T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Takže máš 8.1.2 a vše funkční? Super!
Můžeš mi prosím tě poslat ten soubor? Mám obavy, že to asi bude zase důvod, proč budu dělat JB :-(
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

rallydavid
iPhone guru
iPhone guru
Příspěvky: 1069
Registrován: úte čer 15, 2010 10:35 am
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od rallydavid »

Vše funguje!. Vyzkoušeno i na více místech ;-)...Ok pošlu do zprávy.
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

A myslíš si, že by stejný soubor měl fungovat na všech iHračkách? Nebude přece jen jistější to na každé udělat extra? Ty máš 5S, já 5, Air .......
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

rallydavid
iPhone guru
iPhone guru
Příspěvky: 1069
Registrován: úte čer 15, 2010 10:35 am
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od rallydavid »

Já si myslím, že teoreticky by to mohlo jít. Za zkoušku by to stálo :)...Teď to nevytýhnu z toho telefonu, ale během dneška ti to určitě pošlu i s návodem ;-)
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
Příspěvky: 3123
Registrován: sob črc 12, 2008 6:18 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne
Bydliště: Jihomoravák

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Tony1 »

Smekám a má poklona to Clon, tak rozsáhlý průzkum snad k této aplikaci nikdo nedělal :D . Co k tomu dodat aplikace vznikla k umožnění použití Rsim nebo GPP sim a v základu byla stavěna na vyřazení 3G při použití RSim či GPP sim k odblokování iPhone 5 a 5S bez použití JB.
- nemyslím si že k odstranění aplikace je třeba jedině restore, dle toho co jsem já zkoušel tak stačilo aplikaci odinstalovat a obnovit nastavení sítě.
- aplikace nebyla vůbec stavěna na iPad co jsem se nedočetl tak nikde o iPadu ani zmínka.
- ano přechod na 3G z 2G je jistý jen pod silným signálem 3G toto jsem taky zaznamenal a potvrzuji.

K implementaci přepínačů jen dodávám sláva a máte je, ale pozor je třeba JB a trocha umu k dodržení a editováním plist souboru. Možná by stálo za pokus po editaci souboru zkusit obnovit síťové nastavení, protože myslím že tento krok přepínače odstraní a uvede vše do původního stavu, toto mě vážně zajímá. A myslím, že pokud by se zde na fóru našel developer co by soubor přepracoval k instalaci, tak určitě je tu prostor pro výchozí aplikaci a následné umístnění na Cydii. To zda soubor bude fungovat v iPhone 5 či 5S je otázkou zkoušek :-)).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Ano, rallydavid už to zkoušel - po vypnutí / zapnutí telefonu je vše v původním stavu. Bohužel nebude možné nasadit upravený soubor pro operátora jednoho na operátora jiného (jak jsme tady teoretizovali). V daném plist souboru je příliš mnoho nastavení konkrétního operátora.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

gogo1000
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
Příspěvky: 207
Registrován: úte úno 07, 2012 1:02 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne
Bydliště: ČR

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od gogo1000 »

Zdravím všechny co řeší tuto problematiku. Já jsem našel jednoduché řešení, které funguje u více operátorů. Použito konkrétně na operátora vodafone.cz - funguje (zobrazí nabídku 2G/3G/LTE síťě) a zůstává i po restartu.
Testováno na iP 5S iOS 8.1.2

Jedná se pouze o odstranění dvou souborů ve složce daného operátora, tak na to už by se asi dal vytvořit přímo použitelný tweak :wink:

Nebudu návod psát znovu, tak koukněte zde:

rallydavid @ Nalezen způsob jak s JB přepínat 2G/3G/4G pro iOS 8.1+]
Naposledy upravil(a) gogo1000 dne sob led 17, 2015 3:37 pm, celkem upraveno 2 x.
iPhone 4S black 16GB CZ iOS 6.1.2 Vodafone JB Evasi0n 1.4
iPhone 5S black 16GB CZ iOS 8.1.2 Vodafone JB TaiG 1.2.0
iPhone 5S space grey 32GB CZ iOS 9.1 Vodafone JB Pangu
iPhone 6S space grey 64GB CZ iOS 10.1.1 Vodafone JB Zatím NE
iPad Mini Retina space grey 16GB CZ iOS 8.4 Wifi JB TaiG

Petr1
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
Příspěvky: 636
Registrován: pon lis 01, 2010 7:01 am
Verze iOS: iOS 8
Jailbreak: ano
Kontaktovat uživatele:

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Petr1 »

Pardon, moc jsem nepochopil o co tu přesně jde ?
vypínání dat LTE nebo Mobilního internetu v iPhonu je.
Když zapnu LTE tak se mi automaticky nepřepne do LTE to ještě musim vypnout mobilni data ?
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím :), mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

rallydavid
iPhone guru
iPhone guru
Příspěvky: 1069
Registrován: úte čer 15, 2010 10:35 am
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od rallydavid »

Petr1:
Díky tomuto návodu přidáš do nastavení mobilních dat misto jednoho přepínače LTE i další 2G a 3G a funguje to následovně:
Když zvolíš možnost LTE-snaží se najít LTE ale když není přepíná mezi 2G/3G/LTE.
Když vybereš 3G-funguje 2G/3G a už nehledá LTE . Když zvolíš 2G, tak jede jen na 2G.
Prostě tím co zvolíš je nejvyšší možné,ale fungují i ty nižší. Už je to jasny? :)
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x

Petr1
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
Příspěvky: 636
Registrován: pon lis 01, 2010 7:01 am
Verze iOS: iOS 8
Jailbreak: ano
Kontaktovat uživatele:

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Petr1 »

jo ahaaa to jsem nevěděl, děkuju za skvělé vysvětlení.
a nežere to moc baterie ? navíc
Já si vypínám mobilní data i LTE, přes den když jsem v práci mam zapnutou Wifi. když jdu ven zapnu mobilní data (když zapnu podle toho přepinače LTE tak bude hledat všešchny data?)
Omlouvám se,za trapné dotazy nebo příspěvky,prosím :), mějte se mnou strpení !?
Co vím, napovím.
Co nevím, vymyslím !

[iPhone 4 black 16GB, iOS 5.0.1 JB]
[iPhone 5 black 16GB|iOS 8.1|JB|02|Monster beats tours]
Citizen Eco-Drive Skyhawk Flight Chrono JY0000-53E
ASUS G55V|WIN7

gogo1000
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak
Příspěvky: 207
Registrován: úte úno 07, 2012 1:02 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne
Bydliště: ČR

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od gogo1000 »

Od uvedení iP5, který již podporuje síťě LTE/4G a určité verze iOS (neřeknu ti teď přesně které) již možnost vypnutí/zapnutí 3G není a nahradilo ji vypnutí/zapnutí síťě LTE/4G.
Takže to jestli budeš na 3G, nebo 2G za tebe řeší iPhone.
Někdo by rád, třeba v situaci kdy má špatný signál 3G a iPhone jej sám ještě nepřepne, prostě přepnul jen na 2G (EDGE) a vklidu si zavolal, nebo by se mu nevybíjel iPhone jen tím, že by se snažil stále udržet síť 3G.
Mně to pomáhá paradoxně i v Praze. Určitou dobu jsem na místě, kde se prý bijou mezi sebou vysílače 3G a v praxi to znamená, že nemám signál 3G skoro žádný. Pak když přepnu na 2G, tak mám klid :wink:

U některých operátorů to snad dokonce ve verzi iOS 8.1 bylo dostupné. Pak záleželo právě na nastavení daného operátora zda tuto možnost mít budeš, nebo ne.
A jak se zdá, tak je to právě jen tím jak to daný operátor má zrovna nastaveno.

Ještě přidávám odkaz na vlákno kde je řešení:
rallydavid @ Nalezen způsob jak s JB přepínat 2G/3G/4G pro iOS 8.1+
iPhone 4S black 16GB CZ iOS 6.1.2 Vodafone JB Evasi0n 1.4
iPhone 5S black 16GB CZ iOS 8.1.2 Vodafone JB TaiG 1.2.0
iPhone 5S space grey 32GB CZ iOS 9.1 Vodafone JB Pangu
iPhone 6S space grey 64GB CZ iOS 10.1.1 Vodafone JB Zatím NE
iPad Mini Retina space grey 16GB CZ iOS 8.4 Wifi JB TaiG

fAUSt
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 347
Registrován: pon dub 11, 2011 11:16 am
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od fAUSt »

Zdravím,

nově jsem pořídil iPhone 6, ale bohužel se mi neukazuje v menu přepínače na 2G/3G, ukazuje se pouze přepínač pro LTE. Verzi operátora mám T-Mobile 22.1, ale operátora mám MOBIL.CZ, nicméně na přechozím telefonu (5S) jsem s tímto neměl vůbec žádný problém a přepínače normálně měl. Lze nějak vyvolat ta aktualizace nastavení operátora znovu?

Děkuji
iPhone 6S 128 GB Space Grey
iPad Mini 2 16 GB WiFi Silver
MacBook Air 13" Early 2014, OS X El Capitan

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Mne osobne se to "znovu" nikdy nepodarilo. Snazil jsem se dostat nahoru a podarilo se mi to az nahratim noveho iOS.
Ale cetl jsem tady na foru, ze po kliknuti na to LTE se ostatni moznosti zobrazi. Toto ti nefunguje? Ja to nemam jak overit.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

fAUSt
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 347
Registrován: pon dub 11, 2011 11:16 am
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od fAUSt »

Nepomáhá bohužel nic :/ achjo. Tohle mě teda naštvalo. Tím nahrátím nového iOS je myšleno provedení restoru přes iTunes nebo myslíš, že by pomohl i update iOS při aktualizaci na iOS 9.2 ?
iPhone 6S 128 GB Space Grey
iPad Mini 2 16 GB WiFi Silver
MacBook Air 13" Early 2014, OS X El Capitan

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Teoreticky snad i update. Otazkou je, jestli ten update obsahuje novejsi Carrier settings
Divne ale je, pokud to ostatnim funguje, proc ne tobe. Jestli nebude pes zakopan v tom tvem operatorovi. Mozna by stalo za pokus, udelat si zalohu, vrazit tam SIMku opravdu T-Mobile a zkusit restore - treba to zabere. Ale jestli to vydrzi i po vymene SIM zpatky, vi jen buh. Dej vedet.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

korwin
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 484
Registrován: sob dub 03, 2010 6:04 am
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne
Bydliště: Praha 4

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od korwin »

A zkusit tam dat originál SIM od Tm, aby se aktualizovalo nastavení operátora?
iPhoneX: 256GB_11.2.2 iPad2: 64GB_WiFi iPad Air2: 64GB_GSM iPad Mini2: 64GB_GSM
MacBook Pro 13"Retina: Late2013 8GB RAM, 256GB SSD Mac mini: Late2014 16GB RAM, 256GB SSD

fAUSt
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 347
Registrován: pon dub 11, 2011 11:16 am
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od fAUSt »

Když jsem zkusil dát do telefonu SIM O2, tak tam ty přepínače normálně byly 2G/3G/LTE, SIM T-Mobile bohužel teď k dispozici nemám, ale vyzkouším to a dám vědět. Pokud tohle nezabere, tak počkám do příštího updatu. Jinak vy, co máte T-Mobile, tak jakou verzi operátora tam máte? Já mám 22.1.
iPhone 6S 128 GB Space Grey
iPad Mini 2 16 GB WiFi Silver
MacBook Air 13" Early 2014, OS X El Capitan

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

Dobry vecer.Muze mi nejaky majitel iP5 potvrdit nebo vyvratit jestli mu po aktualizaci na 9.2.1 a nove aktualizaci operatora(ted mam tmobile cz 23.0)zustaly prepinace 2g 3g lte?Nerad bych o ne prisel podruhe.Dekuji.

Onygzzer
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz
Příspěvky: 525
Registrován: sob led 10, 2009 3:48 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Onygzzer »

Ip5, 9.2.1, přepínače mám ;)
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

T-mobile?

Onygzzer
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz
Příspěvky: 525
Registrován: sob led 10, 2009 3:48 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Onygzzer »

jojo :wink:
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

Diky za info,jdu na to.Muzu jeste vedet jakou verzi operatora mas?Ja T-mobile CZ 23.0

Onygzzer
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz
Příspěvky: 525
Registrován: sob led 10, 2009 3:48 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Onygzzer »

23.1
Historie: iP2G, iP3G, iP3GS, iP4, iP5, iP7.....

Tony1
Starý pes fóra :)
Starý pes fóra :)
Příspěvky: 3123
Registrován: sob črc 12, 2008 6:18 pm
Verze iOS: iOS 11
Jailbreak: ne
Bydliště: Jihomoravák

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Tony1 »

23.5.1. Bez přepínačů jen přepínač LTE. iOS 9.3
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

Jenze mas iP6,podle vseho,co jsem zatim zjistil v tom bude rozdil.Coz je divny.Ale dekuji vsem zucastnenym

