iPhone 4
-
- Starý pes fóra :)
Re: iPhone 4
Me by jen zajimalo,jak jsi k tomu ip prisel 

A neni to jedno? Chcete snad vedet neco o iPhone 4 a ne veci kolem, ty jsou nepodstatne.
-
No uprime,me je to fuk
pockam ,az to bude a uvidim sam 
jen jsem se zeptal.

jen jsem se zeptal.
-
OT: Prisiel k nemu cez operatora. Kazdy jeden ho uz ma na testoch dlhsie ako pred vydanim na WWDC.
dodo
dodo
Apple iPhone 15 256GB Blue | no JB | 4KA
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
Apple iPad Air 4.gen Wifi black
Apple Mac Mini i5 2.5GHz | Mind 2011 | SSD Crucial M4 128GB + HDD 500GB | Fusion Drive | 16GB Ram
Apple Keyboard (Wireless)
Apple Magic Mouse
Apple MacBook 13" | 2008 - dead
to dodo: operatori to 100% pred uvedenim nemeli, do CR prisli prvni kousky myslim ve stredu 9.6.
-
- Moderator fóra
ja mam dotaz ke zpracovani, ty zada jsou tedy take sklenene? kdyz ho ted testujete, je nejak poskrabany? zada iphonu byla pomerne casto nachylna na poskrabani, tak by me zajimalo, jak jsou na tom nyni
dik

-
- iPhone expert
Mě by zajímala jedna věc kterou bys mohl otestovat: Řízni s tim iPhonem asi tak 10x o zem, jestli se rozbije 
EDIT: No beze srandy, když jsem si teď všiml, dotaz se týká toho samého na co se ptá tvosi, tedy bytelnost telefonu. Působí na tebe pevněji a bytelněji než 3G nebo 3GS?

EDIT: No beze srandy, když jsem si teď všiml, dotaz se týká toho samého na co se ptá tvosi, tedy bytelnost telefonu. Působí na tebe pevněji a bytelněji než 3G nebo 3GS?
::: iPhone 5S 16GB Space Grey :: iPad 2 32GB 3G :: MacBook Pro 13'' 2011 :: Apple TV 3 :::
no, triskat s tim tedy vazne nebudu, mozna zkusim riznout orezavacem
co se tyce zpracovani, jsem z nej unesen, dle mne mnohem lepsi, nez 3G/s...jedine, co mozna bude problem, je ten plastovy ramecek kolem displaye, je mozne, ze ten kdyz trosku odrete, tak zustane deformovan, je to proste plast, nevim, jak tvrdej, ale je to takovej "tlumic" naradu na hrany predku a zadku...takze sice vydrui hodne, ale vzhledove uz nebude tvar stejny...
jinak ten kus poskraban neni vubec, ale melo ho zatim jen par lidi a jen kratce, takze jeste neni kde vzit skrabance, pady a podobne:-)

jinak ten kus poskraban neni vubec, ale melo ho zatim jen par lidi a jen kratce, takze jeste neni kde vzit skrabance, pady a podobne:-)
-
- Moderator fóra
jo jasny, ale treba u 3G/s stacilo polozit na stul, a uz se na zadni strane objevili male skrabance, ten plast je silene nachylny... a sila signalu wifi a GSM?
-
- Host
Citace z facebook profilu internetového obchodu "kuptolevne.cz" :
"Kuptolevne.cz -Nový iPhone 4 bude v našem obchodě nejspiše dostupný již v ČERVENCI!"
"Kuptolevne.cz -Nový iPhone 4 bude v našem obchodě nejspiše dostupný již v ČERVENCI!"
to tvosi: tak v takovem priapde zatim nic neni pozorovano, je to myslim i na fotkach videt...ale taky pocitam, ze ted s nim vsichni pracuji jako v rukavickach 
co se signalu tyce, to je vec, na kterou prave nemam odpoved, nevolal jsem s nim, zkousel jsem ho dat do rukou, avych byl obalenej a pak pustit, ale signal kolisal i tak, bylo to v miste, kde je obecne spatny....WiFi problem nemela, ale uprimne, nevim, kde je APcko a tak dale, nemel jsem to ve vlasnich podminkach, kde znam, jak co je...

