iGO MyWay, iGo Primo
Pravidla fóra
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
V tejto sekcií uverejňujte informácie o zaujímavých navigáciách. Váš príspevok by mal obsahovať názov aplikácie, popis, screenshoty či video a zdroj. Pred otvorením novej témy si overte vyhľadaním už existujúce vlákno o aplikácií, o ktorej chcete diskutovať.
-
- iPhone expert
Re: iGO My way [AppStore]
To je skoda no, pridavani POI by se hodilo. Mosime se zeptat ronyho, ten ma s upravovanim iGO zkusenosti 

iPhone 6S 64GB fw. 5.0.1
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
Macbook Pro 15" retina mid 2015
Moje aplikace: Timelines | Routie | Quadratic Master
crafted by Glimsoft.com
-
- Starý pes fóra :)
Tak tedy pánové nevím, ale jsem z toho skinu celkem rozpačitý... Zkoušel jsem ho ještě ve francouzštině, díky tomuto jazyku jsem se v tom raději nehrabal a používal to chvilku tak, jak to bylo nastavené. Teď v češtině jsem z toho ještě více zklamaný, a teď mluvím za řadové, běžné uživatele navigací, já sám jsem v nich relativně zběhlý. To nepraktické a nelogické přeskakování z 2D do 3D (a zpět) pohledů tedy nic moc, o množství položek nastavení v menu (kde se dá nastavit ledacos) ani nemluvím. Řeší to pár nedostatků (např. průjezdní body, ukazatel rychlosti), ale to nejpodstatnější ani nemůže, a to je zpoždění (pořád jedna z nejdůležitějších vlastností navigace). Délka startu byla nějaká, včera se ve třech případech prodloužila asi tak na minutu!!! Spotřeba energie děs běs (včera 120 km trasa tam s napájením přes 1A Belkin, úbytek kapacity téměř 20%, to samé s Navigonem zpět s úbytkem 9%).
Asi jsem u zastánců iGO píchnul do vosího hnízda, ale tudy podle mě cesta nevede (v jednoduchosti, přehlednosti a uživatelské přívětivosti zatím stále vede Navigon a předběžně i TomTom, a to i díky zdroji mapových podkladů)
Asi jsem u zastánců iGO píchnul do vosího hnízda, ale tudy podle mě cesta nevede (v jednoduchosti, přehlednosti a uživatelské přívětivosti zatím stále vede Navigon a předběžně i TomTom, a to i díky zdroji mapových podkladů)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
no to "zranie" baterky ma celkom dost stve, kupil som uz 2 nabijacky kvoli tomu
, no to nie je problem ako si spominal iba iGO, skor ma stvu tie mapove podklady skoda, ze asi nic nechysta pre iPhone GARMIN teda aspon o tom neviem, no pomaly zacinam byt sklamany aj z TomTom, s ktorym si pravdepodobne nenaplanujeme dlhsiu cestu po Europe

iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak
- rony
- Klub čistého iOS
Vsetkym "modderom" "hackerom" a inym upravovacom, prosba, nechajme tuto temu beznym ludom a VSETKY kecy okolo nestandardnych uprav VRATANE temat pre iGo presunte do modding sekcie, kde je uz tema pre kuchanie iGo zalozena (sem)
moja reply je tam!
moja reply je tam!
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
-
- Mírně pokročilý
K te zravosti baterky. Muze to byt zpusobene grafickymy orgiemi, castejsim hlasenim zmeny smeru jizdy ( obecne castejsim hlasenim, ale nemam moznost porovnat, navigon nemam ). Porad je to ale uchazejici hodnota, kdyz vezmes v uvahu, jak dlouho ti na baterku vydrzi napr klasicka PNA navigace. K rychlosti startu aplikace, cca od utery mam 3GS, igo nabehne za mmt, vyzkousim.. cca 5 vterin. Na 2G to bylo o poznani dele. Zpozdeni pri navigovani jsem jeste poradne nevyzkousel, nemam zatim drzak a na sedacku spolujezdce se pri jizde spatne diva. Musim ale rict, ze prijem signalu me prekvapil, chyta se i na one sedacce spolujezdce.
Prepinani do 2D zapinat nemusis, me osobne to u iGO8 pekne otravovala ( i tam se to da vypnout ). Nekdo radsi jezdi na 3D nekdo na 2D. Lidi jsou ruzne.
Ale mas pravdu, pro radove uzivatele skin pridava az moc novych tlacitek a nastaveni. Minuly vikend jsem predvadel PNA navigaci s iGO Amigo moji tete, pochopila to zdalo se dobre, ale myslim ze kdybych ji tam dal upraveny skin, uz by se ztratila.
Prepinani do 2D zapinat nemusis, me osobne to u iGO8 pekne otravovala ( i tam se to da vypnout ). Nekdo radsi jezdi na 3D nekdo na 2D. Lidi jsou ruzne.
Ale mas pravdu, pro radove uzivatele skin pridava az moc novych tlacitek a nastaveni. Minuly vikend jsem predvadel PNA navigaci s iGO Amigo moji tete, pochopila to zdalo se dobre, ale myslim ze kdybych ji tam dal upraveny skin, uz by se ztratila.
-
Jenom ještě k tomu nabíhání aplikace u mě na 3GSku, Navigon do pěti vteřin, originál iGO šest vteřin, iGO se skinem 13 vteřin (ale včera opravdu párkrát víc než minuta)
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů na (nejen) tomto fóru jsou toho jasným důkazem...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Mírně pokročilý
-
- Host
Tak jsem pořídil iGO a jsem docela zklamán. Je vidět, že to autoři šili horkou jehlou a kvalita se ani zdaleka neblíží běžné iGO navigaci. Jednak je v aplikaci několik chyb a to např. od včerejška, kdy z neznámých důvodů aplikace zrestartovala iPhone mi nejde navigace hlasem, pouze hlásí překročení rychlosti. Radary se v aplikaci vůbec nezobrazují a možnost jejich ohlášení lze zapnout pouze při jízdě (resp. signálu GPS) je stejně k ničemu, protože žádné v databázi nejsou. O plánování trasy nemůže být řeč, rovněž zadat přímo souřadnice GPS nelze. Běžně se tady mluv o nahrání POI, ale nikdo nezdůrazní, že to lze pouze při nelegálním FW. To že výrobce neudělal možnost nahrání POI je přímo trestuhodné, přitom by to nebyl žádný problém přes nějaké úložiště na internetu je tam nahrát. Po příchodu SMS se aplikace uvede do podivného stavu, kdy trvá její opětovné spuštění cca 2 minuty. Celkově navigování funguje, její start je více než 25 sekund na iPhone 3G s 6GB volné paměti, což je taky asi zbytečně dlouhé.
