Divně se chovající Wi-Fi
Re: nejede internet cez wifi
jj mam mame se strycem velkou síť a já se přihlašuju místo sveho kompu fungovalo to tak a to skoro 3měsíce a najednou nic
sory že sem needitoval ale tak by si toho moc lidi nevšimlo
TAk sem zkusil downgrade a nic pořád to nejede a tak mě napadlo nemůže to být tím že mi na mobilu blokli všechny služby kvůli tomu že mi nějaká app sežrala kredit??
TAk sem zkusil downgrade a nic pořád to nejede a tak mě napadlo nemůže to být tím že mi na mobilu blokli všechny služby kvůli tomu že mi nějaká app sežrala kredit??
wifi ti operator neblokne... to je sluzba (vlastnost) telefonu...
na tvem miste bych znovu nastavil sit.. znovu povolil ip adresy ktere potrebujes a pokud by to ani tehdy neslo tak bude problem s wifi prijimace v iphone...
na tvem miste bych znovu nastavil sit.. znovu povolil ip adresy ktere potrebujes a pokud by to ani tehdy neslo tak bude problem s wifi prijimace v iphone...
vis ono mi to ukazuje že ta diť je ok a sem připojeny a potom najednou nic ani ťuk
no to znamena ze se pripojis...ale nenastavi ti to DNS, popripade nastavi spatnou
takže nastavit DNS a bude pokoj?? jestli jo tak já se s toho postrham no nic no vyzkoušíma pak písnu ale dneska už to nedam mam ještě moc učení:(
Mám podobný problém, poté co se snažím připojit Iphone 3g 16G, FW 2.2.1(5H11) na internet pomocí wifi zmizí ikonka wifi a data jsou stahována asi přes gprs. Už jsem zkontroloval veškeré nastavení a srovnal jsem to i s druhým Iphone 3g 8G, kde vše funguje a připojení je v pořádku. Už jsem zkusil i DFU restore ale nic se nezměnilo.
Už jsem to vyřešil, restartoval jsem routr a zrušil zabezpečení sítě a wifi už normálně maká. Tak teď už musím jenom počkat až budu moci iPhone 16G odblokovat, protože jak jsem včera zkoušel vše možné, tak jsem tam nainstaloval i ten nový fw.
Už jsem to vyřešil, restartoval jsem routr a zrušil zabezpečení sítě a wifi už normálně maká. Tak teď už musím jenom počkat až budu moci iPhone 16G odblokovat, protože jak jsem včera zkoušel vše možné, tak jsem tam nainstaloval i ten nový fw.
Re: Z ničoho nič mi nejde Wifi
Podobný problém nastal aj u mna, najskôr to išlo a po dlhšom čase sa to odpojilo a nevedelo to nájsť siet, potom ráno som zase našiel sieť a ked som bol dlhšie na nete tak sa to odpojilo a už zase nenabehlo takto to cvhýlku išlo a chvýlku nie až to neišlo vôbec, samozrejme som skúšal reset netvork seting aj restor aj jailbreak reset routru a čo ja viem čo všetko a jediné čím to môže byť je HW lebo SW by po restore telefónu nabehlo.
Tak som to dal do servisu ako reklamáciu, samozrejme že som dal telefón do stavu bez JB teda bez cydie a instaleru, telefón mi zobrali a že za dva týždne sa ozvú.
Teraz sa už len modlím aby mi tam nezmenili v servise baseband, mal som tam 2.28.00 a nechcem tam vyšší s pochopitelných dôvodov.
No ked sa vráti z reklamácie tak dám vedieť ako to dopadlo.
Tak som to dal do servisu ako reklamáciu, samozrejme že som dal telefón do stavu bez JB teda bez cydie a instaleru, telefón mi zobrali a že za dva týždne sa ozvú.
Teraz sa už len modlím aby mi tam nezmenili v servise baseband, mal som tam 2.28.00 a nechcem tam vyšší s pochopitelných dôvodov.
No ked sa vráti z reklamácie tak dám vedieť ako to dopadlo.
Restore iphonu ?_! to pomůže na 100%
Ale komu se do toho chce,co ?
Ale komu se do toho chce,co ?

