Dostupnost iPhone 4 v ČR
Pravidla fóra
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
Vytvárajte len vlákna určené na informovanie o novinkách okolo Apple, iOS a podobne. Všetky ostatné témy, neaktuálne alebo vymyslené informácie či žiadosti o pomoc sem nepatria.
-
- Mírně pokročilý
Re: Dostupnost iPhone 4 v ČR
v případě dotovaného telefonu je to 6 měsícu, ALE když zrušíte simku nebo si dáte menší (např nulový) tarif tak doplatíte plnou hodnotu telefonu
- telefon s dotací dejem tomu 14 000 (plná 15 200) tak doplatíte 1200 ...
- telefon s dotací dejem tomu 14 000 (plná 15 200) tak doplatíte 1200 ...
-
- Host
Cerda píše:Včera jsem koupil iPhone 4 (CZ neblokovany) v jednom eshopu (v Brně maj pobočku) za 16499,-, meli ještě pár kusů. Navíc prodavač říkal, že maj zejtra dojít další (asi podepsali smlouvu s dáblem, že je maj:). Takže kdyby chtěl nekdo koupit bez smlouvy....
Tady je odkaz http://www.digitalexpert.cz/apple-iphone-4-16gb.html - (maj psáno skladem)
Tak jsem kouknul na ty stránky a iphone tam stal 1618,- s DPH

-
- Moderator fóra
Pokud ti poslou povrzeni objednavky tak by dorazit mel, ALE neco podobneho sestalo v alze kde prodavali asi za 99korun nejakou drahou vec..a ikdyz objednavku potvrdili a pozdeji ji vsem userum zrusili, soudni proces by v tomto pripade zakaznik nevyhral -> zalezi vylozene jen na tom, jak se k tomu postavi obchod
-
- Host
Takze toto mi pred chvilkou prislo:
skoda
Ne, ze bych cekal neco jineho
Za 1.747 vc dopravy by to bylo fajn, ne ? 
Nic mene velkorisa nabidka od nich. 1000,- sleva a to by se na me mohli uplne vykaslat.
Dobrý den,
Dnes v 14:03 jste si v našem E-shopu objednal iPhone 4 16GB. V důsledku probíhající údržby serveru (import dat/cen), došlo ke krátkodobé záměně cen produktů v sekci telefonů. Bohužel nemůžeme expedovat zboží za Vámi udanou cenu. Tímto se velice omlouváme.
Iphone 4 je v tuto dobu nedostupný, příští týden by jsme měli naskladnit další kusy. Pokud by jste měl zájem o koupi, dostanete speciální cenu (15499,-).
S pozdravem
DigiExpert s.r.o.
skoda

Nic mene velkorisa nabidka od nich. 1000,- sleva a to by se na me mohli uplne vykaslat.
-
- Host
Tak sem se konečně dočkal po 6 týdnech kdy sem neustále volal s operátorem a chodil po prodejnách a ve chvíli kdy už sem byl smířen s tím, že ho jen tak brzo neuvídím ke mně dorazil poštou iPhone 4 32GB od Vodafone
. Ać sem to vůbec nečekal o to to bylo větší překvapení. Že by jim došla nová várka, nebo jim ještě nějaké zbyly z poslední dodávky těžko říct.

iPhone 3G 16GB | iOS 4.1 | Vodafone | Bez JB | 22/08/2008 - Prodán
iPhone 4 32GB | iOS 7.1 | Vodafone | Bez JB | 08/10/2010
iPad 4 gen. 32GB | iOS 7.1 | Wi-Fi | Bez JB | 04/02/2013
iPhone 4 32GB | iOS 7.1 | Vodafone | Bez JB | 08/10/2010
iPad 4 gen. 32GB | iOS 7.1 | Wi-Fi | Bez JB | 04/02/2013
Nevi nekdo nahodou, kde v Brne maji skladem iPhone 4 u VF? Nebo uz je to teda dostupny vsude bez problemu?
Myslim, ze by nemel byt problem ho sehnat.
No, to je úžasná odpověď, tak on se ptá, kde v Brně se dá sehnat a toto je opravdu konkrétní odpověď s plnohodnotnou informací. Přestaň tu s takovými příspěvky spamovat. Varuji tě. Metalgirl
No, to je úžasná odpověď, tak on se ptá, kde v Brně se dá sehnat a toto je opravdu konkrétní odpověď s plnohodnotnou informací. Přestaň tu s takovými příspěvky spamovat. Varuji tě. Metalgirl
Tak ja jsem nakonec sehnal skrz Aukro, za 15k, uplne novy, 2roky zaruka (VF). To je snad nejdrazsi mobil, co jsem kdy koupil
Tahle zprava vam asi moc nepomohla, ale musim se podelit 