Závěrem pokud bych měl ohodnotit tento produkt, za 10 EUR by to odpovídalo kvalitě, za 90 EUR ani náhodou, to už je lepší koupit samostatnou navigaci kolem 120 EUR. Takže v nouzi se to dá používat, jako plnohodnotná navigace to rozhodně není.
Závěrem pokud bych měl ohodnotit tento produkt, za 10 EUR by to odpovídalo kvalitě, za 90 EUR ani náhodou, to už je lepší koupit samostatnou navigaci kolem 120 EUR. Takže v nouzi se to dá používat, jako plnohodnotná navigace to rozhodně není.
iPhone 4S 16GB Vodafone, FW 7.1 NO JB
-
No vidíš, a já osobně jsem psal na straně 3 této diskuse, že k jakékoliv úpravě či změně je potřeba JB... A dokonce bych tu i našel zmínku o tom, že v základní verzi iGO žádné radary nejsou. Navíc žádná z navigací není plně srovnatelná s těmi na WM či PNA, to si myslím že tady je zmiňováno vícekrát. A obviňovat výrobce těchto navigací z toho, že neudělali možnosti nahrání POI či dalšího, bych se neodvažoval už vůbec, protože "uzavřenost" systému je daná Applem, ne jimi (mimochodem navigace byly hlavním důvodem mého JB, abych mohl alespoň něco).
Takže sečteno a podtrženo - vím že je diskuse málo přehledná a je toho moc - ale všeobecně se málo čte, to je důvod tvé rozčarovanosti, informací je tu jinak celkem dost (a dodám svůj osobní názor, po přečtení diskusí o navigacích zde, bych zatím šel pouze a jedině do Navigonu, ač má k dokonalosti také daleko, má nejaktuálnější mapy, pevné radary a celkem dobrou databázi POI, to vše oproti legálnímu iGO). A teď se za to všechno do mě můžeš pustit...
Takže sečteno a podtrženo - vím že je diskuse málo přehledná a je toho moc - ale všeobecně se málo čte, to je důvod tvé rozčarovanosti, informací je tu jinak celkem dost (a dodám svůj osobní názor, po přečtení diskusí o navigacích zde, bych zatím šel pouze a jedině do Navigonu, ač má k dokonalosti také daleko, má nejaktuálnější mapy, pevné radary a celkem dobrou databázi POI, to vše oproti legálnímu iGO). A teď se za to všechno do mě můžeš pustit...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Hoj!
vite ze pulka z Vas jsou obycejne usery, ktery nechapou oc rec a jak se to nastavuje
ale to neresim
!
za 1. pokud chces NAVIGACI tak SI KUP NAVIGACI! /iPhone je predevsim MOBIL/
za 1. a. WM navigace - jsou taky vse mozne upravovane, a ty ktere je stahuji vedej o tom.
za 1. b. WM nejsou vubec nejak zablokovane nebo omezene pro to nikomu nepijde ze dela neco protipravne! coz APPLE vychytal a zablokoval system tak aby ho hardver fungoval a nepadal, jak se to deje na WM
ale par lidi nasli reseni na omezeni APPLU a dovolili instalovat a vseli jak modifikovat vas iPhon
za 1. c. Ostatni navigace jsou taky upravovane v zaklddu nikdy neni vsechno! jinak se to pestane prodavat
jo a o TOMTOM teda vubec nemluvim
za 2. pokod tomu nerozumite tak mlcte a budete vypadat ze jsi chytrejsi
tak ze mela by vetcina podekovat ze nikdo se stim dal tolik prace aby za perve vytvoril skin a pak prelozil
co se tyce radaru tak je nenajdete u zadne app pro iPhone.
vite ze pulka z Vas jsou obycejne usery, ktery nechapou oc rec a jak se to nastavuje

