Divně se chovající Wi-Fi
Re: Pomozte prosim s nefunkcnim wifi :(
no je prave uplne novy, par dni stary.. a jelikoz predtim wifi sla tak to musi byt problem jedine ve fw, ktere jsem ale opakovane prehraval a problem pretrvava... tak snad s tim ma nekdo nejakou zkusenost...
-
- Moderator fóra
A ty tam máš JB a predtim to slo? Jestli tam nemáš JB tak jsi položil dotaz ve spatne sekci a tematu. Zkus jeste reset sítí, jinak asi reklamačka.
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
-
- Host
rmaczman píše:no je prave uplne novy, par dni stary.. a jelikoz predtim wifi sla tak to musi byt problem jedine ve fw, ktere jsem ale opakovane prehraval a problem pretrvava... tak snad s tim ma nekdo nejakou zkusenost...
Na to, ze je uplne novy, par dni stary a bol tam FW 2.1, tak sa mi to nezda, asi az tak uplne novy nebude.
iPhone 5s Gold 64 GB Telekom SK, iOS 7
Je sry, ja nemam JB prave... to je mi divny ze proste ofiko update jenom a takhle se to posralo... tak fakt jako nevim... :/
-
- Starý pes fóra :)
ty nemas JB a mas doplneny v modelu ze mas JB
omg..
udelej znova restore.Kdyby to furt neneslo,tak jdi do servisu.Pokud mas cas,tak si precti tohle,a udelej si Jb pak to fixni(nevim,me to jen tak napadlo,ze by to slo..)

udelej znova restore.Kdyby to furt neneslo,tak jdi do servisu.Pokud mas cas,tak si precti tohle,a udelej si Jb pak to fixni(nevim,me to jen tak napadlo,ze by to slo..)
Naposledy upravil(a) JackieTran dne ned pro 27, 2009 11:12 am, celkem upraveno 1 x.
-
- Moderator fóra
Tak nechápu proč to házíš do sekce s JB, presunu to.
Každopádně zkus reklamaci na prodejne, ten reset siti jsi zkousel?
Každopádně zkus reklamaci na prodejne, ten reset siti jsi zkousel?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Mírně pokročilý
A robis restore bez obnovy zo zalohy(ako novy iPhone)?
new iPad wifi 32gb
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
iPad wifi 3G 32gb
iPhone4 32gb
iPhone 3GS 16gb
iPhone 3G 8gb
iPhone 2g
omg asi mluvim o jinem iphonu nez co mam v popisu, nejsem debil
jinak diky za navrhy, vyzkousim to...
jinak jackietran, nejde o fix ze bych nevidel wifi, ale to ze nejde vubec zapnout... proste tam jakoby neni... vyzkousim jeste vsechno mozny a pak teda reklamace asi no, ale je to teda pekne na hovno... prodaj cloveku iphone se starym softwarem a kdyz si ho chce legalne updatnout tak se mu posere wifina....

