iPhone 3G 8GB vlastním od vánoc... Ze začátku jsme tam zkoušel nahrávat věci z App store...a vše šlapalo. Aplikace pro GPS normálně přijímaly signál...apod. Vše fungovalo i ve verzi firmware 2.2....Pak přišel na řadu JB a následně i česká lokalizace...Bohužel na úkor funkčnosti GPS Nevíte co s tím? Lokalizační služby mám samosebou zapnuté...taková Lama zase nejsem...
To to sa stáva kopu iPhonom.Na mojiom tiež.Niekomu to zblbne aj keď prejde z 2.0.1 na 2.1... O tomto problém v téme offline maps.Už som tu aj hladal a našiel som viacej takýchto tém.Včera som hladal asi dve hodiny na internete a našiel som niečo,ale nepomohlo mi to. Zistil som,že keď sa pripojím na internet,tak ma to niekedy lokalizuje,ale bez pripojenia na nternet ma to lokalizovalo asi iba 2 krát za celú dobu čo mám iPhone.
Při FW 2.2 to tuším ještě šlapalo...takže asi to zkusím restartovat pak FW 2.2 znova...JB...a nakonec CZ lokalizace... uvidím v kterém bodě se to po*ere
Dobrý den, mám legálně zakoupený iphone od O2 a po včerejším updatu se mi nechce určit poloha a pokud se mi určí, tak se mi ukáže, že jsem v Hong Kongu (v tom chyba nebude, jsem si celkem jistý, že jsem kousek od Prahy) a když si dám aplikaci speed tester, která měří rychlost a ukazuje místo, kde se připojuji, tak místo obvyklého Prague se ukazuje buď Vilnius nebo Hong Kong, což mě celkem znepokuje, iPhone pro mě byla nepostradatelná pomůcka v autě, ale teď nevím co mám dělat!!! Totéž mi dělají i jiné aplikace, že mě většinou přesměrují do Hong Kongu (jako například ArounMe)
Mne to stále nejde.Nič žiadna aplikácia čo používa GPS.JA už neviem čo mám stým robiť.Asi pred mesiacom mi to po dlhej dobe našlo moju polohu a všetko bežalo ,ale to bolo asi tým,že som vymenil SIM kartu na ktorej je net(ale mne nejde GPS ani v aplikáciach čo net nepotrebujú) a potom som ju vybral a dal som si tam moju a na druhý deň som to vyskúšal či to ide a nič.Tak som si zase požičal tú SIM kartu s netom,kde to išlo a zase nič ani tak. Tak ja už neviem.