Divně se chovající Wi-Fi
-
- Pokročilý uživatel
Re: Najde wifi siet ale nepripoji
takze riesenie ziadne? a ked to dam reklamovat tak mi nenahraju 3.1.3 FW. mam bloknuty iP a pouzivam O2. v akom satve mi ho vratia? bude sa dat JB a unlock?
-
- Pokročilý uživatel
takze co radite? potrebujem unlock.
-
- Host
problem s wifi od upc
Minuly tyden jsem zmenil poskytovatele internetu,mel jsem bezdratovy internet a ted jsem ho vymenil za kabelove pripojeni od upc.Mam doma vlastni wifi routher d link 524 takze jsem od upc dostal jen modem a wifi routher mam napojeny za nim,u stareho providera jsem si ho nastavoval sam a bez problemu jsem se s iphone pripojoval a chtel jsem od technika od upc at mi ho taky nastavi coz udelal,iphone sit najde,prihla si se,na liste iphonu se objevi plny signal ale k internetu se nepripojit,zadnou chybu to nenapise jen ze se jen nelze pripojit.bude asi problem v nastaveni meho routheru.dik za pomoc
Naposledy upravil(a) paveloslav dne úte dub 27, 2010 2:08 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Re: problem s wifi od upc
OT: Moc jsem to nepobral, příště napiš příspěvěk v nějakém srozumitelném jazyce jako je čeština nebo slovenština.
Z toho, co jsem si přeložil bude problém nejspíše v nastavení routeru. Funguje Ti internet přes wifi na počítači? Jaký máš iPhone, verzi fw, JB?
Z toho, co jsem si přeložil bude problém nejspíše v nastavení routeru. Funguje Ti internet přes wifi na počítači? Jaký máš iPhone, verzi fw, JB?
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
iPhone 12 Pro Max, iOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Host
mam iphone 3G,JB SW 3.0,na pc jsem wifi nezkousel jelikoz pc mam pripojeny pres kabel a neco jineho jsem pres wifi pripojit nezkousel jelikoz nic jinyho nemam.Na iphone kdyz se pripojim tak nabehnou adresy,vsechno je tam vypsane akorat nejde pripojit k internetu.Myslim ze je tu dost lidi co ma net od upc tak jestli nekdo nevi,jestli nemam nahodou neco spatne v nastaveni routheru.Jinak jsem moravak a docela blbe se to popisuje tak sorry
-
- patron iPhone.cz
Treba je to v tomhle:-) Jen doplnim, ze navod se tyka nastaveni v iPhone
viewtopic.php?f=91&t=11122&p=100723&hilit=192.168#p100723
viewtopic.php?f=91&t=11122&p=100723&hilit=192.168#p100723
Naposledy upravil(a) pajap dne stř dub 28, 2010 3:00 am, celkem upraveno 1 x.
-
- iPhone expert
Mám net od UPC. Zkusil bych resetovat router a znovu nastavit. Píšeš, že jsi změnil jen providera, ale nastavení routeru jsi nechal. Až budeš mít router v továrním nastavení, zkus se připojit. Předpokládám, že kabel z kabelového modemu máš správně ve WAN portu na routeru.
MacBook Pro 2018 Touch Bar, macOS 11.0
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
iPad Pro 10.5, iPadOS 14
Apple TV4
-
- Starý pes fóra :)
Pokud ti nepujde to co ti poradil pajap, tak v počítači kde máš připojený kabel a funkční internet, klikni levým tlačítkem myši na sítové připojení (ty dvě obrazovečky co ti blikají v pravo dole v liště, pokud je tam nemáš tak Start-Připojit-Zobrazit všchna připojení-Pak pravím tlačítkem na aktivní připojení- Vlasnosti-A tam zaškrknout zobrazovat ikonku....) pak se ti ukáže karta a v ní klikni na Podpora a Podrobnosti to co se ti tam ukáže si vše opiš.
