tahák do školy v iphonu
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých aplikáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: tahák do školy v iphonu
Otvorím učebnicu a fičím.Učiteľ/Učiteľka stále sedí za katedrou..A ja sedím až v zadu a kryje ma takmer 100kg spolužiak.A ešte mám za sebou 2 inteligentov, keby niečo..
///M
-
- Host
iPhone 4 - taháky do školy :)
Zdravím všechny příznivce jablíček
Již rok jsem hrdým majitelem IP 4. Studuji vysokou ekonomickou školu a začíná mi téct do bot, tudíž jsem si řekl, že si u písemných zkoušek raději udělám nějakou tahákovou zálohu v podobě zrovna mého iPhonu. A teď k mé otázce. Když mám např. text ve wordu… jak ho nejlépe dostanu do iPhonu, aby jsem v něm pak mohl jednoduše a rychle procházet? A jak je to např. s pdf. soubory či powerpointovými prezentacemi? Taky to tam jde nějak dostat? Fakt tady s tím zatím nemám zkušenost, tak budu rád za každý postřeh
Děkuju moc všem!

-
- Moderator fóra
Re: iPhone 4 - taháky do školy :)
Zvětšit písmo podle potřeby a vše vyexporotvat do PDF. Hodně štěstí u disciplinárky 

- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- Moderator fóra
ja to hazu do mailu a potom dam open in goodreader..
nebo do dropboxu a potom v dropboxu open in goodreader..
doufam ze sem spravne pochopil dotaz.
pro Jirkuse apod: nepiste sem svoje super chytry kecy ze by se to radsi mel naucit sam a venovat tomu cas aby vedomosti stihl vstrebat.. to vime kazdej moc dobre.. realita je jinde..
nebo do dropboxu a potom v dropboxu open in goodreader..
doufam ze sem spravne pochopil dotaz.
pro Jirkuse apod: nepiste sem svoje super chytry kecy ze by se to radsi mel naucit sam a venovat tomu cas aby vedomosti stihl vstrebat.. to vime kazdej moc dobre.. realita je jinde..
I will maintain an attitude of open-mindedness.
-
- Host
Díky moc za rady. Hodit si to do mailu bude asi dobrá volba. Jinak ten goodreader je nějaká aplikačka na čtení textu? Slyším to prvně.
Jinak s tím pdf. Jak ho dostanu do IP ? Téže přes mail?
Díkec moc!
Jinak s tím pdf. Jak ho dostanu do IP ? Téže přes mail?
Díkec moc!
já jsem si vždycky udělal tahák a dával jsem si ty soubory do iFile (Jailbreak), ale pokud nemas JB tak skus nejakou alternativu z app store jako je např Docs.
a taky jsem hodně často si fotil výpisky ze sešitu pomocí HDR, a pak jsem jen listoval mezi fotkama a bylo to jako bych listoval sešitem
taky dobrá věcička 
a taky jsem hodně často si fotil výpisky ze sešitu pomocí HDR, a pak jsem jen listoval mezi fotkama a bylo to jako bych listoval sešitem

-
- Moderator fóra
ja sem pouzil aplikaci jotnot pro scan do pdf.. mam takovou pohyblivou lampicku takze sem si mobilem nestinil a takle sem naskenoval 150 stranek skript z matiky.. scanoval sem to pres 4 hodiny ale vysledek se vyplatil.. z teorie za 1.. z prikladu za 3 a vysledna za 2.. diky cau :D
-
- Host
150 stránek skript matiky, tak to fakt klobouk dolů 
zrovna jsem zkoušel hodit word-soubor do mailu a otevřít ho přes telefon a docela hezky to je čitelný i při malým místě…. jen si říkám když tam budu mít asi 20 témat do psychologie, tak než něco najdu, bude po zkoušce….. je nějaká možnost vyhledávání ráze v textu? přes safari mi to nejde

zrovna jsem zkoušel hodit word-soubor do mailu a otevřít ho přes telefon a docela hezky to je čitelný i při malým místě…. jen si říkám když tam budu mít asi 20 témat do psychologie, tak než něco najdu, bude po zkoušce….. je nějaká možnost vyhledávání ráze v textu? přes safari mi to nejde