Neviem čo si tým myslel ale ja som robil aj normal cez iTunes restore a nepomohlo tak neviem prečo píšeš že to na 100% pomôže, ked nepomôže, teda aspom mne nepomohlo!!!
Re: Wifi - problem prihlaseni
Re: mikro
Toto vsechno, a neco navic, uz jsem zkusil. Pomalu zacinam pocitat s variantou reklamace, ale moc se mi nechce byt na max. 30 dni
loucit s iP, nepredpokladam totiz ze mi daji jako nahradni tel. zrovna iP..
Toto vsechno, a neco navic, uz jsem zkusil. Pomalu zacinam pocitat s variantou reklamace, ale moc se mi nechce byt na max. 30 dni

- rony
- Klub čistého iOS
Re: Wifi - problem prihlaseni
skus na svojej wifi heslo vypnut a uvidis.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Re: wi-fi : pokazene
no ja mam stejny problem a zkousel jsem i reset all seting i restore. Ani po jednom z toho mi to nechce wifi najit
-
- Starý pes fóra :)
zkuste odpojit vsechno od routru wifi... vsechny PC .. a zkuste pripojit jen iphone.. pokud nepomuze a mate tam nastaveno sifrovani zkuste jej vypnout a zkuste znovu iphone... pokud ani tohle nepomuze tak me napada jen restore iphonu
Macbook pro
iPhone 5S 16GB White iOS 9
iPhone 5S 16GB White iOS 9
-
A na jinem APcku se iPhone pripoji, nebo obecne nevidi zadnou wifi sit, pokud neni opravdu silny signal?
ja mam ten samy problem taky mi najde jenom obcas a kdyz to jde tak to je zazrak
zkusil jsem reset all seting restore i update ale ani jedno nepomohlo. Po update to slo jeden den ale ted uz opet nic

Zdravim, mam asi stejny problem. Tak se zajimam jestli uz jste nekdo prisel s nejakym resenim.
Pro uplnost uvedu i svuj popis problemu:
Jednou se mi telefon z niceho nic odpojil z wifi.
- Rikam si co to je, tak sem vypnul a zapnul prijimani wifi - na seznamu siti se ale muj router neobjevil.
- Restartoval sem router - vypojenim a zapojenim napajeni
- Restartoval sem Iphone
- Dal sem reset network settings a nasledne i all settings
- Resetoval sem router do tovarniho nastaveni a znovu nastavil tentokrat bez zabezpeceni
- Restore
/po kazdem kroku sem prozkousel jestli uz se muzu pripojit s Iphonem a notebookem - notebook sel, ale telefon nic/
/mam vyzkousene, ze i kamarad se svym iphonem se u me pripoji bez problemu/
Dosel sem k lajckemu zaveru, ze problem je na strane meho telefonu, ale nevim jestli je to softwareove nebo jestli je pokazeny prijimac.
Takze jestli mate nekdo nejakou radu, navrh --> sem s tim
Diky
Pro uplnost uvedu i svuj popis problemu:
Jednou se mi telefon z niceho nic odpojil z wifi.
- Rikam si co to je, tak sem vypnul a zapnul prijimani wifi - na seznamu siti se ale muj router neobjevil.
- Restartoval sem router - vypojenim a zapojenim napajeni
- Restartoval sem Iphone
- Dal sem reset network settings a nasledne i all settings
- Resetoval sem router do tovarniho nastaveni a znovu nastavil tentokrat bez zabezpeceni
- Restore
/po kazdem kroku sem prozkousel jestli uz se muzu pripojit s Iphonem a notebookem - notebook sel, ale telefon nic/
/mam vyzkousene, ze i kamarad se svym iphonem se u me pripoji bez problemu/
Dosel sem k lajckemu zaveru, ze problem je na strane meho telefonu, ale nevim jestli je to softwareove nebo jestli je pokazeny prijimac.
Takze jestli mate nekdo nejakou radu, navrh --> sem s tim