Zde je návod na nastavení tvého routeru http://diplodocs.cz/uzivatelska-priruck ... /DI-524-_2 a dle něho postupuj a nastav router znovu. Pokud vše dobře nastavíš tak ti to musí jet. Nakonec ještě jednou zkontroluj nastavení iPhonu dle příspěvku pajapa.
Zde je návod na nastavení tvého routeru http://diplodocs.cz/uzivatelska-priruck ... /DI-524-_2 a dle něho postupuj a nastav router znovu. Pokud vše dobře nastavíš tak ti to musí jet. Nakonec ještě jednou zkontroluj nastavení iPhonu dle příspěvku pajapa.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
- Host
tak jsem umazal tu jednu dns a funguje to.Fakt dik moc
Re:
Takže se také připojím do diskuse...pokud jste sledovali i moje problemy s 3G wifinou, ktera stale dokola vyhledavala a nepripojila se. Najednou zacala po 3 mesicich fungovat alespon obcas i kdyz velmi kolisal signal a odpojovala se. To trvalo asi tyden a pote - uz nenacita ani sitovou adresu - takze umrela nadobro. Veskera snaha, mnoho probdelych noci nad google translatorech a forech z celeho sveta, utility a zarucene opravy - nic nepomohlo. Servisy pro iphone veskrze vsechny odmitly se opravou kvuli rentabilnosti opravy zabyvat. Pry se meni cely modul (i kdyz to je soucasti hlavni desky!) a je pry "nesmirne drahy".....No dam ho tedy vymrznout, zda ozije alespon v nastaveni. Trosku jsem nepochopil, jak ohrivat horkovzduskou cosi co je pod plechem a jeste v pryskyřici ale verim ze tudy mozna cesta vede. A obavam se ze je jedina....
Zdravím, stejný problém na mém iPhone 2G. Byl jsem na wifi, stahuju aktualizace Cydie, najednou spadl signal a konec. Restore ani smazani nastavení sítí nepomohl. A aniž bych cokoli pročítal, postřehl jsem taky, že wifi aspoň najde sítě, pokud dlouho nebyla používána nebo když zapnu telefon, a taky jsem z toho vyvodil, ze jde o teplotu. Což se mi po přečtení pár článků potvrdilo. Smutná závada.
A perlička: wifi mi odešla přesně 2 roky a 10 dní po uvedení do provozu (mám iPhone z USA, takže by záruka stejně samozřejmě nepřipadala v úvahu)
A perlička: wifi mi odešla přesně 2 roky a 10 dní po uvedení do provozu (mám iPhone z USA, takže by záruka stejně samozřejmě nepřipadala v úvahu)
-
- Host
nejde wifi
ahoj lidi, prosím o pomoc, mam iphone 3G 16 GB a nejde mi najit signal wi-fi i kdyz jsem u zdroje 1metr. prosím o radu jak by se dala provést oprava...děkuji
-
- Mírně pokročilý
Re: nejde wifi
mne to zasa nájde wifi aj sa mi zapne hore ikona wifi, akonáhle však zapnem rock, cydiu alebo hocičo iné, ikona zmizne a ide len GPRS resp 3G
nevadí , že idem pomaly,možno idem aj zlým smerom
-
- Mírně pokročilý
Připojení Wi-Fi ok, ale prakticky nefunguje
Moc nechápu, co mám dělat s problémem, který se mi dneska stal. Před JB Spirit mi připojení k wifi šlo bez problémů, dnes jsem se zkoušela připojit, a udělalo to tohle:

přestože je wi-fi dle nastavení připojená, iphone stále využívá net přes operátora. Anebo se wifi načetla, ovšem po návratu na plochu to opět spadlo na 3G

Zkoušela jsem se připojit i přes eWifi, ale stejný případ, dokonce mi to pak hlásilo " Connected but could not use internet" nebo něco podobného

přestože je wi-fi dle nastavení připojená, iphone stále využívá net přes operátora. Anebo se wifi načetla, ovšem po návratu na plochu to opět spadlo na 3G

Zkoušela jsem se připojit i přes eWifi, ale stejný případ, dokonce mi to pak hlásilo " Connected but could not use internet" nebo něco podobného

Re: Připojení Wi-Fi ok, ale prakticky nefunguje
restart siete, nastavení popripade to má na svedomí ten Spirit čo neverím pretože tento problém bol vraj len pri blackra1ne.
-
- Mírně pokročilý
Re: Připojení Wi-Fi ok, ale prakticky nefunguje
restart sítě je předpokládám tohle:
tak zkusím a dám vědět. nezdá se mi, že by to způsoboval Spirit
Kód: Vybrat vše
Obecné-Obnovit-Obnovit nastavení sítě.
tak zkusím a dám vědět. nezdá se mi, že by to způsoboval Spirit
-
- Senior uživatel
Re: Vypadává WIFI
takze mam podobny problem ako ls8, predtym som to neriesil ale uz mi to zacina prekazat, pri hrani hociktorej online hry cez WIFI napriklad Booooly ale globalne po celom svete, sa mi wifi zhruba po 20-30 minutach odpoji, to mi robilo pri hociktorej hre Depict a podobne, pritom sedim pri routry a aj tak to spadne, skusal som aj Push fix kde sa popisuje ze to opravuje chybu wifi ale nepomohlo,
Re: Re:
miruna píše:Pry se meni cely modul (i kdyz to je soucasti hlavni desky!) a je pry "nesmirne drahy".....
"Cely modul" znamena cela deska. Jinak to nejde. Oprava se zarukou neni mozna.
miruna píše:Trosku jsem nepochopil, jak ohrivat horkovzduskou cosi co je pod plechem a jeste v pryskyřici ale verim ze tudy mozna cesta vede. A obavam se ze je jedina....
No, jde to blbe, ale jina cesta neni. Odpajeni krytu WiFi casti se mi nezdarilo a epoxy/pryskyrice by stejne vymyt nesla, navic je tam k prospechu veci. Cili funet na cely kryt WiFi casti je (AFAIK) jedine reseni.
Jak jsem psal, zkousel jsem to 1 min, 2 min, 3 min (cca).. vzdy to pak chvili fungovalo, nez komponenty schladly, takze je to velmi narocne na cas (rozebrat, pajet, nechat vychladnout, slozit, otestovat a tak dokola) a na mechanicke casti telefonu (flex kabely a konektory).
Jinak moje WiFi stale funguje, a je stale zapnuta.
- Fifik
- Klub čistého iOS
Problém s Wifi u iPhone 3G
Nazdar,
mám iPhone 3G 16 GB a firmware 3.0.3.
Mám menší problém, iPod mi nájde všetky wifi siete, ale iPhone nie, nájde mi len niektoré a tú ktorú potrebujem mi nenájde. Robil som restore a nepomohlo. Môžete mi nejak prosím pomôcť ?
mám iPhone 3G 16 GB a firmware 3.0.3.
Mám menší problém, iPod mi nájde všetky wifi siete, ale iPhone nie, nájde mi len niektoré a tú ktorú potrebujem mi nenájde. Robil som restore a nepomohlo. Môžete mi nejak prosím pomôcť ?
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
- Fifik
- Klub čistého iOS
Re: Problém s Wifi u iPhone 3G
Zmraziť ?
iPhone 11 Pro Max, iPad Pro, Apple Watch 4 44mm, AirPods Pro, MacBook Air!
-
Jo.
viewtopic.php?f=91&p=258436
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... ID=2044754
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... tstart=165
viewtopic.php?f=91&p=258436
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... ID=2044754
http://discussions.apple.com/thread.jsp ... tstart=165
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
taky jsem měl stejný problém, někde tady jsem se myslím dočetl jak na to...
Nepřipojí se k wifi
Dobrý den,
vlastním iphone 3G a z ničeho nic se nemůžu připojit na internet.
Nevím jestli to má spojitost s tím, že před týdnem jsem pomocí spiritu dělal update. Četl jsem o zmrazení, ale to tento problém vyřeší jen dočasně? Zbývá mi jen reklamace? díky
vlastním iphone 3G a z ničeho nic se nemůžu připojit na internet.
Nevím jestli to má spojitost s tím, že před týdnem jsem pomocí spiritu dělal update. Četl jsem o zmrazení, ale to tento problém vyřeší jen dočasně? Zbývá mi jen reklamace? díky
-
- Host
Divně se chovající WI-Fi
Mám 3G 8GB CZ JB a az do onoho osudneho dne fungovala Wi-Fi jak mela. Nic sem nenaistaloval, nic sem neudelal a prestala jet. Restartoval sem nastavení sítě a po te co najdu domácí Wi-Fi než stihnu naťukat heslo Wi-Fi ztratím
Víte někdo co s tím?
Díky předem

Díky předem
iPhone - I Pro Hodně Obrovské Neumělce Existuje !!!
I love http://www.forum.iphone.cz
MOTTO: " Už nikdo nezmění fakt, že Apple je PRVNÍM výrobcem Smart telefonů a ostatní jen kopírují! " - Apple 4ever
MOTTO: " Už nikdo nezmění fakt, že Apple je PRVNÍM výrobcem Smart telefonů a ostatní jen kopírují! " - Apple 4ever