Před několika dny jsem se byl zeptat na dostupnost iPhone 4 u Vodafonu v Českých Budějovicích. Máme tu jen dvě prodejny, takže jsem si moc naděje nedělal, ale to co mi řekli mě šokovalo:
"Za poslední 3 týdny k nám dorazily 2 iPhony. Oba jsou rezervované a zákazníci na ně čekají. Běžná čekací lhůta se pohybuje okolo jednoho měsíce."
Nepomohl mi ani fakt, že jsem už 7 let řádným platícím zákazníkem. Prý mám smůlu a přednost mají noví zákazníci...
"Za poslední 3 týdny k nám dorazily 2 iPhony. Oba jsou rezervované a zákazníci na ně čekají. Běžná čekací lhůta se pohybuje okolo jednoho měsíce."
Nepomohl mi ani fakt, že jsem už 7 let řádným platícím zákazníkem. Prý mám smůlu a přednost mají noví zákazníci...

Nechapu, nekdo tady rikal, ze vodafone ma dostatek 16gb verzi, a proto je neobjednava. 11.10. pry maji prijit jen 32gb verze.
-
- Mírně pokročilý
vodafone rozhodně nemá dostatek jakýchkoliv verzí iphone 4
nicméně VF centrum černý most má pořád cca 6 kouská 16gb k mání (novým zákazníkům nebo dotované po 2 letech)

Jak se tak na to dívám tak se mi zdá že dostupnost je docela dobrá jen během posledních 2 týdnů jsu 16gb stále skladem na VF, takže o ně zase asi taková nouze nebude, ne??
-
- Host
a 32GB ještě u Vodafone nejsou 

4x iP 2G 16GB US + 2x iP 3G 16GB US 4.0 + 2x iP 3GS 32GB US 4.1 SB + iP4 16GB 4.1 GP JB + iP4 32GB 4.3.3 RS JB
A kde by bylo mozno sehnat nedotovanej IPHONE 16 GB?
Telefonuju tady us hodinu k ruznym O2 prodejnam a bud to nikdo nebere nebo proste nemajy. Vodafone porad jeste vubec neprodava nedotovane.
Jo, a omlouvam se za vadnou cestinu. Jsem vlastne tourist
Telefonuju tady us hodinu k ruznym O2 prodejnam a bud to nikdo nebere nebo proste nemajy. Vodafone porad jeste vubec neprodava nedotovane.
Jo, a omlouvam se za vadnou cestinu. Jsem vlastne tourist

Ted sem volal na vodafone infolinku a tam mi řekli že nedotovanej prodávaj jen na prodejnách, a tvrdil "určitě".
Btw. jak tu všici píšete že si děláte vylety po pordejnách, nemate nejky info kde josu 32GB verze pls????
Btw. jak tu všici píšete že si děláte vylety po pordejnách, nemate nejky info kde josu 32GB verze pls????
to Vinettou: To jako fakt?? Uz ho zacali prodavat opet nedotovany?
Ze by konecne
. Sam tomu, ale neverim...
V patek sem se byl ptat na jedne kamenne pobocce a rekli mi ze o prodeji nedotovaneho nic nevedi..