co se signalu tyce, to je vec, na kterou prave nemam odpoved, nevolal jsem s nim, zkousel jsem ho dat do rukou, avych byl obalenej a pak pustit, ale signal kolisal i tak, bylo to v miste, kde je obecne spatny....WiFi problem nemela, ale uprimne, nevim, kde je APcko a tak dale, nemel jsem to ve vlasnich podminkach, kde znam, jak co je...
-
- Senior uživatel
a ako je natom reproduktor ? pretoze v 3g je to dost slabe, ak je tam ten isty reproduktor ako v 3G tak to bude skoda, aspon pre mna
ja s nim ani telefonoval, poustel jsem nejakou hru a prisel mi v pohode, ale jakjsem psal predtim, nejsem moc schopen srovnavat...
Co se tyce skla tak napriklad http://www.ifixyouri.com, delali testy na poskrabani (sroubovak a podobne...) a sklo je velice odolne a prakticky neposkrabatelne.
Jde o podobnou technologii jako gorilla glass. Rozhodne mnohem odolnejsi proti poskrabani nez plast u 3G/3GS nebo hlinik u prvniho iPhonu...
Jde o podobnou technologii jako gorilla glass. Rozhodne mnohem odolnejsi proti poskrabani nez plast u 3G/3GS nebo hlinik u prvniho iPhonu...
-
- Senior uživatel
to iste sa vravelo aj u 3g ze sa sklo neposkrabe a opak bol pravdou
-
- iPhone expert
Gusto77: Do 2G se nenavážej!
, tobě se snad povedlo poškrábat ten hliník (samozřejmě kromě toho jablíčka, ale to nebyl hliník)??
Swenak: díky za všechny zajímavé "recenze", ještě bych se zeptal, pokud těch iPhonů 4 máte více, zkoušeli jste už FaceTime, nebo alespoň tu přední kamerku, opravdu vypadá tak dobře jak na Keynote?? Nezamrzává FaceTime??

Swenak: díky za všechny zajímavé "recenze", ještě bych se zeptal, pokud těch iPhonů 4 máte více, zkoušeli jste už FaceTime, nebo alespoň tu přední kamerku, opravdu vypadá tak dobře jak na Keynote?? Nezamrzává FaceTime??
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
Neznam nikoho komu by se sklo u 3G/S poskrabalo, ale odolne neznamena uplne neposkrabatelne, nebo nerozbitne. Porad je to sklo.
to iphonik4: no, vice jich je, ale ja mnel jen jeden kousek a tak nezkousel, uprimne, asi kdyby homel nekdo z vas, koukal by na jine veci, jak jsem psal, nejsem iphonak, takze jsem se hlavne staral o HW a zakladni praci, protoze to je vec, ktera jepro mne moc dulezita, tedy jak je HW zpracovan, jak vse licuje, jak se drzi, jestli se s tim da mazlit v posteli a podobne 

-
- Mírně pokročilý
iPhone 2G 16 Gb 3.1.2 US (24/4/08), prodán 
iPhone 4 32 Gb from Vodafone

iPhone 4 32 Gb from Vodafone
-
-
- iPhone expert
Vacil: No tak ono samo o sobě také vypovídá to, co je pod nulou a čarkou na klávestnici, navíc jak koukám, tak se neodborně pokoušel otevřít ten plastový kryt, moje 2G vypadá bez nadsázky jako to v novém vzhledu fóra a to jsem ho intenzivně používal od poloviny roku 2007 až do poloviny roku 2008 a dokonce i teď si s ním rád zahraji
Swenak: No to mazlit se dá se všemi výrobky Apple a jsem si jist, že s iPhone 4 dvojnásob, ale i tak holku ti to nenaradí
, jinak díky za odpověď
Pls konec OT, nebo udělají moderátoři rázný krok!!
Padox: Ale my nemluvíme o rámu celého iPhone z leštěné oceli, ale o to rámečku displaye!

Swenak: No to mazlit se dá se všemi výrobky Apple a jsem si jist, že s iPhone 4 dvojnásob, ale i tak holku ti to nenaradí

Pls konec OT, nebo udělají moderátoři rázný krok!!
Padox: Ale my nemluvíme o rámu celého iPhone z leštěné oceli, ale o to rámečku displaye!
Naposledy upravil(a) iphonik4 dne pon čer 14, 2010 1:11 pm, celkem upraveno 2 x.
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
PaDoX: samozrejmne ze ram je kokovy, ale plastovy je ten kus okolo toho skla. viz tohle foto kde to je pekne videt:

Life sucks. And then you die.
Jaaaaj taktoo
Tak to potom prepáčte. Predpokladám, že ten plastík je tam kvôli tomu, že keď spadne na roh, aby sa predišlo "pavučine" 