-
- Moderator fóra
Re: Divně se chovající WI-Fi
Mám iP 2G a už asi týden mi dělá totéž, najde síť (doma), pokud vůbec a po chvíli odpadne. Když dám ručně vyhledat síť, někdy ji najde, někdy ne. Někdy drží, někdy odpadává. Totéž se mi stává i na dalším místě, kde jsem k Wi-Fi přihlášen automaticky. Nic jsem s iP nedělal, jen jsem instaloval některé free aplikace z Appstore.
skuste nainstalovat z cydie free aplikaciu "extreme wifi" mne pomohla (viac ako 6mesiacov wifi nefungovala, odskusal som vsetko), a teraz funguje na 100%
Jsme rádi, že nás informuješ, ale je zbytečné to psát do všech vláken o Wi-Fi. Polepši se. Beavers.
Jsme rádi, že nás informuješ, ale je zbytečné to psát do všech vláken o Wi-Fi. Polepši se. Beavers.
-
- Host
Díky za radu, ale když se mi nejde Wi-Fi jak si jej mám stáhnout?
iPhone - I Pro Hodně Obrovské Neumělce Existuje !!!

-
- Moderator fóra
wikino píše:skuste nainstalovat z cydie free aplikaciu "extreme wifi"
Zkus prosím uvést zdroj. Zkoušel jsem aplikaci najít a bohužel neúspěšně. V cydii mám pouze defaultní zdroje.
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
je to v ModMyi...utility (extremewifi).
neverim vsak ze to umi pripajet modul k desce...
Novy modul lze objednat pres ebay za 89 USD. Je zaplechovany a pájí se tedy patrně po přilepení jako komplet tim horkovzdušným postupem jak je uvedeno výše. Pokud někdo tvrdí že to nelze tak to pouze neumí protože to není snadné. Vím o iphone takto opraveném, ale pro mne uz prý nemají nervy na podobnou opravu...
Sám si na to netroufam s tím fenem co mam v garáži...nevim jakym zpusobem ochladit čip a odpory na druhe strane desky aby neupadly...Mozna koupim mainboard, asi sice jen ten 3G_8GB(299USD) protoze 16GB za 499USD je prilis drahy. Tech 299USD jeste mozna obětuju a rozchodim si nahradní iphone kde ted nejde wifi, protože mi zlobí (zamrzá) velmi často muj současný 3G_16 foun.
neverim vsak ze to umi pripajet modul k desce...

Novy modul lze objednat pres ebay za 89 USD. Je zaplechovany a pájí se tedy patrně po přilepení jako komplet tim horkovzdušným postupem jak je uvedeno výše. Pokud někdo tvrdí že to nelze tak to pouze neumí protože to není snadné. Vím o iphone takto opraveném, ale pro mne uz prý nemají nervy na podobnou opravu...

miruna píše:Novy modul lze objednat pres ebay za 89 USD. Je zaplechovany a pájí se tedy patrně po přilepení jako komplet tim horkovzdušným postupem jak je uvedeno výše. Pokud někdo tvrdí že to nelze tak to pouze neumí protože to není snadné.
Jestli to bylo na me, tak jsem tvrdil, ze takovou opravu nelze provest s plnou zarukou. To pajeni je veda, ve fabrice se paji cela deska (vsechny soucastky) najednou, na nekolik fazi s presne definovanym teplotnim profilem. Muze se stat, ze se to doma "povede" a muze se stat, ze to za tyden prestane chodit zas. Takze za tim, ze to uz nikdy nebude jako original, si stojim.
No a za tim, ze GPS mi funguje, ale odeslo Audio, si taky stojim, protoze jsem to delal a ten iphone tu mam!

