Jde rucne nastavit ip adresa, gateway adresa, DNS atd?
-
- Mírně pokročilý
Jde rucne nastavit ip adresa, gateway adresa, DNS atd?
Zdravim, sem na praxi v jednom hotelu a maji tady wifinu ale kdyz ji vyhledam tak mi to najde naky ip ale to je ip "zachytnyho bodu" - na kterym neni net... Dostal sem papirek s adresama na IP, DNS, GATEWAY atd. Tak me zajima esli to se nastavit rucne?
-
- Starý pes fóra :)
Re: Jde rucne nastavit ip adresa, gateway adresa, DNS atd?
nastavit rucne sa to samozrejme da, ale ak si v hotely, tak to asi bude fungovat inak ...
ked sa pripojis na wifi, obycajne ta to nepusti na web, ale iba na nejaku mezzo-page, kde musis dat login a heslo (skus sa spytat na recepcii)
zatial som v ziadnom hotely (a to som ich uz zazil vysoke desiatky) nevidel, ze by bolo nutne nastavovat rucne IP alebo DNS pre Wifi
ked sa pripojis na wifi, obycajne ta to nepusti na web, ale iba na nejaku mezzo-page, kde musis dat login a heslo (skus sa spytat na recepcii)
zatial som v ziadnom hotely (a to som ich uz zazil vysoke desiatky) nevidel, ze by bolo nutne nastavovat rucne IP alebo DNS pre Wifi
-
- Mírně pokročilý
Nene hele login to nechce! Na papirku mam ip, maska podsite, vchozi brana, uprednostnovany DNS, nahradni DNS, SSID, naka - POLARIZACE vertikalni, kanal 3! Ale jak zmenim to IPcko ?
-
- Starý pes fóra :)
Settings / Wifi stlac modru sipku vedla vybranej wifi, vyber zalozku Static a vloz co potrebujes
-
- Mírně pokročilý
Dik za radu:-), az mi skonci sichta vrhnu se na to
!
Edit: btw router = gateway:-)?

Edit: btw router = gateway:-)?