexů, nové kruháče, zákazy odbočování, ani radary. Ale jinak je to rozhodně pokrok.
-
daju sa dokupovat hlasy, traffic info v menu "obchod TomTom" ( Darth Vader a ine )
pribudli rozne nastavenia ( zap/vyp multitaskingu, samozrejme MapShare )
tato nova verzia sa mi fakt paci

pribudli rozne nastavenia ( zap/vyp multitaskingu, samozrejme MapShare )
tato nova verzia sa mi fakt paci

-
- Senior uživatel
Koupi hlasu jsem mel uz v 1.5
-
Ano, prémiové hlasy byly už v minulé verzi.