Vyskakuje mi wifi (iPhone 3G)
Vyskakuje mi wifi (iPhone 3G)
Nemůžu se prmipojit k domácí zaheslované wifi. Před tím jsem ji už přidával do oblíbených a zadával správné heslo.. Teď však nevidím signál wifi a když otevřu nastavení wifi připojí se to k té síti na 2 vteřiny a vypadne to taky na 2 sekundy. Problém je v tom že k trvalému připojení a zachycení wifi signálu nedojde.. Před tím mi to nikdy nedělalo. Před 4 dny sem dělal jailbreak přes jailbreakme.com v safari a mám iOS 4.0.1. Podotýkám, že i po upgradu a JB wifi fungovala..! Nevíte někdo jak na to?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Vyskakuje mi wifi (iPhone 3G)
Stalo se mi to taky, stacilo dat "Forget this network" a znovu se do ni prihlasit.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
- Mírně pokročilý
Re: Vyskakuje mi wifi (iPhone 3G)
ja som s takou istou chybou skoncil nakoniec v predajni, kde uznali vadny wifi modul.
pripojil sa, odpojil....atd...nepomohlo nic. ani downgrade ani upgrade, dfu.
este som skusil mrazak na 5 min v igelitovom sacku a potom chvilku islo wifi normalne. ked sa zohrialo, tak znova to iste. Novy iphone je na ceste.
pripojil sa, odpojil....atd...nepomohlo nic. ani downgrade ani upgrade, dfu.
este som skusil mrazak na 5 min v igelitovom sacku a potom chvilku islo wifi normalne. ked sa zohrialo, tak znova to iste. Novy iphone je na ceste.
iP2 8GB JB, unlock, 3.1.2 // iP3G 8GB JB, unlock, 4.0.1 // iP3G 16GB JB, free, 4.0.1 // iP3GS 32GB JB, unlock 4.0.1 // iP4 16GB JB, free, 4.1 // iP4S JB5.01