jinak diky za navrhy, vyzkousim to...
jinak jackietran, nejde o fix ze bych nevidel wifi, ale to ze nejde vubec zapnout... proste tam jakoby neni... vyzkousim jeste vsechno mozny a pak teda reklamace asi no, ale je to teda pekne na hovno... prodaj cloveku iphone se starym softwarem a kdyz si ho chce legalne updatnout tak se mu posere wifina....
a iphone sem restoroval jako uplne novy, bez zalohy...
Dvojitý post neni dovolen, edituj prispevky. Tea Racer
Dvojitý post neni dovolen, edituj prispevky. Tea Racer
Re: WIFI nevím už co dělat....
Tak jsem zkusil vypnout router jak jsi psal asi na 15 min, zkusil jsem ho i restartovat, znova nastavit, ale pořád se s wifi nespojí. Ip mám nastavený na DHCP aby si automaticky dosazoval ip a DNS, ale nenajde je prostě. Asi 2x se mě stalo že to našlo a dosadilo DNS server, ale ip adresu masku a bránu nikoliv. Zkoušel jsem to ještě včera u známého, u kterého jsem vždy wifi chytal ( vlastně na všech nezabezpečených sítí jsem wifi chytal bez problému a taky nic) ten má jiný router a taky nic, takže jsem asi namydlenej... v routeru to asi nebude.
Obnova sítě v ip, vymazaní všech dat z ip ani restore nepomohl... Tak už fakt nevím. V pátek mi ještě ip wifi bez problému chytnul, druhy den už ne.
Obnova sítě v ip, vymazaní všech dat z ip ani restore nepomohl... Tak už fakt nevím. V pátek mi ještě ip wifi bez problému chytnul, druhy den už ne.
-
skus urobiť RESTORE iPhonu cez recovery mod, nie DFU
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Můžeš mě prosím popsat nebo poslat odkaz jak to udělat v tom recovery modu? Děkuji
-
no ked tak prosíš?
zapni iTunes,vypni iPhone,drž tlačítko HOME,pripoj iPhone k PC(stále drž HOME) až kým ti iTunes nenapíše že maš iPhone v recovery modu.
a daš SHIFT+RESTORE a nahraš nanovo FW ,ktorý maš stiahnutý niekde(alebo pohladaj v mydokuments)

zapni iTunes,vypni iPhone,drž tlačítko HOME,pripoj iPhone k PC(stále drž HOME) až kým ti iTunes nenapíše že maš iPhone v recovery modu.
a daš SHIFT+RESTORE a nahraš nanovo FW ,ktorý maš stiahnutý niekde(alebo pohladaj v mydokuments)
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Ok jen jsem se chtěl zeptat jakej je rozdíl mezi tím, když to nedělám přes SHIFT+RESTORE ale jen přes itunes restor. když se tam nahrává stejnej FW. Stáhnul jsem teď z applu fw 3.2.1 ale určitě je přece stejnej ten co mám v itunes 3.1.2. Rozumíš mi určitě co myslím.
-
no ak to nie je custom tak to je rovnake
SHIFTom si len pomožeš a možeš si vybrať
SHIFTom si len pomožeš a možeš si vybrať
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Takže jedině zkusit nějakej custom fw, když mě ofiko fw ten problém s wifi sítí nic neřeší.
-
skus ale ako píšeš v prvom poste že ti spadol ,mohlo kludne niečo odísť a musela to byť rana ked ti praskol kryt.
možno že pomože už len servis.alebo ak si zdatný rozober ho či nemaš vypadnutý konektor na wifi antene alebo či tam nieje niečo prasknute,zlomene na plošnom spoji,kábli
možno že pomože už len servis.alebo ak si zdatný rozober ho či nemaš vypadnutý konektor na wifi antene alebo či tam nieje niečo prasknute,zlomene na plošnom spoji,kábli
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Ten první post patří někomu jinému, mě nespadnul, takže vyzkouším ještě nahrít nějakej custom fw a pak napíšu jestli to zabralo nebo ne.
-