Diky
-
- Host
nejde mi wifi
potreboval bych prosim pomoc,chtel jsem stahovat pres wifi,v pohode se pripojim i misto e na liste nahore se mi objevi takova ta antenka,ale se stahovanim mam smulu,vsechno se stahuje pres edge,nez jsem na to prisel tak jsem 2x zaplatil pekny ucet.Kdyz jsem si pres boss prefs vypnul edge i gprs a prihlasim se do cydie pres wifi tak mi to napise network error.Mam neco spatne nastaveny?Mam JB soft 2.2 a cestinu od whiskyho.Dik za pomoc
Re: nejde mi wifi
zkus v nastaveni vzdy chvili pockat at se nacte IP adresa a dalsi nastaveni site..az pak z nej odejdi...
-
- Host
To jsem zkousel objevily se mi vyplneny kolonky jen ip adresa a maska podsite,ostatni kolonky byly prazdne.Zkousel jsem i wifi jinde/KFC/ ale taky nic
-
- Host
A asi nam tady nikdo nepomuze.PLEAS HELP.Jeste jsem premyslel po precteni ostatnich temat jestli by nepomohl reinstal OS
-
a ine zariadenia sa pripojit daju ???
mne se to taky stalo a dal jsem to do opravny jinak nevim co jineho s tim delat
mno tak to bylo nastavenim routeru
, divny, ze brachuv notas si to prebral a wifi na nem jela v pohode...

-
vypada to tak ze jedine riesenie je restore ale sprav back up aby si neprisiel o data
Naposledy upravil(a) ygy dne sob bře 21, 2009 7:14 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Host
no to bych nerekl,vyresil to ten druhy uzivatel co mel ten stejny problem,ja ne.Tezko to bude problem na routeru kdyz mi wifi nejde treba u hot spotu/KFC a jine/.A restore chci opravdu resit az jako posledni moznost
Pred par dnami som upgradol na 2.2.1 a dnes mi odisla Wifi. Nikde (skusane na viacerych miestach s perfektnym signalom na macbooku aj inom iPhone a bez problemov) nedokaze vyhladat siet. Stale sa kolecko toci a hlada a nic. Divne je ze EDGE funguje naprosto bez problemov.
Myslim ze to bude nejaka hardware chyba, iPhona mam uz dost dlho (vyrobeny 37 tyzden -2G, kupovany v USA) a vyskusal som uz vsetko mozne.
Vsetky resety, znovu pwnage tool potom quickpwn, restore natvrdo cez iTunes s original firm., a absolutne nic nepomohlo. Stale hlada a hlada a nic nenajde.
Preliezol som vsetky mozne hlavne fora a vacsinov bola konecna rada poslat do Apple..
Ak by ste vedeli niekdo nahodou z vlastnej skusenosti nieco o nejakom mimo servisovom rieseni dajte vediet please.
Inak budem musiet frcat na edge az do predstavenia noveho iPhone v lete
Myslim ze to bude nejaka hardware chyba, iPhona mam uz dost dlho (vyrobeny 37 tyzden -2G, kupovany v USA) a vyskusal som uz vsetko mozne.
Vsetky resety, znovu pwnage tool potom quickpwn, restore natvrdo cez iTunes s original firm., a absolutne nic nepomohlo. Stale hlada a hlada a nic nenajde.
Preliezol som vsetky mozne hlavne fora a vacsinov bola konecna rada poslat do Apple..

Ak by ste vedeli niekdo nahodou z vlastnej skusenosti nieco o nejakom mimo servisovom rieseni dajte vediet please.
Inak budem musiet frcat na edge az do predstavenia noveho iPhone v lete

ja si myslím, že by stačilo resetovať sieťové nastavenia...ten istý problém mal aj môj brat ( iP 2G )...alebo ak vám iPhone sieť nájde, pripojí sa, ale v safari nič nepôjde načítať - žiadna stránka, "bežte" do Settings ( Nastavenia )/ Wifi / Tu kliknite na modrú šípku a kliknite na Forgot Network / Zabudnúť sieť...ten problém majú aj iPhoney 2G a 3G...dúfam, že som pomohol...
ja uz som resetoval uplne vsetko a niekolko krat 
Vcera asi 4 restore s roznym firmware a aj tak nic nepomohlo...
asi fakt odisiel vysielac wifi.. vydrzal dva roky, nech mu je zem lahka