za 1. pokud chces NAVIGACI tak SI KUP NAVIGACI! /iPhone je predevsim MOBIL/
za 1. a. WM navigace - jsou taky vse mozne upravovane, a ty ktere je stahuji vedej o tom.
za 1. b. WM nejsou vubec nejak zablokovane nebo omezene pro to nikomu nepijde ze dela neco protipravne! coz APPLE vychytal a zablokoval system tak aby ho hardver fungoval a nepadal, jak se to deje na WM

za 1. c. Ostatni navigace jsou taky upravovane v zaklddu nikdy neni vsechno! jinak se to pestane prodavat

za 2. pokod tomu nerozumite tak mlcte a budete vypadat ze jsi chytrejsi

tak ze mela by vetcina podekovat ze nikdo se stim dal tolik prace aby za perve vytvoril skin a pak prelozil

co se tyce radaru tak je nenajdete u zadne app pro iPhone.
-
K formě a obsahu se nechci vyjadřovat, ale dovolím si prudce nesouhlasit s tvrzením, že žádná navigace pro iP nemá radary. Má je v základu již zmíněný Navigon (sice jen stacionární, ale má)
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Host
Diskuzi jsem pročetl (ovšem většina majitelů iPhone v ČR ani neví, že tato diskuze existuje) a vím že bez JB nelze nahrát do iPhone nic přes kabel, nicméně není problém, když v aplikaci bude možnost uploadovat data ze zadané url adresy. Programů s databází radarů je pro iPhone několik, já občas používám a Smart HUD cam. To že iPhone je především telefon je podle mě naprosto mylný názor, je to totiž všechno možné, jen ne pořádný telefon. Pokud bych chtěl telefon, určitě si nekoupím iPhone. Tedy iGO pro Win PDA je opravdová navigace se vším všudy a běžný uživatel očekává tedy i něco podobného od iPhone.... Takže třeba se to někdy bude hodit, nicméně jsem šel dnes do obchodu a koupil pořádnou navigaci, která bude opravdu použitelná....
-
- Mírně pokročilý
2 Josef01:
No vidis a ja prodal moji PNA navigaci a koupil poradnej iPhone aby me ji nahradil, protoze jsem vedel, ze se iGo ujmou sikovny lidickove a pujde s nim delat vsechno to co slo s normalni navigaci. A navic iPhone ma silnejsi hardware a vic pameti nez kterakoli PNA.
No vidis a ja prodal moji PNA navigaci a koupil poradnej iPhone aby me ji nahradil, protoze jsem vedel, ze se iGo ujmou sikovny lidickove a pujde s nim delat vsechno to co slo s normalni navigaci. A navic iPhone ma silnejsi hardware a vic pameti nez kterakoli PNA.
-
- Host
Tak držím palce, že někdo doprogramuje iGO na iPhone tak jak má vypadat včetně plánování tras a jejich ukládání apod. , dodělá TMC modul atd 

- rony
- Klub čistého iOS
Jedna moznost upravy iGo a vseobecne cohokolvek bez JB by bola upravou balicku v iTunes - vytiahnem ho z iTunes, premenujem na .zip, rozbalim, porobim zmeny a po premenovani naspat nahodim do iTunes, nainstalujem. Nemam to overene, videl som ale nejake video, kde to bolo demonstrovane. Nerusim, ze to zvladnete alebo ci k tomu nakoniec aj tak netreba JB
viac radsej v teme na pitvanie igo.

-
- Mírně pokročilý
je to sice trochu OT, ale návod -video k tomu přejmenování,. vyndání z navigace "zbytečných map" čili zmenšení její velikosti, atd je zde není to složité a není k tomu potřeba JB. Spíš je to užitečnost pro toho kdo má málo místa- může si takto vytvořit "vlastní" velikost navigace, přejmenovat a používat, před cestou do míst kde potřebuje vyndané mapy dá synchronizovat orig. navigaci a je to.
Jestli by šli tímto způsobem provést další úpravy (hlasy, skin atd.) nevím, teoreticky ano, mělo by stačit jako u JB tlf. vyměnit v "rozbalené" navigaci orig. soubory za upravené - třeba to někdo zkusí.
Chtěl jsem tento příspěvěk dát do sekce "pitvání iGO", ale zmínka o videu k úpravě app. přímo z iTunes bezpotřeby JB je zde, tak to přidávám nakonec také sem..
Jestli by šli tímto způsobem provést další úpravy (hlasy, skin atd.) nevím, teoreticky ano, mělo by stačit jako u JB tlf. vyměnit v "rozbalené" navigaci orig. soubory za upravené - třeba to někdo zkusí.
Chtěl jsem tento příspěvěk dát do sekce "pitvání iGO", ale zmínka o videu k úpravě app. přímo z iTunes bezpotřeby JB je zde, tak to přidávám nakonec také sem..
-
dmagraf píše:Golf
a o tom to jeasi 5 na celou CR
OT: Zlehčuješ něco, o čem asi nic nevíš, takže demagogie (matoucí informace pro ostatní "obyčejné usery"). Tady máš z těch svých pěti radarů například devět (je jich vidět osm, devátý je schovaný vpravo dole pod ikonama benzínek, jsou to ty zelené semaforky), a to pouze na kousku Prahy:
Sám jsem upozorňoval na to, že nejsou úplně aktuální, ale jsou. A pro tvou informaci, TomTom má v základu radary také (nevím jak to bude u nás, ale ve WesternEurope ty soubory jsou, v menu možnost zap/vyp radary)
Edit 29.8.09 16:27: Pokud tu nebudeš jako primitiv mezi lidi šířit bludy, tak seš mi naprosto ukradenej...
Naposledy upravil(a) Golf dne sob srp 29, 2009 3:27 pm, celkem upraveno 1 x.
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
Tak si uzivej tomtoma
a nelez sem, jsou jeste dalsi lidi ktere to zajma a hledaji tu radu nebo navod
a nechteji tu cist blaboly a nazory jedincu ktery neumeji udelat JB. a pomluvaji kazdeho kdo umi vic nez voni 
dekuju za pochopeni