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Mam iP5 9.2.1, T-mobile 23.1 a prepinace mam. Zatim.
Na iPadu Air mam O2, 9.2.1, operator taky 23.1, vyskocila na mne aktualizace nastaveni operatora a prepinace jsou FUČ. Misto LTE tam ted mam 4G a hotovo.
Neboli Zapnout mobilni data
Zapnout 4G
Roaming
Ale ted vlastne ani nevim, co jsem tam mel predtim, kdyz iPad netelefonuje. Ale nejspis taky jen zapnout LTE.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

Freelander píše:Dobry vecer.Muze mi nejaky majitel iP5 potvrdit nebo vyvratit jestli mu po aktualizaci na 9.2.1 a nove aktualizaci operatora(ted mam tmobile cz 23.0)zustaly prepinace 2g 3g lte?Nerad bych o ne prisel podruhe.Dekuji.


Dobry den.Panove,omlouvam se ale asi budu tuhle otazku pokladat po kazde aktualizaci.V okoli nemam nikoho ke konzultaci.Takze,ten samy problem ta sama otazka jen se jedna o 9.3.1

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Stale mam :-) na 9.3.1
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

Diky.A mas to na iP5?

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
Příspěvky: 1109
Registrován: ned úno 08, 2009 5:20 am
Verze iOS: iOS 12
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od jeenik »

Piste jaky operator, jaky iOS a jaky typ iPhonu...
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Vzhledem k tomu, ze na predeslou otazku Freelandera jsem odpovidal ja a zcela podrobne, zadne dalsi reakce nebyly a pak opet nasledovala nova otazka Freelandera, neprislo mi to vubec na miste, abych to cele vypisoval (nebo opisoval) znovu, kdyz jsem to uvadel o par radku vyse. Kdybych uz iP5 nemel (Freelander se ptal vylozene na iP5), bud to uvedu, nebo nebudu odpovidat.
Zajimave snad je, ze kdyz jsem se na to same ptal ja ve vlakne iOS, tak vsichni mlceli. A nikomu to nevadilo. Domnival jsem se tedy, ze posledni dva iPhony 5 na tomto foru mame uz jen my dva.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
Příspěvky: 1109
Registrován: ned úno 08, 2009 5:20 am
Verze iOS: iOS 12
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od jeenik »

Myslel jsem to obecne, pro budouci prispevky
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4

Freelander
Host
Host
Příspěvky: 37
Registrován: pát pro 02, 2011 5:07 pm
Verze iOS: iOS 10
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Freelander »

Omlouvam se,za to muzu ja.Ma posledni otazka na Clona,vzhledem k tomu,co ma v podpisu byla zcela zbytecna.A Clonovi jeste jednou dekuji.

jeenik
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
Příspěvky: 1109
Registrován: ned úno 08, 2009 5:20 am
Verze iOS: iOS 12
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od jeenik »

No on ten podpis v Tapatalku neni videt...
iPhone X 256GB - T-Mobile (iOS 12.x), iPad Pro 10.5 cellular 512GB (iOS 12.x), Apple TV 4, AW 4

airmt
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Příspěvky: 327
Registrován: ned lis 06, 2011 10:28 pm
Verze iOS: iOS 7
Jailbreak: ne
Bydliště: MS kraj

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od airmt »

Prosil bych o sdělení, zda iOS 9.3.1 Vodafone (iP5S) má možnost vypnout LTE, 3G i 2G zvlášť. Teď u 9.2.1 to mám, ale nechci o to upgradem příjít. Díky!

Clon
iPhonefil
iPhonefil
Příspěvky: 2684
Registrován: stř črc 11, 2012 4:29 pm
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne

Re: T-Mobile CZ a O2 CZ přepínače 2G/3G/LTE

Příspěvek od Clon »

Vcera se mi do iOS 9.3.1 zacala cpat Aktualizace nastaveni operatora --- uz jste to nekdo odsouhlasil? Prepinace zustaly? Nic jineho co to prinasi se asi poznat neda.
iPhone X iOS 13.3, iPad Pro 11" iOS 13.3, ATV 4
(+ starsi kousky iPad 3 (NEW) 64 GB + cellular, iOS 7.1.1 + JB Pangu China, iPhone 5 64 GB, iOS 9.3.3 NO JB, iPad Air + Cellular 128 GB, iOS 9.3.3 NO JB)

Odpovědět