Divně se chovající Wi-Fi
-
- Moderator fóra
Re: Wifi nenajde ap
Ano, pokud jsi připojený přes wifi, tak ve status baru máš ikonku antény či jak to nazvat 

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
Re: Wifi nenajde ap
ty jo ja uz nevim...udelal jsem restore...wifi mi to doma i u pritelkyne naslo...ale bylo to pripojene tak 30 minut maximalne...pak wifina spadla a od te doby mi to nechce najit...navic mam ted v nastaveni wifinu sedou...jako by vubec nebyla k dispozici...muze nekdo poradit co s tim? jestli uz se to nekomu stalo? nebo mam s tim jit na reklamacku? nebo nejakej servis?
Re: Z ničoho nič mi nejde Wifi
Cawte, mne to robilo presne to iste, tak som ho dal do servisu, a pred 5 min my dosla sms, ze je opraveny, takze zajtra idem pre neho, som zvedavy.........a inac stalo sa my to s xgps, vam kedy???
Na iných wifi sieťach vám to behá v pohode?
Bobara si nevšímajte, je to zrejme len ďalší debil, čo je presvedčený, že riešenie ľubovoľného problému je restore a dokonca sa o tom aj háda s ostatnými..
Bobara si nevšímajte, je to zrejme len ďalší debil, čo je presvedčený, že riešenie ľubovoľného problému je restore a dokonca sa o tom aj háda s ostatnými..
tak uz mi wi-fi zase jde ale byla reklamace a dali mi novy iphone takze ta moje zahada asi jen tak vyresit nesla
-
- iPhone guru
Re: wi-fi : pokazene
Předpokládám, že jde o iPody. Jak jsem již psal zde, jsou v tomto směru problematické, ale na záruku by ti to měli vzít.
-
- Pokročilý uživatel
Re: wi-fi : pokazene
Stejný problém sem měl i já v servisu mi řekli, že to je Wi-Fi přijímač v háji a oprava cca 2.000+práce samozřejmě, teďka tam svůj iPhone kvůli tomu budu posílat, až mi příjde zpět napíšu sem jak to dopadlo...
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
šedé NO WIFI - co dělat
Koupil jsem od kamaráda týden starý iphone 3G, kamarád normálně wifi používal bez problémů. Já když jsem ho přinesl domů, tak jsem v telefonu provedl erase all setting... což trvalo cca 40 minut.. poté jsem musel telefon aktivovat přes itunes a od té doby už položka wifi zešedivěla. Myslel jsem že to vyřeší restore, ale nic.. udělal jsem update, a taky nic. Mám fw 2.2.1 a bb 2.30 (před tím nevim jaký FW,BB) je to česká verze od t-mobile.. Nikde jsem nenalezl odpověď na to co s tim dělat...
-
- patron iPhone.cz
Re: šedé NO WIFI - co dělat
Základní otázka: Jaký máš doma wifirouter? 

nemám router žádnej. Ale to s tim nesouvisí, ta položka v nastavení wifi vůbec neni přístupná.. podobné problémy se tu řešily je to něco asi s basebandem, ale nikdy se to tu nedořešilo.
-
- iPhone guru
Zkoušel jsi to restore v DFU?
Tak to asi ne, páč ani nevim co to je. Já jsem nedělal ani JB.. prostě virgin telefon a takhle se vysral.. takže myslíš že by ten DFU mod pomohl? Jak se dělá..
prepnes iPhone do DFU modu navod je tu na fore a dalej pokračuješ ako pri klasickom restore 

