Dostupnost iPhone 4 v ČR

Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Odpovědět
Elesh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Dostupnost iPhone 4 v ČR

Příspěvek od Elesh »

v případě dotovaného telefonu je to 6 měsícu, ALE když zrušíte simku nebo si dáte menší (např nulový) tarif tak doplatíte plnou hodnotu telefonu
- telefon s dotací dejem tomu 14 000 (plná 15 200) tak doplatíte 1200 ...

dkaci
Host
Host

Příspěvek od dkaci »

Cerda píše:Včera jsem koupil iPhone 4 (CZ neblokovany) v jednom eshopu (v Brně maj pobočku) za 16499,-, meli ještě pár kusů. Navíc prodavač říkal, že maj zejtra dojít další (asi podepsali smlouvu s dáblem, že je maj:). Takže kdyby chtěl nekdo koupit bez smlouvy....
Tady je odkaz http://www.digitalexpert.cz/apple-iphone-4-16gb.html - (maj psáno skladem)

Tak jsem kouknul na ty stránky a iphone tam stal 1618,- s DPH :shock: a byl skladem. Prestoze uz 32GB verzi mam za ty prachy jsem neodolal (eventuelni darek pro zenu). Prisla mi potvrzena objednavka na tu cenu a nyni je to v eshopu opravene zpet na 16499,- Tak uvidime jestli dorazi.

tvosi
Moderator fóra
Moderator fóra

Příspěvek od tvosi »

Pokud ti poslou povrzeni objednavky tak by dorazit mel, ALE neco podobneho sestalo v alze kde prodavali asi za 99korun nejakou drahou vec..a ikdyz objednavku potvrdili a pozdeji ji vsem userum zrusili, soudni proces by v tomto pripade zakaznik nevyhral -> zalezi vylozene jen na tom, jak se k tomu postavi obchod
Obrázek iPhone 2G 8GB
Obrázek iPhone 7 128GB Jet Black
Obrázek iPad Mini with Retina 32GB Silver
Obrázek Macbook Pro 13" mid-2009

dkaci
Host
Host

Příspěvek od dkaci »

Takze toto mi pred chvilkou prislo:
Dobrý den,
Dnes v 14:03 jste si v našem E-shopu objednal iPhone 4 16GB. V důsledku probíhající údržby serveru (import dat/cen), došlo ke krátkodobé záměně cen produktů v sekci telefonů. Bohužel nemůžeme expedovat zboží za Vámi udanou cenu. Tímto se velice omlouváme.

Iphone 4 je v tuto dobu nedostupný, příští týden by jsme měli naskladnit další kusy. Pokud by jste měl zájem o koupi, dostanete speciální cenu (15499,-).

S pozdravem

DigiExpert s.r.o.

skoda :cry: Ne, ze bych cekal neco jineho :| Za 1.747 vc dopravy by to bylo fajn, ne ? :lol:
Nic mene velkorisa nabidka od nich. 1000,- sleva a to by se na me mohli uplne vykaslat.

l0calh0st
Host
Host

Příspěvek od l0calh0st »

Tak sem se konečně dočkal po 6 týdnech kdy sem neustále volal s operátorem a chodil po prodejnách a ve chvíli kdy už sem byl smířen s tím, že ho jen tak brzo neuvídím ke mně dorazil poštou iPhone 4 32GB od Vodafone :). Ać sem to vůbec nečekal o to to bylo větší překvapení. Že by jim došla nová várka, nebo jim ještě nějaké zbyly z poslední dodávky těžko říct.
iPhone 3G 16GB | iOS 4.1 | Vodafone | Bez JB | 22/08/2008 - Prodán
iPhone 4 32GB | iOS 7.1 | Vodafone | Bez JB | 08/10/2010
iPad 4 gen. 32GB | iOS 7.1 | Wi-Fi | Bez JB | 04/02/2013

D@vid

Příspěvek od D@vid »

Nevi nekdo nahodou, kde v Brne maji skladem iPhone 4 u VF? Nebo uz je to teda dostupny vsude bez problemu?