Vcera asi 4 restore s roznym firmware a aj tak nic nepomohlo...
asi fakt odisiel vysielac wifi.. vydrzal dva roky, nech mu je zem lahka

-
- Host
A musi byt vyplnene i ostatni kolonky v nastaveni wifi a nebo staci ip adresa a maska podsite?
-
- Pokročilý uživatel
to Alanisko:
tak vidím, že sme na tom úplně stejně... tenhle stejnej problém se objevil i u mě cca před 14 dni a od té doby zkouším všechno možný, ale nejde to nejde... Zvláštní je, že 2x mi doma iP Wi-Fi chytnul, ale jen 2x a nějak náhodně, chvílu přes ni jednou dokonce jel, ale to bylo poprvé a naposled... Jinak vždy jen buď nenajde nic a nebo spíš jen pořád vidím kroužit kolečko a nic... Zítra budu volat do firmy, která mi můj iP 2G přivezla z U.S.A. ohledně jejich záruky a budu to tam muset poslat... Ale byl jsem s tím i v Apple a borec, že asi nejpravděpodobnější je to co jsem si myslel, že nějak blbne Wi-Fi přijímač
tak vidím, že sme na tom úplně stejně... tenhle stejnej problém se objevil i u mě cca před 14 dni a od té doby zkouším všechno možný, ale nejde to nejde... Zvláštní je, že 2x mi doma iP Wi-Fi chytnul, ale jen 2x a nějak náhodně, chvílu přes ni jednou dokonce jel, ale to bylo poprvé a naposled... Jinak vždy jen buď nenajde nic a nebo spíš jen pořád vidím kroužit kolečko a nic... Zítra budu volat do firmy, která mi můj iP 2G přivezla z U.S.A. ohledně jejich záruky a budu to tam muset poslat... Ale byl jsem s tím i v Apple a borec, že asi nejpravděpodobnější je to co jsem si myslel, že nějak blbne Wi-Fi přijímač
iPhone 4S 16GB
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
iPod Shuffle 1 512MB
iPod Nano 6 8GB -> iWatch
MacBook Air 11,6" 64GB, model 2010
WiFi - problém ?
Ahoj,
tak jsem včera zjistil, že mi nejde WiFi, dnes jsem se tomu šel věnovat a zjistil jsem divnou věc. Ne jako tu většina měla problém se sílou signálu,ale s problémem připojení. Když jsem se na svojí domácí WiFi ( OvisLink 5640 AP ) připojil, tak se iPhone chytil, posléze ( během 1 vteřiny ) se odpojil a takhle dokola... ping jsem měl tudíž kolísavý podle tohoto " skákání "
zkusil jsem:
reset all netork settings - nic,
reset all - nic,
Restore - nic ( dělal jsem JB )
tak jsem šel ke kámošovi ( zároveň " poskytovatel " Netu ), zkusili moje AP zapojit a běželo to, až se mi ulevilo... ale pak "umřelo".
Tak jsme zapojili jiné APčko ( stejný typ ) a to běželo ještě kratší dobu a pak "umřlo ", přičemž na iPhone jsme nepingli a na jeho nokii e51 taky ne..( jen doplním, že minulý týden, když jsme to nastavovali, tak to šlapalo) ale na samotný AP jsme viděli ...