-
- Moderator fóra
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
Tak bohužel =o( restore v DFU nepomohl. Nabídka wifi je stále zašedlá a nepřístupná s nápisem NO WIFI.
-
- patron iPhone.cz
Má ho restorovaný z DFU, čili naprosto čistý. Jdi ho reklamovat. Jiná rada asi není.
A myslíte že by fungovalo tohle? http://wikee.iphwn.org/sgold_bootrom:fixwifi
Nejsem totiž jedinej ve světě komu se to stalo. A vrácení neni asi možné, já jsem od člověka od kterého jsem tel. koupil nedostal záruční list.. ale jinak mám vše.
Nejsem totiž jedinej ve světě komu se to stalo. A vrácení neni asi možné, já jsem od člověka od kterého jsem tel. koupil nedostal záruční list.. ale jinak mám vše.
dnes by melo byt mozne i vraceni bez dokladu.. rozhodne drive nez neco zacnes delat zkus reklamaci..
Kéž by pomohla takova jednoduchost jako restart network settings... Zjistil ještě jednu poruchu a to že telefon když je v lockscreenu tak nezvoní.. Pátral jsem na webu a forech po příčině občas se to prej stane při restoru přes itunes (nebo špatně restorovaném telefonu po jailbreaku).. já dělal jenom update.. a potom už to nešlo.. je to prej softwareová záležitost ale částečně se to dá opravit nějakým fakeblankem což se mi nechce dělat.. ani apple prý přesně neví, proč se tohle stává (opravdu malé procento výskytu této poruchy) a nedokáže tuto poruchu u poškozeného telefonu zcela odstranit.. Telefon jsem koupil ve stoprocentnim stavu 100% funkční asi od druhého majitele páč ten první ho neuměl ani aktivovat, a člověk od kterého já jsem ho koupil neuměl anglicky.. dal jsem za něj 3000,- a byl 14 dní starý. Není nad hloupost druhých.. konečně jsem sehnal od původního majitele záruční list a půjdu telefon reklamovat protože jiné východisko neni. Takže komu se stane že bude mít najednou v menu generals šedé NO WIFI a telefon nevyzvání v lockscreenu pomůže jedině VÝMĚNA TELEFONU.
-
- Moderator fóra
Problém s připojením WiFi
Mám problém který nastal až pri OS3 na iPhone 3G.
Jde o WiFi do ktere se prihlasujete pres portál, to jest stranka kde zadáte jmeno a heslo a pak už jedete....
Ale nyni s novym FW 3 vyjede jakési logovaní WiFi a zahlasi to hlasky dle screenů.
Nelze se nijak prihlasit, možná to jde nejak zadat do nastavení Wi Fi přímo, ale nevím jak jelikož tak nidke neni Login a Name. Vím jen IP adresu ale v lokalite ve ktere se pohybuji je 5 vysílačů teto site, tak nevím. Doma z teto site routuju na svou sit, a pokud se prihlasim už na svem PC jede to i na iPhone pochopitelne...
Tohle asi mela byt nejaka vychytávka ale pro mě to neni nej. Nevíte prosím nekdo co stim? Jeste bych dodal že se zeslabil signal pri novem OS misto je naprosto stejne...
první automaticky nabehne tohle misto aby me to pustilo na stranku s prihlasemin

a pak tohle a stále dokola, jedine musim vypnout wifi jinak už se nikam nedostanu. Nepomaha ani prihlaseni pres gprs na tuto stranku kam se pise login..

Edit: 22.6.09
Nikdo nevi proc v novem OS3 nejde pripojeni k siti? Takle prece funguje vetsina wifi! ve starsich OS tam to fungovalo a ted vyjede to co je na fotkach vyse a nepusti me to zadat login
funguje to ostatnim?
Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba. dodo
Jde o WiFi do ktere se prihlasujete pres portál, to jest stranka kde zadáte jmeno a heslo a pak už jedete....
Ale nyni s novym FW 3 vyjede jakési logovaní WiFi a zahlasi to hlasky dle screenů.

Tohle asi mela byt nejaka vychytávka ale pro mě to neni nej. Nevíte prosím nekdo co stim? Jeste bych dodal že se zeslabil signal pri novem OS misto je naprosto stejne...
první automaticky nabehne tohle misto aby me to pustilo na stranku s prihlasemin

a pak tohle a stále dokola, jedine musim vypnout wifi jinak už se nikam nedostanu. Nepomaha ani prihlaseni pres gprs na tuto stranku kam se pise login..