Endedy

Příspěvek od Endedy »

Myslim, ze by nemel byt problem ho sehnat.

No, to je úžasná odpověď, tak on se ptá, kde v Brně se dá sehnat a toto je opravdu konkrétní odpověď s plnohodnotnou informací. Přestaň tu s takovými příspěvky spamovat. Varuji tě. Metalgirl

D@vid

Příspěvek od D@vid »

Tak ja jsem nakonec sehnal skrz Aukro, za 15k, uplne novy, 2roky zaruka (VF). To je snad nejdrazsi mobil, co jsem kdy koupil :) Tahle zprava vam asi moc nepomohla, ale musim se podelit :P

kendy1991

Příspěvek od kendy1991 »

Před několika dny jsem se byl zeptat na dostupnost iPhone 4 u Vodafonu v Českých Budějovicích. Máme tu jen dvě prodejny, takže jsem si moc naděje nedělal, ale to co mi řekli mě šokovalo:

"Za poslední 3 týdny k nám dorazily 2 iPhony. Oba jsou rezervované a zákazníci na ně čekají. Běžná čekací lhůta se pohybuje okolo jednoho měsíce."

Nepomohl mi ani fakt, že jsem už 7 let řádným platícím zákazníkem. Prý mám smůlu a přednost mají noví zákazníci... :evil:

Endedy

Příspěvek od Endedy »

Nechapu, nekdo tady rikal, ze vodafone ma dostatek 16gb verzi, a proto je neobjednava. 11.10. pry maji prijit jen 32gb verze.

Elesh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Elesh »

vodafone rozhodně nemá dostatek jakýchkoliv verzí iphone 4 :) nicméně VF centrum černý most má pořád cca 6 kouská 16gb k mání (novým zákazníkům nebo dotované po 2 letech)

prasatkocz

Příspěvek od prasatkocz »

už jenom 5 :)

hugoboss

Příspěvek od hugoboss »

Jak se tak na to dívám tak se mi zdá že dostupnost je docela dobrá jen během posledních 2 týdnů jsu 16gb stále skladem na VF, takže o ně zase asi taková nouze nebude, ne??

babca
Host
Host

Příspěvek od babca »

a 32GB ještě u Vodafone nejsou :)
4x iP 2G 16GB US + 2x iP 3G 16GB US 4.0 + 2x iP 3GS 32GB US 4.1 SB + iP4 16GB 4.1 GP JB + iP4 32GB 4.3.3 RS JB

Dominik12

Příspěvek od Dominik12 »

A kde by bylo mozno sehnat nedotovanej IPHONE 16 GB?

Telefonuju tady us hodinu k ruznym O2 prodejnam a bud to nikdo nebere nebo proste nemajy. Vodafone porad jeste vubec neprodava nedotovane.

Jo, a omlouvam se za vadnou cestinu. Jsem vlastne tourist :roll:

Vinnetou

Příspěvek od Vinnetou »

Ted sem volal na vodafone infolinku a tam mi řekli že nedotovanej prodávaj jen na prodejnách, a tvrdil "určitě".

Btw. jak tu všici píšete že si děláte vylety po pordejnách, nemate nejky info kde josu 32GB verze pls????

Endedy

Příspěvek od Endedy »

to Vinettou: To jako fakt?? Uz ho zacali prodavat opet nedotovany? :D Ze by konecne :D. Sam tomu, ale neverim...
V patek sem se byl ptat na jedne kamenne pobocce a rekli mi ze o prodeji nedotovaneho nic nevedi..

Vinnetou

Příspěvek od Vinnetou »

jn taky tomu nevěřim, zkuste zavolat na info a zeptejte se jestli se na prodejnách prodáva nedotovany a potom to sem napište

Endedy

Příspěvek od Endedy »

Takze jsem volal a rekli mne, ze o nicem nevi.