Zapojili jsme třetí a problém byl ten samej...
TeĎ jsem doma, resetoval jsem - pokud se tomu tak dá říkat - switch a zatím " ťuk, ťuk, ťuk " to jde...
Takže závěr z toho plyne? Vůbec nevím...
myslíte, že je možný, že to bylo tím switchem ? ( do něj vede hlavní UTP kabel a z něj to jde do PC a pak další do NTB a další vývod je právě to AP
nebo úplně něco jiného ...
Třeba bude mít někdo podobné zkušenosti a napíše je sem, v jiném případě snad tohle někomu bude užitečné.
EDIT: Včera večer jsem WiFi vypnul a zkusil připojit a problém je pořád stejný - přihlásím se a ona se připojuje a odpojuje a pořád dokola...
Ještě mě napadlo, že bych mohl napsat to, že WiFi je nastavená jako client a blbne to i s WEP a bez něj ... MAC Control zaplý není, ale zkoušel jsem to a výsledek byl stejný
EDIT2: teď, po dvou denním testováním, jsem to snad už vyřešil. Do AP jsem nahrál nový Firmware a jede to, jak má... Snad to bylo tím.
EDIT3: Samozřejmě, jak jsem mohl tušit - napíšu sem, že je to OK, ale zase je to v háji!!! Já už fakt nevím ... nemá někdo ten samý problém???
tak jsem včera zjistil, že mi nejde WiFi, dnes jsem se tomu šel věnovat a zjistil jsem divnou věc. Ne jako tu většina měla problém se sílou signálu,ale s problémem připojení. Když jsem se na svojí domácí WiFi ( OvisLink 5640 AP ) připojil, tak se iPhone chytil, posléze ( během 1 vteřiny ) se odpojil a takhle dokola... ping jsem měl tudíž kolísavý podle tohoto " skákání "
zkusil jsem:
reset all netork settings - nic,
reset all - nic,
Restore - nic ( dělal jsem JB )
tak jsem šel ke kámošovi ( zároveň " poskytovatel " Netu ), zkusili moje AP zapojit a běželo to, až se mi ulevilo... ale pak "umřelo".
Tak jsme zapojili jiné APčko ( stejný typ ) a to běželo ještě kratší dobu a pak "umřlo ", přičemž na iPhone jsme nepingli a na jeho nokii e51 taky ne..( jen doplním, že minulý týden, když jsme to nastavovali, tak to šlapalo) ale na samotný AP jsme viděli ...
Zapojili jsme třetí a problém byl ten samej...
TeĎ jsem doma, resetoval jsem - pokud se tomu tak dá říkat - switch a zatím " ťuk, ťuk, ťuk " to jde...
Takže závěr z toho plyne? Vůbec nevím...
myslíte, že je možný, že to bylo tím switchem ? ( do něj vede hlavní UTP kabel a z něj to jde do PC a pak další do NTB a další vývod je právě to AP
nebo úplně něco jiného ...
Třeba bude mít někdo podobné zkušenosti a napíše je sem, v jiném případě snad tohle někomu bude užitečné.
EDIT: Včera večer jsem WiFi vypnul a zkusil připojit a problém je pořád stejný - přihlásím se a ona se připojuje a odpojuje a pořád dokola...