Edit: 22.6.09
Nikdo nevi proc v novem OS3 nejde pripojeni k siti? Takle prece funguje vetsina wifi! ve starsich OS tam to fungovalo a ted vyjede to co je na fotkach vyse a nepusti me to zadat login

Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba. dodo
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Re: Problém s připojením WiFi
Nevim jestli jsem to spravne pochopil, ale doma ti wifi normalne fici ze? Kdyz teda nejses na PC resp. v jeho blizkosti.. jakym stylem se pripojujes? Najde ti tu wifi sit v nastaveni? Jestli ano neda se pripojit?
-
- Moderator fóra
Ano, tady jsou 4 vysílače jeden provider a na jeden se pripojuji antenou na baraku a routuju si ji do svoji domaci site, kde klasicky mi po pripojeni nabehne stranka kde providera ( portál ) a tam dám pripojit, objevi se zadejte jmeno a heslo... a už surfuju, a se starym FW i kdekoliv to takto fungovalo, i doma když jsem se pripojil bud na svuj router = stejná sit nebo venku na stejny vysilač. Ale ted vidim sit v iPhone, dám pripojit a chci jit na stranku a hodi me to klasicky na portal ale misto toho vyjede ( modul ) a začne hazet výše uvedené hlasky... tudiž se nedostanu k zadani jmena a hesla
Pokud už jsem na routeru pripojen pomoci jmena a hesla na svojem stolnim PC tak pochopitelne se na wifi routeru pipojim iPhonem, ale bez zadáni loginu ne. A ten me díky novemu OS3 ten ( modul ) nepusti
Nevim jestli to vysvetluji dobre 
Edit!
Tak když se pres svuj router pripojim na wifi i bez použiti stolniho PC, tak me to hodi na prihlasovaci stranku kde si zadám normalne jmeno a heslo a funguje to. Ale když rovnou na vysílač tak mi tam nabehne ta kravinka co tam dal OS3 a nepusti me to zadat jmeno a heslo
Poradite nekdo?

Edit!
Tak když se pres svuj router pripojim na wifi i bez použiti stolniho PC, tak me to hodi na prihlasovaci stranku kde si zadám normalne jmeno a heslo a funguje to. Ale když rovnou na vysílač tak mi tam nabehne ta kravinka co tam dal OS3 a nepusti me to zadat jmeno a heslo

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
chapu to dobre, ze vyhledavas tu wifi pres normalne nastaveni v iP ?
-
- Moderator fóra
Ano klasicky se mi zobrazi v nabidce sití, tak ji zvolím a chci serfovat pres safari, kde me to hodi na logovaci stránku wifi, a tam bych mel pres login formular zadat svoje jmeno a heslo ale vyjede to co je na obrazcich a hodi mi to ty chyby a konec furt dokola, pritom doma pres router ze stejne site mi to po pripojeni na wifi routeru hodi spravne na logovaci stranku.... jeste bych mohl zkusit restore jedine.... ale to mi prijde zbytečne asi ne?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
HANBA MENOM APPLE: link púšťajú polotovar do obehu(fw 3.0) problém s WiFi má každý....
-
- Moderator fóra
Ano je to hrozny predtim ok a ted to nejde
Nevim jeslti mam dát restore nerad bych prisel o data... zmizi mi záložky v safari?
Mám dat v telefonu tovarni nastaveni a pak když pripojim k iTunes tak budu mit po restote v iTunes vše zpet?