-
- Host
jackherrer píše:vypocty - aplikace wolfram alpha(neni free) - vyresi uplne kazdou rovnici i s kroky!!, nakresli graf - proste parada
slovicka - safari translate.google.com..
texty - v safari + safari addons na hledani kdyz je velky soubor tak Goodreader
Ahoj, prosímě stáhl jsem si aplikačku do školy: wolfram alpha, jak jsi doporučil, ale nějak se s ní pořád nemůžu domluvit. Jak třeba zapíši determinant 3. řádu? Nebo něco podobného? Díky moc, snad to půjde

-
- Moderator fóra
Vždyť jsem to už psal. Ještě v PC si .doc, .ppt vyexportuj do .pdf a nakopíruj do iPhonu. Otevři iBooks a všechno tam budeš mít. Vyhledávat lze normálně podle textového řetězce. Proč to řešit nějak mailem, když to jde tak jednoduše…
- iPhone 6s
- Mac mini (Late 2012) | MacBook Pro (Early 2015)
- AirPort Extreme 5th gen
-
- iPhone expert
Tady máš nějaké ukázky k Wolframu
http://user.mendelu.cz/marik/index.php?item=33
http://user.mendelu.cz/marik/index.php?item=33
-
- Mírně pokročilý
Mam osvedcenou aplikaci Documents to go. Word, Excel, pdf, powerpoint. Vyhodou teto aplikace je moznost find, tedy vyhledavani hledaneho slova. Dokument, ktery ma 20 stranek tohle vyzaduje
Nevyhodou je pak cena, ta je 7,99 euro. Ovsem, stoji to za to

iPhone 5S 32gb Silver, iOS 8.1, Vodafone, Case cover - kůže - červená
iPad Air 2 64gb Silver, iOS 8.1, Smart Cover červený polyuretan
MacBook Pro 13" 2011, OS X Yosemite 10.10, Magic Mouse
iPod Nano 6G 16gb, sluchátka Apple inear
iPod Shuffle 4G 2gb
iPhone 3G, iPhone 4S, iPad 3
iPod Shuffle 4G 2gb
-
- Host
Tak díky moc všem za užitečné rady. Už jsem to rozjel na plný koule
Např. celou ekonomiku jsem si stáhl do jedný prezentačky, hodil do PDF, poté šup s tím do iBooks a krásně můžu vyhledávat pomocí vyhledávače textu
Stejně tak psychologie 
Jediné ale co mi pořád vrtá hlavou jsou výpočty v tom Wolframu. Návody už jsem docela pochopil. Jen nemůžu přijít na to, jak zobrazit v aplikačce postupo výpočtu. Např. napíšu determinant, výsledek mi to hned napíše, ale chci třeba vidět výpočet Sarrusovým pravidlem, což se mi pořád nedaří

Např. celou ekonomiku jsem si stáhl do jedný prezentačky, hodil do PDF, poté šup s tím do iBooks a krásně můžu vyhledávat pomocí vyhledávače textu

Jediné ale co mi pořád vrtá hlavou jsou výpočty v tom Wolframu. Návody už jsem docela pochopil. Jen nemůžu přijít na to, jak zobrazit v aplikačce postupo výpočtu. Např. napíšu determinant, výsledek mi to hned napíše, ale chci třeba vidět výpočet Sarrusovým pravidlem, což se mi pořád nedaří

-
- Mírně pokročilý
mam dojem, ze se nekde psalo, ze ne u vsech vysledku se ti objevi i prubeh vypoctu
iPod Shuffle 4G 2gb
iPod Shuffle 4G 2gb
-
- Host
No uvidíme
Třeba na to ještě přijdu. Jinak to asi jistí nejnamakanější kalkukalčka. Ta to svede taky
Kalkulačky máme naštěstí povolený

-
- Mírně pokročilý
to mas tu, ktera ti vykresli i grafy ne? jsou to dobre vychytavky. nam kontrolovali kalkulacky, jestli to nahodou neumi. kalkulacky byly povoleny, krom tady te 

iPod Shuffle 4G 2gb
iPod Shuffle 4G 2gb
-
- Host
no já ji nevlastním, ale kamarád co studuje VUT ji má a je to fakt našlapanej stroj.. vypíše Ti grafy i postup výpočty… vezmu si na zkoušku toho mýho chudáka, kdyby to profesor kontroloval a pak vytáhnu tu super matematickou zbraň od kámoše 