Ještě mě napadlo, že bych mohl napsat to, že WiFi je nastavená jako client a blbne to i s WEP a bez něj ... MAC Control zaplý není, ale zkoušel jsem to a výsledek byl stejný
EDIT2: teď, po dvou denním testováním, jsem to snad už vyřešil. Do AP jsem nahrál nový Firmware a jede to, jak má... Snad to bylo tím.

EDIT3: Samozřejmě, jak jsem mohl tušit - napíšu sem, že je to OK, ale zase je to v háji!!! Já už fakt nevím ... nemá někdo ten samý problém???
Re: WiFi - problém ?
Skus si zvednout nebo snizit na ty 5460tce, nevim jaky mas ted FW, ale nekde tam je
Inactivity Time:
a dej tam tak 50000, treba ti to pomuze.
za tim je popis: (100-60480000 ms)
a nemusis se bat tam vrazit i maximum
Inactivity Time:
a dej tam tak 50000, treba ti to pomuze.
za tim je popis: (100-60480000 ms)
a nemusis se bat tam vrazit i maximum

Re: WiFi - problém ?
To SERB: včera jsem namátkou jen vyzkoušel, aby se připojil na mojí WiFi s Notesem a připojil se a po celou dobu spojení ( cca. hodina ) se držel a to se připojil i s jeho HTCčkem a taky pohoda...
Dnes jedu za strejcem se zkusit připojit na jeho WiFinu a uvidím, co to udělá ...
EDIT:
To Berkoff: mám tam e15 FW a v nastavení Inactivy Time bylo oněch 50 000 - zkusil jsem tam vrazit maximum, ale bezvýsledně... Každopádně to byl jen pokus, kterej jsem vyzkoušel rychle, teĎ není moc času, pokračovat budu večer, ale díky za tip
Jinak jako doufám, že to bude něco v nastavení AP, nechci si pořád připustit, že by to mohlo bejt iPhonkem
Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba porusujes tym pravidla fora. Ak aj nadalej budes needitovat svoje posty budeme ich mazat bez varovania. dodo
Dnes jedu za strejcem se zkusit připojit na jeho WiFinu a uvidím, co to udělá ...
EDIT:
To Berkoff: mám tam e15 FW a v nastavení Inactivy Time bylo oněch 50 000 - zkusil jsem tam vrazit maximum, ale bezvýsledně... Každopádně to byl jen pokus, kterej jsem vyzkoušel rychle, teĎ není moc času, pokračovat budu večer, ale díky za tip

Jinak jako doufám, že to bude něco v nastavení AP, nechci si pořád připustit, že by to mohlo bejt iPhonkem

Edituj svoje posty tak ako som to urobil teraz ja za teba porusujes tym pravidla fora. Ak aj nadalej budes needitovat svoje posty budeme ich mazat bez varovania. dodo
Wifi nenajde ap
zdravim vas,
jsem tu take novy a mam iphone asi tyden, ale mam problem s wifi. Mam doma (primo v pokoji) wifi router tp-link wr543g. Se signálem nemám problém na notasu. Firmware mam originalni. S iphonem jsem se do dneska na wifi pripojil bez problemu, ale ode dneska mi to zadnou wifi nechce najit. Muzete mi nekdo poradit? jestli treba nemam spatne nastavene ap? co by melo a nemelo byt zaple? nejsem zrovna znaly v tomto oboru tak prosim pripadne odpovedi polopaticky
wenca
jsem tu take novy a mam iphone asi tyden, ale mam problem s wifi. Mam doma (primo v pokoji) wifi router tp-link wr543g. Se signálem nemám problém na notasu. Firmware mam originalni. S iphonem jsem se do dneska na wifi pripojil bez problemu, ale ode dneska mi to zadnou wifi nechce najit. Muzete mi nekdo poradit? jestli treba nemam spatne nastavene ap? co by melo a nemelo byt zaple? nejsem zrovna znaly v tomto oboru tak prosim pripadne odpovedi polopaticky

wenca
-
- patron iPhone.cz
Re: Wifi nenajde ap
Tady jsi hledal?
viewtopic.php?f=91&t=15420
viewtopic.php?f=91&t=15420
Re: Wifi nenajde ap
ano hledal...ten problem jsem vyresil, protoze jsem udelal restore nebo jak se to presne jmenuje...ale prosim te...mozna je to velice trivialni dotaz, ale uz se mi zobrazi pripojeni wifi i to ze jsem pripojeny ale jak poznam ze se pripojuji pres wifi? a ne pres net o2? ja si myslel ze by se tam mela nahore zobrazit ta antenka (=D) ale ta se mi nezobrazi...tak ja nevim...forum mam proctene takze pokud jsem tuhle problematiku nekde prehledl tak se omlouvam 
wenca

wenca
Ja to mam stale spatny taky. Nekolikrat to jakoby nabehlo ale pak v mziku pryc a nic 
Udelal sem snad uz vsechno a vzdal sem to a koupil novy 3G, i kdyz sem chtel pockat do leta
mozna se neco jeste objevi i kdyz sem tam mel i 3.0 a stejne to nepomohlo jelikoz to nedela nic s bootloaderem a tam bude dle mne pes zakopany

Udelal sem snad uz vsechno a vzdal sem to a koupil novy 3G, i kdyz sem chtel pockat do leta

mozna se neco jeste objevi i kdyz sem tam mel i 3.0 a stejne to nepomohlo jelikoz to nedela nic s bootloaderem a tam bude dle mne pes zakopany