Mám dat v telefonu tovarni nastaveni a pak když pripojim k iTunes tak budu mit po restote v iTunes vše zpet?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
Takže našiel som spôsob ako mať stabilné pripojenie na WiFi. Aspoň mne to už nepadá. Problém som mal v tom, že mi nechcelo pripojiť na WiFi keď som ho zapol cez SBSetings. Musel som vojsť do nastavení v telefóne zapnúť WiFi tam počkať až mi nájde konečne pripojenie, potom vyjsť z nastavení otvoriť Safari pripojiť sa. Medzitým mi x krát zvykol mobil od WiFi tak som musel pripojovať nanovo. Našiel som na ApStore aplikáciu WiFiTrak za 0,79?. V nej som zaškrkol automatické pripojenie, vybral som svoju sieť a voala odvtedy keď zapnem v SBSetings WiFi automaticky naskoči vybraná sieť a pokiaľ ju nevypnem drží ako pribitá.
Ešte je dobré pred tým zresetovať sieťové nastavenia.

Pájaa

Pájaa
keď pred tým spravíš zálohu v iTunes tak všetko okrem vecí z Cydie by si mal mať späťNevim jeslti mam dát restore nerad bych prisel o data... zmizi mi záložky v safari?
-
- Moderator fóra
Tohle ale neřeší můj problem, me to sit najde ale neprihlasim se pomoci jmena a hesla, vylezá tam ta vychytavka co je jen v OS3 co jsme hodil na fotky. A hlasi ty hlasky... 
Zpet budu mit i založky v safari? Takže mam dat na mobilu smazat všechna data a nastaveni? A pak pripojit do itunes?

Zpet budu mit i založky v safari? Takže mam dat na mobilu smazat všechna data a nastaveni? A pak pripojit do itunes?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Zkusim, je to moje posledni možnost, dokud neudela apple upgrade 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
hmmm mam "podobny" problem,,,,od te doby co jsem nainstaloval SBsettings,mam problemy s pripojenim na wifirouter...
nekdy se nepripoji vubec na router,nekdy zas router nepriradi Iphonu adresu :/
bez SBsettings je vse v poradku,jen se mi nechce zbavovat tehle super utility,kde mam vse pekne pohromade....
nevite o nejakem jinem reseni?
nekdy se nepripoji vubec na router,nekdy zas router nepriradi Iphonu adresu :/
bez SBsettings je vse v poradku,jen se mi nechce zbavovat tehle super utility,kde mam vse pekne pohromade....
nevite o nejakem jinem reseni?
-
- Host
Mám taký jeden problemos proste vypol som pripájanie na net cez edge T-mobile Sk. Dnes som sa v pohode pripojil na wifi zadal heslo a tak ale už ked prejdem do safari na stránku ma nepusti , chýba mi nejaké nastavenie alebo niečo ine ?
iPhone 5s 16Gb iOS 7.0.3 T-mobile Sk
-
- Moderator fóra
Hodí ti to nejakou chybu? Nebo co to je nepustí?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
hej že nemam aktivované mobilne data či čo to tam píše ale wifi by malo fungovať aj bez toho a nejde
-
- Moderator fóra
Jak to myslis? Jako datovy tarif?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
hmm teraz soms a s tím trošku pohral nahodil som IP adresu , masku podsiete DNS aj id klienta sice nevem na čo ale to je jedno teraz som sa pripojil na safari a napísalo mi že server neodpovedá je to zaujímavé že teraz mi nečo uplne ine píše ako predtim, ale už vážne nevem ako to v poriadku spojazdniť heh. No hej a zase sa šecky nastavenia wifi samé od seba zmazali ma fakt porazi už
ešte nechápem na čo su tam možnosti ako DHCP, BootP, Statická Ip adresa,
na čo tam je HTTP proxy nastavenie fakt nevem mno proste mam z toho gulaš
slušne povedané
ešte nechápem na čo su tam možnosti ako DHCP, BootP, Statická Ip adresa,
na čo tam je HTTP proxy nastavenie fakt nevem mno proste mam z toho gulaš

-
- Moderator fóra
Taky v tom lítam, hlavne proč ve starém FW to fungovalo uplne perfektne bez nastavavování a ted to nefunguje vubec no 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Host
hej je to hruza sice mam tento mobil len 4 dni