dekuju za pochopeni
-
- Moderator fóra
OT: Copak, copak? Co tak zhurta? Máš teprve 6 příspěvků a nějak moc jsi povyskočil. Své invektivy si ponech na doma anebo pro své spolupracovníky či spolužáky. Tady se chovej kultivovaně, pokud víš, co tím myslím a hlavně, jestli to vůbec dokážeš. A doporučuji ti omezit používání smileys.
Děkuji za pochopení.
Děkuji za pochopení.
-
- Senior uživatel
OT : povyskakovat muzes od 100+
-
neviete mi niekto prosim poradit ako zmazem radary, ktore som sam pridal? nechtiac som si hodil 2 radary do mapy a neviem ako ich teraz dat prec
dakujem velmi pekne 

najdes ho, oznacis a pak ho smazes,
nebo vlezes do /private/var/mobile/Applications/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/Library/Caches/content/speedcam/SpeedcamUpdates.spud smazes
nebo vlezes do /private/var/mobile/Applications/xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx/Library/Caches/content/speedcam/SpeedcamUpdates.spud smazes
Vcera davali v TV že ak ta zastavia policajti zistia že používaš na svojom GPS antiradar tak maš pokutu 100?
-
ale prosim ta nesranduj
na ktorej TV to bolo nech si to pozrem v archive

TV JOJ, vcera alebo predvcerom, niekedy vecer neviem čo za relacia ale asi nejake noviny lebo ludia mohli pisat otazky a jeden policajt na ne odpovedal.
-
- Mírně pokročilý
Zobrazovani radaru je v nekterych zemich zakazane, pise to i navigace kdyz si tu funkci zapinate. Ale nevim ve kterych to je .) Pomuze treba google 
Navic Antiradar je neco jineho nez to ze vam navigace ukazuje radary na vasi trase. Antiradar = rusicka.

Navic Antiradar je neco jineho nez to ze vam navigace ukazuje radary na vasi trase. Antiradar = rusicka.
- rony
- Klub čistého iOS
Svajciarsko: zakaz navigacii, ktore maju funkciu pozicie radarov. A to aj ked mas tu navigaciu vypnutu v aute.
-
Radary v GPS navigacích jsou jenom "zobrazovače" toho, co má navigace v databázi, ukazují pouze body, kde se stále měří (stacionární radary), nebo oblíbená místa policajtů na měření (mobilní radary, ale neznamená to že je tam ten radar momentálně je a je aktivní). Naprosto pasivní systém, který nic nevyhledává ani nic nevysílá, jsou to vlastně POI, body zájmu. Nicméně třeba ve Švýcarsku je to zakázané, můžou snad zabavit ke kontrole i mobil, který to umí, aniž by to člověk měl nainstalované...
Antiradar je proti tomu aktivní záležitost, která dokáže fungující radary detekovat a upozornit na ně, je to záležitost na hraně zákona (záleží i na tom jaký typ antiradaru je použitý a jak se z toho před policajtem dokážeš vykroutit, na koho narazíš...). Pokud je to ale systém, který ale zároveň něco vysílá a ruší, tak je to ale už za hranicí zákona...
Antiradar je proti tomu aktivní záležitost, která dokáže fungující radary detekovat a upozornit na ně, je to záležitost na hraně zákona (záleží i na tom jaký typ antiradaru je použitý a jak se z toho před policajtem dokážeš vykroutit, na koho narazíš...). Pokud je to ale systém, který ale zároveň něco vysílá a ruší, tak je to ale už za hranicí zákona...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
OT: uz aby som sa bal, ze ked pojdem cez Svajciarsko a budem mat na automape nakreslene puntiky aby som nedostal pokutu
, prepacte, ale je to podla mna fakt dost smiesne a trapne samozrejme myslim radary ako POI a nie antiradary