Vinnetou

Příspěvek od Vinnetou »

njn, klaika, jeden řekne to, druhej zase to... navíc mi řekl že iphone vubec není i když na eshopu je dostupny (16GB), chudák chlapec byl asi trochu dezinformovaný :D

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

pocujte orezu mi zadarmo simku v hociakej predajni vodafone v Prahe? Mam len kartu na kredit, dik za odpoved.

nalevka

Příspěvek od nalevka »

Bud ostrihnout nebo vymenit,.. U VF nevim jestli zadara.. U o2 mi to swapli zdarma, tak nevim jak u Vf nooo

babca
Host
Host

Příspěvek od babca »

32GB stále u Vodafone nejsou :D

takže 11.10 jim (resp. přepravcům) nevyšlo :)

lafore: co se zdá být jistotka, je zajít do t-mobilu, kde si ji ořežeš sám a zadarmo nehledě na to jestli jsi jejich zákazníkem.
4x iP 2G 16GB US + 2x iP 3G 16GB US 4.0 + 2x iP 3GS 32GB US 4.1 SB + iP4 16GB 4.1 GP JB + iP4 32GB 4.3.3 RS JB

aleskla

Příspěvek od aleskla »

Dnes O2 Nový Smíchov, prý mají ještě tři kousky.
Iphone 4G, 16G

siana
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od siana »

lafore píše: orezu mi zadarmo simku v hociakej predajni vodafone v Prahe? Mam len kartu na kredit

Vodafone ti dá micro sim zadarmo, 1x ročně bezplatně.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods ;-)
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1

Endedy

Příspěvek od Endedy »

Tak iP 4 v eshopu u VF po celkém dlouhé době opět není k dispozici.

babca
Host
Host

Příspěvek od babca »

Tak dnes sice dorazila varka iP 32GB do VF, ale byla tam snad hodinu. Na netu to nebylo dostupne vubec.

Endedy

Příspěvek od Endedy »

a nejake info o 16gb verzich nemas?

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

siana píše: Vodafone ti dá micro sim zadarmo, 1x ročně bezplatně.

A to aj ked nemam u nich pausal? Mam len obycajnu kartu na kredit.

Barberry.pha
Moderator fóra
Moderator fóra

Dostupnost iPhone 4 v ČR

Příspěvek od Barberry.pha »

Ale jsi jejich zakaznikem. Zavolej na info linku tam ti urcite poradi pokud porad nevis, trochu vlastni iniciativy u takovych veci ktere si muzes zjistit sam zavolanim.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Elesh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Elesh »

na výměnu sim na micro stačí zajít na jakoukoliv prodejnu vědět heslo pro komunikaci s vodafonem a mít u sebe občanku/pas

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

A odkial mam vediet to heslo? Ja o ziadnom neviem :(

Dave

Příspěvek od Dave »

heslo do samoobsluhy. musíš ho vědět když sis kupoval simkartu tak k tomu bylo přiděleno. možná že defaultní je 1234 ale nejsem si jist.

lafore
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Příspěvek od lafore »

No ak je to to heslo, ktore funguje na stranke na to aby som sa dostal do svojho "profilu" alebo ako to nazvat, tak ho viem, diky :)

Elesh
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Elesh »

heslo do samoobsluhy nen idefaultní to si každej zákazník sám stanoví při koupi simkarty - standartně je nenastavené

Mishan
Host
Host

Příspěvek od Mishan »

V Sobotu Sem byl ve Vodafone v Olmypii a měli jich dost. Hned sem si jeden kousek koupil :) 16gb verzi
Iphone 5 16gb -Vodafone-

Endedy

Příspěvek od Endedy »

se smlouvou?

peterson007
Host
Host

Příspěvek od peterson007 »

tak uz je u VF 16G v nabidce

5icz

Příspěvek od 5icz »

V pondeli jsem objednal iP4 16GB s vodafone nulovym tarifem a dnes (ve stredu) mi ho postak donesl.

Mishan
Host
Host

Příspěvek od Mishan »

Endedy: jj se smlouvou ale prvně sem ho měl brat bez.. ale nakonec sem si udělal další paušal:)
Iphone 5 16gb -Vodafone-

Odpovědět