-
- Mírně pokročilý
to je rozumne
ted je takova mezidoba, kdy jsou lidi jeste hloupi, ale maji chytre vecicky. za chvili budou cipy, ktere se budou implementovat do mozku a tady ty chytre hracky nebudeme potrebovat. vse budeme mit v cipu a vsichni budou chytri
resp. ti bohati budou chytri... a tim padem budou vic bohati

iPod Shuffle 4G 2gb
iPod Shuffle 4G 2gb
-
- Senior uživatel
Stane se, že do školy je toho hodně a třeba se člověk nestihne naučit. Pak je na řadě tahák. Já si vždy pošlu mailem wordovskej soubor a pak třeba opisuju. Momentálně jsem dlouho nic neopsal.
Jedna učitelka při testu sedí a kouká do pc (máme elek. třídní knihu), na stole můžeme mít pouzdro. Mám větší pouzdro a bez problému za něho dám Ipod naležato. To znamená, že se to dá opsat jak z knížky. Učitelka jednou projde třídu, zkontroluje skupiny A a B a sedí
Jedna učitelka při testu sedí a kouká do pc (máme elek. třídní knihu), na stole můžeme mít pouzdro. Mám větší pouzdro a bez problému za něho dám Ipod naležato. To znamená, že se to dá opsat jak z knížky. Učitelka jednou projde třídu, zkontroluje skupiny A a B a sedí

Mna tak napadlo, ze ked sedim v prvej lavici a pred sebou mam kalendar na katedre,o ten opriem iPhone, tak potom by sa dalo, ze si pichnem do phonu sluchatka a cez mikrofon poviem sirimu co potrebujem najst. Sluchatka by mi len viseli, takze by to nevzbudilo pozornost.
Akurat problem, nemam SIRI
Akurat problem, nemam SIRI

-
- Senior uživatel
tahák do školy v iphonu
My máme povolený iPad ako kalkulačku, čo je v kombinácii s školskou WiFi super. Plus mimo písomiek bežne na iPade surfujem a keď ide profesorka okolo mám 4 prstové gesto na prehodenie na kalkulačku.
[Návod] Ako zisťovať aktuálne info o JB
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-MacBook Air 13" 2014 - OSX Mavericks
-
- Moderatorka fóra
OT: iPad jako kalkulačku? Není trochu velká ta kalkulačka?
Taková přímo maxi. A4ková.
Bych vám nic nepovolila, pěkně kalkulačku klasickou, vy smradíci jedni. 

Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
OT
ipad jako kalkulacka? Tomu rozumim jako: mame povoleny tahaky :D
to me jeste aspon nikdo nenachytal a je pravda ze tvorbou tahaku se to i naucim(trosku :D)
ipad jako kalkulacka? Tomu rozumim jako: mame povoleny tahaky :D
to me jeste aspon nikdo nenachytal a je pravda ze tvorbou tahaku se to i naucim(trosku :D)
-
- Mírně pokročilý
Mňa nikdy nesklamalo Safari a v ňom Wiki 

iPhone 6 Gold 16 GB
MacBook Pro 13'' 2015
Magic Mouse 2
MacBook Pro 13'' 2015
Magic Mouse 2
-
- Mírně pokročilý
Ještě když sem chodil na VUT v Brně, tak sem ke zkoušce šel z iPhonem, najel tam na internet na wiki, iP položil vedle sebe a už se opisovalo
Nebo jsem to dělal tak, že si danou věc vyfotil a koukal na to.
Kdybych potřeboval hodně textu, tak si to napíšu do wordu a otevřu v prohlížeči office, nebo si to pošlu na mail.

Kdybych potřeboval hodně textu, tak si to napíšu do wordu a otevřu v prohlížeči office, nebo si to pošlu na mail.
# iPhone 5S 32Gb Space gray
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse
# Macbook Air 11" 2013
# Magic Mouse