-
Jsme sice čím dál tím víc OT, i smát se tomu můžeš, ale skutečnost je taková:
Švýcarsko / Switzerland
Radary:
Antiradary ani rušičky nejsou ve Švýcarsku povolené, ani převoz v kufru auta (nutno na hranicích pořádně schovat a jezdit jen s pevnou sadou, která není vidět), dokonce i GPS s POI radarů jsou od 1/2007 zakázané a pokud policie při kontrole od 2007 uvidí nyní GPSku, neváhá a prohledává vám POI (sdělení našich zákazníků)!
zdroj: http://www.antiradar-shop.cz/technicke- ... i-ve-svete
A není to jedíné místo, kde jsem to četl, např. zde:
http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=113177
http://gps.favoriteam.sk/archiv/gps-nav ... arsku.html
Švýcarsko / Switzerland
Radary:
Antiradary ani rušičky nejsou ve Švýcarsku povolené, ani převoz v kufru auta (nutno na hranicích pořádně schovat a jezdit jen s pevnou sadou, která není vidět), dokonce i GPS s POI radarů jsou od 1/2007 zakázané a pokud policie při kontrole od 2007 uvidí nyní GPSku, neváhá a prohledává vám POI (sdělení našich zákazníků)!
zdroj: http://www.antiradar-shop.cz/technicke- ... i-ve-svete
A není to jedíné místo, kde jsem to četl, např. zde:
http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=113177
http://gps.favoriteam.sk/archiv/gps-nav ... arsku.html
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
a jsme u toho, ten kdo umi tak muze misto ikony radaru dat kiticku
nebo neco jineho a ma klid.

-
Už jsme teda pořádně OT, ale snad to moderátoři skousnou
Zase bych ty švýcary tolik nepodceňoval, ono změnit ikonu je to nejmenší, ale vzhledem i k jejich vynalézavosti ke "schovávání" radarů (i ty ve svodidlech asi vymysleli oni) si myslím, že to budou znát. Jen tak pro zajímavost, policie v Curychu používá takto upravené Daihatsu Sirion, hlídá v městských zónách, kde je maximální rychlost omezena na 30 kilometrů v hodině...

Zase bych ty švýcary tolik nepodceňoval, ono změnit ikonu je to nejmenší, ale vzhledem i k jejich vynalézavosti ke "schovávání" radarů (i ty ve svodidlech asi vymysleli oni) si myslím, že to budou znát. Jen tak pro zajímavost, policie v Curychu používá takto upravené Daihatsu Sirion, hlídá v městských zónách, kde je maximální rychlost omezena na 30 kilometrů v hodině...

iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
-
- Mírně pokročilý
V případě toho, že by prudili se dají v iGO smazat poi pro určitou zemi. Každopádně to je asi takto: Porušuješ pravidla na fóru dostaneš varování a pak třeba BAN. Porušuješ pravidla na silnici dostaneš varování (pokutu) a pak třeba BAN (zákaz řízení na území).
Každopádně buďme rádi, že to u nás takto není a že jsou pasivní antiradary povoleny respektive nezakázány.
Každopádně buďme rádi, že to u nás takto není a že jsou pasivní antiradary povoleny respektive nezakázány.
tka som dlhsie otestoval, tuto navigaciu, na mojom iphone v porovnani so sygicom a naviginonom najmenej presna, paci sa mi vsak graficke prevedenie.
Poradie u mna testovanych navigacii pre iphone s plusmi aj minusmi.
1: ) Sygic
+ rýchlosť aplikácie
+ pomerne presná
+ pekne graficky spracovaná
- mapy slovenskych ciest niesu aktualne vela chyba
2:) Navigon
+ rýchlosť
+presnosť
+grafika
-umelý roboticky hlas navigacie
3:) I go my way 2009
+ nadherna grafika
+ vela funkcii
+ svizna
- velmi nepresna aj 100m na zadanie adresy
Poradie u mna testovanych navigacii pre iphone s plusmi aj minusmi.
1: ) Sygic
+ rýchlosť aplikácie
+ pomerne presná
+ pekne graficky spracovaná
- mapy slovenskych ciest niesu aktualne vela chyba
2:) Navigon
+ rýchlosť
+presnosť
+grafika
-umelý roboticky hlas navigacie
3:) I go my way 2009
+ nadherna grafika
+ vela funkcii
+ svizna
- velmi nepresna aj 100m na zadanie adresy
-
- Host
Sygic na prvom mieste je asi vtip. Mal som ho na Nokii a jeho vypocet trasy bol katastrofalny. Povodil ma po najdlhsej ceste aka sa dala vypocitat a podla neho je to najrychlejsie. Ked som isiel podla znameho, cesta trvalo miesto 1:45 iba 1:00, takze dakujem ale kym s tym nieco neurobia, je to o nicom.
Navigon ma povodil uz tiez vselikade, tak drzim palce aspon TomTomu, snad aspon ten vie navigovat.
Navigon ma povodil uz tiez vselikade, tak drzim palce aspon TomTomu, snad aspon ten vie navigovat.
Pomoste mi prosim. Zapnu navigaci (iGO), vsude vsechna hlasitost je nastavena na maximum (zvuky a rec jsou spravne nastaveny), ale presto na me navigace nemluvi. Pritom kdyz zmacknu vlevo nahore na sipku urcujici smer a ukazuje vzdalenost do zmeny smeru, tak mi to prehraje i zvukovy pokyn, ale musim na to nejdrive kliknout. Samo od sebe mi to nerekne nic. Cim to? Jinak jsem s touto navigaci velmi spokojen.
-
Hlasitost hlasu v navigaci se dá regulovat pouze v okamžiku, kdy navigace "mluví", jinak se reguluje hlasitost vyzvánění. Koukni se, jakou máš nastavenou hlasitost v iPodu, pokud je malá nebo na nule, tak si jí zkus dát víc, to by mohlo pomoct. Nebo možná nastavit v menu to výchozí nastavení (ale tady asi přijdeš o vše uložené).
mimino4 > Sygic jako nejlepší navigace? Svět je naruby... Ale proti gustu...
mimino4 > Sygic jako nejlepší navigace? Svět je naruby... Ale proti gustu...
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
iPhone 13 Pro Max
MBA 2014 13" i5 8GB RAM
iPad Air 3 64GB LTE
Powerbeats Pro
Apple TV 2G + 4G
AW5 44
Mac mini 2021
No tak moje hodnotenie je ze:
1,Navigon-rychla,prepracovana,ma aj polne cesty,priblizenia na dialnici a podobne
2,Sygic-chybaju mi niektore cesty a priblizenia na dialnici a tak
3,iGo-a to je naozaj zabrzdena navigacia ked mi 3-5 metrov po zakrute odporuca zabocit....
A neda sa nahodou hlasitost regulovat v nastaveniech?
1,Navigon-rychla,prepracovana,ma aj polne cesty,priblizenia na dialnici a podobne
2,Sygic-chybaju mi niektore cesty a priblizenia na dialnici a tak
3,iGo-a to je naozaj zabrzdena navigacia ked mi 3-5 metrov po zakrute odporuca zabocit....
A neda sa nahodou hlasitost regulovat v nastaveniech?
Hodil som si do IP navigaciu IGO MY WAY a ukazuje mi to zlu aktualnu polohu.
Skusal som to v byte, na balkone a pred bytovkou. Ako som uz cital, tak v byte to nefunguje. Na balkone som to drzal asi 5 min. a nic. Stale zla poloha, stale ukazuje toto:
Skusal som to v byte, na balkone a pred bytovkou. Ako som uz cital, tak v byte to nefunguje. Na balkone som to drzal asi 5 min. a nic. Stale zla poloha, stale ukazuje toto: