//spachal (): prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: Wi-Fi - (Problém) )
Wi-Fi (Problém s připojením)
-
rihot
Wi-Fi (Problém s připojením)
Mám problém s wifi s origo softem nejde se připojit na wifi, jako de, ale když du na net tak to skočí vždycky na edge
, a když sem si urobil jailbreak tak mi wifi šla fpoho, ale měl som nějaký problémy s jailbreakem tk sem si ho odinstaloval pls help
//spachal (): prosim o zmenu nazvu, pomahejte nam udrzovat forum prehledne .. (bylo: Wi-Fi - (Problém) )
Naposledy upravil(a) rihot dne úte kvě 19, 2009 5:03 pm, celkem upraveno 1 x.
-
toncek
- Moderator fóra

Re: Wi-Fi - (Problém)
Vyzkoušet reset all settings v iPhone..
Problém může být i ve špatné konfiguraci routeru..
Pokud problém přetrvává, tak zkusit na routeru vypnout zabezpečení a postupně ho zase přidávat a mezitím zkoušet, zda se iPhone chytí..
Další možnost je potom restore.
Problém může být i ve špatné konfiguraci routeru..
Pokud problém přetrvává, tak zkusit na routeru vypnout zabezpečení a postupně ho zase přidávat a mezitím zkoušet, zda se iPhone chytí..
Další možnost je potom restore.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
-
rihot
Re: Wi-Fi (Problém s připojením)
Mno restore sem už dělal ale nepomohlo to, ani to zabezpečení z wifinou taky ne 
-
miro1309
- Pokročilý uživatel

To nemusí byť problém v mobile, niekedy sa stane, že na niektorý router sa ti nepodarí pripojiť mobilom. Stáva sa to hlavne doma, kamarát to tak má, doma wifi notebookom sa pripojí v pohode, ale keď som sa chcel iPhonom, tak mi to nešlo. Doma mi to ide v pohode.
-
Alexi
Tak skús resetovať router, ale aj tie sieťové nastavenia...
Možno by pomohly vymazať chache a cookies...:-/
Možno by pomohly vymazať chache a cookies...:-/
-
Kuliss9
- Mírně pokročilý

OT: dam jsem ot at nemusim forum zahlcovat novymi tematy
Mam problem s internetem v iphone jedu pres 3 mesice na domaci wifi siti a zhruba pred 14 dny se mi stalo ze wifi prestala z niceho nic chodit. iPhone mi normalne tu wifi najde ma 2 carky ip, dns atd. je nastavene spravne ale bohuzel iphone nic nenacte mohl by mi nekdo poradit nejake reseni? Podotykam ze wifi ve skole mi funguje
Mam problem s internetem v iphone jedu pres 3 mesice na domaci wifi siti a zhruba pred 14 dny se mi stalo ze wifi prestala z niceho nic chodit. iPhone mi normalne tu wifi najde ma 2 carky ip, dns atd. je nastavene spravne ale bohuzel iphone nic nenacte mohl by mi nekdo poradit nejake reseni? Podotykam ze wifi ve skole mi funguje
-
juslik
- Klub čistého iOS

prosim vas ja mam tento isty problem co kolega co zalozil temu... skusal som aj restore FW uz niekolko krat..resetovanie routra..no nic nepomaha..s notebookom sa pripojim normalne...ale s iphonom mi nic nenajde...nemam zapnute ziadne zabezpecenie...jedna sa o iphone 3g