btw Nejde to delat beznou horkovzdusnou pistoli (i kdybys to usmernil, dava prilis moc vzduchu), ani v troube a podobne. Nejlip infra pajeci stanice nebo horkovzdusna pajeci stanice. Mam k dispozici horkovzduch a uz trochu zkusenosti v ruce, a priznavam, ze bych to rad zkusil znova, kdybys chtel .)
Jeste jedna vec, pokud vim, tak nikdo nevi, co je pod onim plechovym krytem wifi zalito v pryskyrici. Jestli je tam jeden cip WiFi+BT nebo dva cipy, kazde zvlast.. Kazdopadne to nejde rozdelat a pri pajeni se ohriva oboje, tedy jeste vic nez poskozeni GPS nebo audio hrozi poskozeni BT, imho.
A do tretice dodam, ze za to vsechno muzou krehke bezolovnate pajky, ktere jsou ve spotrebni elektronice z nesmyslnych (marketingovych!) duvodu zakazane. Letecky, vojensky, energeticky a samozrejme vesmirny prumysl, vse, kde je potreba spolehlivost, ma vyjimky.
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.39481
Aha, netušil jsem, že je to přecijen takhle "samostatný" modul. Na věci to ale mění jen málo, odstranit tu pryskyřici a odpájet ho od desky bude stejně riskantní, jako ho prohřát celý na místě..
Aha, netušil jsem, že je to přecijen takhle "samostatný" modul. Na věci to ale mění jen málo, odstranit tu pryskyřici a odpájet ho od desky bude stejně riskantní, jako ho prohřát celý na místě..
Nene to vubec nebylo na TEBE! Naopak jsi jeden z mála, který se nebojí do toho víc zašťourat a to je dobře. Vzal jsem mikroskop a zkoumal co je pod plechem temi skvirami. Jednak z boku jsou napájeny asi 3 male odpory - ty jsou viditelne v tom okenku a podle meho nazoru hrozi ze mohou utrpet při ohřívani taky. Pak to vypada na dva procesory WIFI+BT a zbytek je zality. Otazkou je zda nasilne odtrzení plechu neco vyresi. Zatim jsem se k tomu neodhodlal. Uvazuji ze pokud se to dodava jak je patrno jako nahradni modul uz v plechu, pak to bude maly tistacek a na nem budou ty svaby. A ted kde mame chybu:
1. mezi mainboardem a modulem?
2. na desticce modulu?
to bychom potrebovali zjistit a nevim jak...
To audio co ti odešlo je mi zahadou, protože je fakt dost daleko a neni k němu žadný kovový tepelny přívod...Jedine snad, ze bys to ohříval s plechovými kryty na desce. Pak by se pod nimi mohl vytvořit "komín" horkého vzduchu a mohlo by odejít kde co. Ja ty kryty sundal. Docela bych tvoji nabidku uvital a MB k pokusu poskytl, ale jsem z Prahy a Ty z Brna jak vidim...
P.S. vidim zes nasel jeste lepsi cenu modulu (ale take si nemyslim ze by byl potreba novy) Na tvem odkazu aspon vidim jak vypada zespoda
1. mezi mainboardem a modulem?
2. na desticce modulu?
to bychom potrebovali zjistit a nevim jak...

To audio co ti odešlo je mi zahadou, protože je fakt dost daleko a neni k němu žadný kovový tepelny přívod...Jedine snad, ze bys to ohříval s plechovými kryty na desce. Pak by se pod nimi mohl vytvořit "komín" horkého vzduchu a mohlo by odejít kde co. Ja ty kryty sundal. Docela bych tvoji nabidku uvital a MB k pokusu poskytl, ale jsem z Prahy a Ty z Brna jak vidim...

P.S. vidim zes nasel jeste lepsi cenu modulu (ale take si nemyslim ze by byl potreba novy) Na tvem odkazu aspon vidim jak vypada zespoda
-
moole píše:A do tretice dodam, ze za to vsechno muzou krehke bezolovnate pajky, ktere jsou ve spotrebni elektronice z nesmyslnych (marketingovych!) duvodu zakazane. Letecky, vojensky, energeticky a samozrejme vesmirny prumysl, vse, kde je potreba spolehlivost, ma vyjimky.
k tomuto dodám že Pb FREE pájky (bezolovnaté pájky) nejsou zakázané, ale právě naopak. Teplotu na horkovzduchu bych volil větší a hlavně kratší čas Pb Free pájím 388 stupňů C a cca 20-30s, ale nevím jak se bude chovat pryskyřice dle praxe myslím že je na takové teploty stavěná a je hlavně pod stíněním, samozřejmě předehřev cca 150 stupňů C. Stejně jak psal moole není to nikdy se zárukou. Vše kolem pájení přelepit páskou odolávající teplu (žlutá páska co se používá při pájení horkovzduchem).
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
Tak to nazdar iPhone. Funguje vubec WiFi nekomu dlouhodobe?
-
- Moderatorka fóra
Mere Cypher: Ano jsou i uživatelé, kterým to funguje dlouho. Na mém iPod Touch 1G kupovaný na jaře 2008 wifi stále funguje. A jsem si jistá, že se tu najde i dost uživatelů iPhone, kterým to jede taky dlouhodobě. iPhony i iPody jsou kvalitní zařízení, jen prostě jak u každého výrobku to bývá, najde se jich pár kousků, co mají problémy. Ale to je všude. Podle toho si obrázek dělat nemůžeš.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
-
- Moderator fóra
Mně tedy poslední týdny Wi-Fi blbne parádně. Nic jsem nikde nepřenastavoval, signál doma mám plný (jedu na něm na notebooku). Na iP se občas Wi-Fi připojí a záhy odpojí. Jindy funguje delší dobu, někdy ho prostě nenajde, kdybych se rozkrájel. A to stojím třeba metr od routeru.