-
- Host
K tomu displeji, jak tu někdo psal výše : Mám 3G, normálně opotřebený, ale jeden "šrám" na skle jsem stejně schytal. Takovej 2 cm škrábanec.
to swenak: Můžu se zeptat, zda bys neměl k dispozici i bílý iP4? Je mi jasné, že ho asi nemáš možnost testovat, ale třeba nějaký z tvých kolegů ho má, tak jestli by nebyla možnost sehat jeho foto!? dík
to swenak: Můžu se zeptat, zda bys neměl k dispozici i bílý iP4? Je mi jasné, že ho asi nemáš možnost testovat, ale třeba nějaký z tvých kolegů ho má, tak jestli by nebyla možnost sehat jeho foto!? dík
-
- Host
Jestli myslíš tohle : , tak to mi bohužel opravdu nestačí. Rád bych viděl fotky v detailu, jako poslal tady swenak toho černého o stránku vzad
Ale když to nepůjde, nevadí 
Jinak bych se taky rád přimluvil, zda by bylo možné pořídit nějaké ty fotky a HD video přímo z iP4 a ukázat je v plné kvalitě
dík
Kód: Vybrat vše
http://images.apple.com/iphone/gallery/images/gallery02-20100607.jpg

Jinak bych se taky rád přimluvil, zda by bylo možné pořídit nějaké ty fotky a HD video přímo z iP4 a ukázat je v plné kvalitě

Naposledy upravil(a) Majkyn dne pon čer 14, 2010 1:57 pm, celkem upraveno 1 x.
Detaily jsou stejne jako na cernem jenom v bile barve 
Na apple.com mas i 360° v bile, vypada hezky.
Tady jeste video, jestli nekdo nevidel:
Zobrazit video na http://youtu.be/u5IzNy0184M
Kód do fóra: [youtube]u5IzNy0184M[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov

Na apple.com mas i 360° v bile, vypada hezky.
Tady jeste video, jestli nekdo nevidel:
Zobrazit video na http://youtu.be/u5IzNy0184M
Kód do fóra: [youtube]u5IzNy0184M[/youtube]
Návod na vkladanie videa do príspevkov
Naposledy upravil(a) Gusto77 dne pon čer 14, 2010 1:50 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
nenapadlo te, ze by ho zajimalo, asi jako i ostatni, jak vypada ta bila v realu? ono je to neco jneho na fotkach applu, kde se fotky jeste poupravujou, aby vypadali vice oku lahodici 

-
- Host
díky tvosi, já si prostě nemůžu pomoct a i přestože děkuji za toto video, Gusto, opět je to natočené něčím a na nějakém umělém světle a taky je to takové nijaké. Nemluvě o Applu, kde mají zobrazený iP4, jak uvedl tvosi, upravený bůh ví čím, aby vypadal extremně lahodně. Prostě real na denním světle z blízka a třeba už opatlaný, jako ten černý od swenaka, to mi teprv opravdu něco řekne 
edit: Tím názorem nechci podstatu videa schazovat, krásně ukazuje jak je iP4 rychlý, jak pěkně zobrazuje atd

edit: Tím názorem nechci podstatu videa schazovat, krásně ukazuje jak je iP4 rychlý, jak pěkně zobrazuje atd

-
to: swenak
hlavne nezapomen natocit nejakou kratkou ukazku videa a nejakou tu fotecku
hlavne nezapomen natocit nejakou kratkou ukazku videa a nejakou tu fotecku

Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
- Mírně pokročilý
jo kvalita videa a fotek by me taky hodne zajimala
uz to mam dohodle, zitra budou snad fotky i video, tak to sem pak hodim...bila barva neni, pokud vim, takze zatim smula 

>swenak: Super, už se těším na fotky, nevěřím, že to fotí tak jako ty promo fotky od applu
a na video jsem taky zvědav!

-
- Moderator fóra
jen jeste pozadavek k tem fotkam...poprosim take o fotku v seru...aby bylo videt, co to zvladne
dik

-
- Senior uživatel
tu su fotky v bielej farbe to ti snad musi stacit, biela vyzera luxusne a paci sa mi ovela viac ako cierna
http://www.engadget.com/photos/iphone-4-first-hands-on/#3052912
http://www.engadget.com/photos/iphone-4-first-hands-on/#3052912
-
- Host
jak tak ted detailneji koukam na ten bili iphone tak jsem si vsimnul ze ma nad sluchatkem jeste nejakou malou mrizku kterou cerny model nema ...
-
- Mírně pokročilý
ma jen je tmava tak neni videt asi to bude nejakej senzor svetla nebo vzdalenosti
-
- Senior uživatel
tu mas fotky cierneho, na ciernym to je vidno ovela menej, na druhej fotke to trochu vidno
http://www.engadget.com/photos/iphone-4-hands-on-black/#3053032
http://www.engadget.com/photos/iphone-4-hands-on-black/#3053032