O2 UK lock

Odpovědět
KorenZMasaraku
Host
Host
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 02, 2012 12:52 am
Verze iOS: iOS 5
Jailbreak: ano

O2 UK lock

Příspěvek od KorenZMasaraku »

Ahoj.
Před časem se ke mně dostal iPhone 4 (iOS 5.1.1 bb 04.12.01) se sim kartou O2 UK ... České O2 telefon nebral z čehož jsem usoudil že je blokovaný. Nyní jsem si však v anglii koupil novou sim od O2 ale pořát se nemůžu připojit do sítě. Může být telefon blokován na jednu konkrétní sim nebo je problém jinde?

Uživatelský avatar
rony
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS
Příspěvky: 19113
Registrován: pát pro 14, 2007 12:37 am
Verze iOS: iOS 13
Jailbreak: ne
Bydliště: mám niekde
Kontaktovat uživatele:

Re: O2 UK lock

Příspěvek od rony »

inde.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mac mini  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods

Zemlicka
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel
Příspěvky: 490
Registrován: úte dub 07, 2009 4:48 am
Verze iOS: iOS 8
Jailbreak: ne
Kontaktovat uživatele:

Re: O2 UK lock

Příspěvek od Zemlicka »

co vypisal? aku hlasku?
btw skusil si ho napichnut na itunes?
iPhone 5S
iPad Air
Hackintosh Mavericks (docasne)

KorenZMasaraku
Host
Host
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 02, 2012 12:52 am
Verze iOS: iOS 5
Jailbreak: ano

Re: O2 UK lock

Příspěvek od KorenZMasaraku »

Když nechám automatické připojení k síti:

Síť ztracena
Vybraná mobilní síť již není k dispozici. V nastavení můžete vybrat jinou síť.


Když vyberu síť manuálně:

Uzavřená síť
Vybraná mobilní síť je uzavřená. V Nastavení můžete vybrat jinou síť.


Signál ukazuje i všechny informace o operátorovi.. jen to pořát hlásí Hledání... popřípadě Žádná služba

Až budu mít k dispozici svůj pc můžu si dovolit komplet obnovu. Taky začínám uvažovat o unlocku i když za 35 Liber, ale potom budu mít volnost ve výběru operátora. Otázka jestli mi unlock pomůže :-)

michal2002

Re: O2 UK lock

Příspěvek od michal2002 »

Mám podobný problém. jsem v UK a můj iPhone 3Gs mi nenajde žádnou síť. Ani na mojí českou sim od Vodafonu ani tu koupenou v anglii od O2. Ale dřív, když jsem vyjel za hranice tak vše fungovalo. Teď jsem zkusil aktualizovat system na iOS6 a zasekl jsem se na hledání sítě. teď nevim jak z toho ven. můžete mi prosím někdo poradit? díky

Byp
Host
Host
Příspěvky: 7
Registrován: čtv zář 20, 2012 10:23 am
Verze iOS: iOS 5
Jailbreak: ne

Re: O2 UK lock

Příspěvek od Byp »

Mam podobnou zkušenost. Koupil jsem v ČR telefon (Mironet) podle serioveho čísla z UK. Normalně české simky fungují. Funguje normalně roaming. Ale v UK nefunguje ani česká SIM( v jinem iP ano) ani anglická (three z applestore). Hlášky stejny o nedosupnosti nebo uzavřené síti. Myslite že bych to mohl reklamovat?

KorenZMasaraku
Host
Host
Příspěvky: 7
Registrován: úte říj 02, 2012 12:52 am
Verze iOS: iOS 5
Jailbreak: ano

Re: O2 UK lock

Příspěvek od KorenZMasaraku »

Vyreseno: iPhone je totalne bloknuty(lost/stolen), koupen novy :-)

Odpovědět