Jak sdílet NET přez notebook(vista basic) s IP 3G
-
- Mírně pokročilý
Jak sdílet NET přez notebook(vista basic) s IP 3G
Ahoj, mám Notebook asus s wifi,s W vista basic.... a potřebuju stručnej návod(jako pro pitomce) jak přez něj zdílet net přez wifi s iphone 3G..sem nováček tak srry za případný spam,ale nic na tuto tematiku sem zde nenašel:-)
ip 5c
-
- Mírně pokročilý
Re: Jak Zdílet NET přez notebook(vista basic) s IP 3G
ics lze pustit,ale nejde sdílet z ethernetu na wifi,sít se vytvoří,ale net se prostě nechec.
Odkazy nepomohli
Odkazy nepomohli
ip 5c
sdilet davas jen tu sitovku pres kabel ju ? ne wifi
-
- Starý pes fóra :)
Vypni ochranu systemu...neviem ci to napisem spravne FireWall (abo take nieco to je)
Upravene, na Mac take somariny nie su
Upravene, na Mac take somariny nie su

iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Mírně pokročilý
Re: Jak sdílet NET přez notebook(vista basic) s IP 3G
WIFi nalezena,ale vypnutí FW nepomohlo.
BW- zkoušel sem to taky ,ERT
BW- zkoušel sem to taky ,ERT
ip 5c
Ja mam premostene pripojenia, ale asi by to slo aj cez nastavenia pripojenia k internet a wifini - zdielat internetove pripojenie.
-
- Mírně pokročilý
Prostě jsem na to ani já ani ERT nepřišly...
MOHL by někdo napsat přesnej návod na co klikat u tech Win vista basic??
popř nějake obzázky? moc by mi to pomohlo...
Prostě iphone jak muj tak ERTA se připojí k síti,ale internet nezdílí:-(
Nebo mi kdyžtak kdo to spustil, tak jetsli by mi napsal icq a pomohl my přimo přez něj, byl bych velice vděčný,a určitě nebudu sám
MOHL by někdo napsat přesnej návod na co klikat u tech Win vista basic??
popř nějake obzázky? moc by mi to pomohlo...
Prostě iphone jak muj tak ERTA se připojí k síti,ale internet nezdílí:-(
Nebo mi kdyžtak kdo to spustil, tak jetsli by mi napsal icq a pomohl my přimo přez něj, byl bych velice vděčný,a určitě nebudu sám

ip 5c
-
- Senior uživatel
Ja mám Vistu Home Premium,ale to je asi jedno.
Najskôr si otvor centrum sietí,potom si vytvor ad-hoc pripojenie,daj si tam typ zabezpečenia web.
Potm ti vyhodí okno s názvom manuálne vytvoriť pripojenie k bezdrôtovej sieti a ty hlikni na Zapnúť zdielanie internetového pripojenia potom si zase otvor centrum sietí a tam klikni na Spracovať sieťové pripojenia a tam máš Pripojenie bezdôtovej siete tak na to klikni pravým tlačítkom a klikni na Premostiť pripojenia.
Malo by to ísť.
Najskôr si otvor centrum sietí,potom si vytvor ad-hoc pripojenie,daj si tam typ zabezpečenia web.
Potm ti vyhodí okno s názvom manuálne vytvoriť pripojenie k bezdrôtovej sieti a ty hlikni na Zapnúť zdielanie internetového pripojenia potom si zase otvor centrum sietí a tam klikni na Spracovať sieťové pripojenia a tam máš Pripojenie bezdôtovej siete tak na to klikni pravým tlačítkom a klikni na Premostiť pripojenia.
Malo by to ísť.

sony123 píše:Ja mám Vistu Home Premium,ale to je asi jedno.
Malo by to ísť.
Rovnaky problem som mal aj ja, kedze som sa chcel pripajat na net so svojim notebookom cez Iphone 3G,/mam rychly internet od T-mobile Slovensko/.
Jeden clen fora bol taky laskavy a radil mi ako na to. Pripojenie som robil prevazne pre zenu ktora je na chate a postup pisem z hlavy ak som spravil niekde chybu tak ma prosim opravte

1/V nastaveni Iphone /mam fw 3.0 s jailbreakom/ som zvolil zdielanie internetu - tethering cez USB
2/Prostrednictvom i-phone som si stiahol cez Cydie z internetu aplikaciu PDA-net a tam som zaklikol pripojenie cez wifi /niekedy sa nedalo zvolit pripojenie a musel som restartnut foun/
3/v notebooku /mam Vistu SK/som otvoril centrum sietí,a tam vytvoril nove pripojenie ad-hoc s typom zabezpečenia web
4/v nastaveni iphone wifi som zvolil pripojenie na tuto siet
5/v centre sieti som klikol na tuto novu siet a prepojil i-phone s notasom /prava strana mysi-pripojit/
Spojenie funguje okrem Skype, ktore sa stale pripaja ale nepripoji/neporadi niekto v com je problem Skype?/, ale pre zenu je postup velmi zlozity. Nema niekto skusenosti s vytvorenim jednoduchsieho , funkcneho postupu, kde by som na plochu vytiahol nejaky odkaz na pripojenie a toto sa po kliknuti zaplo? Dakujem J
S tímhle byly vždycky problémy, mě se to na XP povedlo rozchodit jen dvakrát. Podařilo se mi připojit přes WinSCP do iPhone, ale sdílení internetu vůbec nic.
-
- iPhone guru
kup si router a tydle problemy ti odpadnou 

MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
-
- Pokročilý uživatel
Zdravím všechny mám dotaz. Nainstaloval jsem si tuto app a přes wifi normálně jede, vše super, ale když chci nainstalovat program pro umožnění tetheringu jen přes USB, tak mi vždy Pda Setup na PC, ať stáhnu jakýkoliv, vyhodí hlášku: iTunes is not found on your computer. It is required before you can install Pda Net. - nevíte čím to je, Itunes norálně mám.
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010