V patek sem se byl ptat na jedne kamenne pobocce a rekli mi ze o prodeji nedotovaneho nic nevedi..
jn taky tomu nevěřim, zkuste zavolat na info a zeptejte se jestli se na prodejnách prodáva nedotovany a potom to sem napište
njn, klaika, jeden řekne to, druhej zase to... navíc mi řekl že iphone vubec není i když na eshopu je dostupny (16GB), chudák chlapec byl asi trochu dezinformovaný 

-
- Klub čistého iOS
pocujte orezu mi zadarmo simku v hociakej predajni vodafone v Prahe? Mam len kartu na kredit, dik za odpoved.
Bud ostrihnout nebo vymenit,.. U VF nevim jestli zadara.. U o2 mi to swapli zdarma, tak nevim jak u Vf nooo
-
- Host
32GB stále u Vodafone nejsou 
takže 11.10 jim (resp. přepravcům) nevyšlo
lafore: co se zdá být jistotka, je zajít do t-mobilu, kde si ji ořežeš sám a zadarmo nehledě na to jestli jsi jejich zákazníkem.

takže 11.10 jim (resp. přepravcům) nevyšlo

lafore: co se zdá být jistotka, je zajít do t-mobilu, kde si ji ořežeš sám a zadarmo nehledě na to jestli jsi jejich zákazníkem.
4x iP 2G 16GB US + 2x iP 3G 16GB US 4.0 + 2x iP 3GS 32GB US 4.1 SB + iP4 16GB 4.1 GP JB + iP4 32GB 4.3.3 RS JB
Dnes O2 Nový Smíchov, prý mají ještě tři kousky.
Iphone 4G, 16G
Iphone 4G, 16G
-
- Mírně pokročilý
lafore píše: orezu mi zadarmo simku v hociakej predajni vodafone v Prahe? Mam len kartu na kredit
Vodafone ti dá micro sim zadarmo, 1x ročně bezplatně.
iPhone X - 64 GB Silver; Vodafone; & AirPods
New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1

New iPad 2018 - 128 GB Cellular Silver; T-Mobile; Apple Pencil
MacBook Air 13" - 256 GB SSD (early 2015), macOS Monterey12.0.1
Apple Watch 5 - silver case; 40 mm, watchOS 8.1
Tak iP 4 v eshopu u VF po celkém dlouhé době opět není k dispozici.
-
- Host
Tak dnes sice dorazila varka iP 32GB do VF, ale byla tam snad hodinu. Na netu to nebylo dostupne vubec.
-
- Klub čistého iOS
siana píše: Vodafone ti dá micro sim zadarmo, 1x ročně bezplatně.
A to aj ked nemam u nich pausal? Mam len obycajnu kartu na kredit.
-
- Moderator fóra
Dostupnost iPhone 4 v ČR
Ale jsi jejich zakaznikem. Zavolej na info linku tam ti urcite poradi pokud porad nevis, trochu vlastni iniciativy u takovych veci ktere si muzes zjistit sam zavolanim.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky
"
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi

Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
-
- Mírně pokročilý
na výměnu sim na micro stačí zajít na jakoukoliv prodejnu vědět heslo pro komunikaci s vodafonem a mít u sebe občanku/pas
-
- Klub čistého iOS
A odkial mam vediet to heslo? Ja o ziadnom neviem 

heslo do samoobsluhy. musíš ho vědět když sis kupoval simkartu tak k tomu bylo přiděleno. možná že defaultní je 1234 ale nejsem si jist.
-
- Klub čistého iOS
No ak je to to heslo, ktore funguje na stranke na to aby som sa dostal do svojho "profilu" alebo ako to nazvat, tak ho viem, diky 

-
- Mírně pokročilý
heslo do samoobsluhy nen idefaultní to si každej zákazník sám stanoví při koupi simkarty - standartně je nenastavené
-
- Host
V Sobotu Sem byl ve Vodafone v Olmypii a měli jich dost. Hned sem si jeden kousek koupil
16gb verzi

Iphone 5 16gb -Vodafone-
-
- Host
tak uz je u VF 16G v nabidce
V pondeli jsem objednal iP4 16GB s vodafone nulovym tarifem a dnes (ve stredu) mi ho postak donesl.
-
- Host
Endedy: jj se smlouvou ale prvně sem ho měl brat bez.. ale nakonec sem si udělal další paušal:)
Iphone 5 16gb -Vodafone-