no fakt tomu nerozumiem,nerobil si niečo,nenahraval nejaký program,ale ved už si urobil restore tak by to malo ísť
custom ti nepomože asi,to je väčšinou na odblokovanie a pod.veci ale skus
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
Jo měl jsi pravdu, ani custom nepomohl, takže už jsem v koncích. Takže už asi jen reklamace.
Slabé WiFi
Dobrý deň.
mobil: iPhone 8GB JB
router: DrayTek Vigor 2600
Prekvapilo ma na iP veľmi slabé WiFi, môj iP sa nedokáže na WiFi pripojiť vo vedľajšej izbe (5m + stena). Mám aj SE G900 a na tom istom mieste mi ide WiFi prefektne, takisto ako by som bol 1m od routera.
Keď som 2m od routera väčšinou mám pod logom WiFi 2 bodky, niekedy na 10sek vyskočia 4. Ak prepnem na zobrazovanie čísel (BoosPrefs) je to väčšinou na 72, niekedy to skáče 70-80. Bežne sťahujem 30 kB/s, niekedy vyskočí na 80kB/s.
Je to chyba alebo má iP naozaj takú slabú anténu?
Môže to byť softwareová chyba?
Ďakujem.
mobil: iPhone 8GB JB
router: DrayTek Vigor 2600
Prekvapilo ma na iP veľmi slabé WiFi, môj iP sa nedokáže na WiFi pripojiť vo vedľajšej izbe (5m + stena). Mám aj SE G900 a na tom istom mieste mi ide WiFi prefektne, takisto ako by som bol 1m od routera.
Keď som 2m od routera väčšinou mám pod logom WiFi 2 bodky, niekedy na 10sek vyskočia 4. Ak prepnem na zobrazovanie čísel (BoosPrefs) je to väčšinou na 72, niekedy to skáče 70-80. Bežne sťahujem 30 kB/s, niekedy vyskočí na 80kB/s.
Je to chyba alebo má iP naozaj takú slabú anténu?
Môže to byť softwareová chyba?
Ďakujem.
-
- Moderator fóra
Re: Slabé WiFi
Ano může, na mojí wifi se pripojim ve sklepe i 2 poschodí nahoru přes 4 zdi, záleží jak kvalitní maš router. Jaký máě FW? v popisu je 3.0, ten mi hodne blbnul mam ted 3.1.2 a neni problem.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
keď urobím update Fw, nič z iTunes sa ezmaže a potom si to budem môcť zosynchronizovať?
Ďakujem
Ďakujem
-
- Moderator fóra
Ne nic se nesmaže, vše zustane, upgrade delas stejně pres iTunes, ale jestli máš IP koupeny mimo CR tak se ti může bloknout, a pochopitelne prijdes o JB jestli máš. Jinak to je jistota.
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
- Moderator fóra
Tak návody tu jsou, JB není treba, já ho nemám a nestežuji si 

iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
updatol som cez iTunes a teraz citam:
pls co mam robit?
Dolezite je: neupgradujte svoj telefon priamo v iTunes, pokial v nom mate alebo chcete mat jailbreak a pokial potrebujete unlock.
pls co mam robit?
-
- Moderator fóra
Zatím jsi neodpovedel na to odkud máš telefon, a sám si psal že JB zvládnes.
Je tu nekolik témat o tom. Proč potrebujes JB?
Je tu nekolik témat o tom. Proč potrebujes JB?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
JB pre napr. MxTube, BossPrefs, WinterBoard, OpenSSH....
pokial viem iPhone prvej generacie sa do europy ani nedostal (mylim sa?)...
Uz som po JB a po unlocku
ale bohuzial sa mi ziadne problemy s dosahom WiFi nevyriesili 
nejaky dalsi návrh?

pokial viem iPhone prvej generacie sa do europy ani nedostal (mylim sa?)...
Uz som po JB a po unlocku

nejaky dalsi návrh?

Wi-fi není ...
Ahoj. U mého iPhonu 2G mám v settings ikonku wi-fi ale je v podstatě mrtvá .. nelze na ní clicknout .. nic ... vedle jak má bejt takovej ten čudl kterej si přehodim kdyz chci zapnout wi-fi tak misto toho je tam napsano - wi-fi není ... ted sem tam hodil verzi 3.1 ... a furt nic ... uz nevím jak dál .. poradí někdo ? Všem moc děkuju za pomoc .
-
Re: Wi-fi není ...
Zkus nejdriv dat reset network settings,pokud to stale nejde,zkus znova restore.J pokud mas ten JB,tak zkus to fixnout viewtopic.php?f=96&t=22605&hilit=wifi+fix
Re: Wi-fi není ...
Takže zkusil jsem vše co jsi psal ... dokonce se oběvil problém u restore s Emergency calling ... tak nakonec došlo i na JB ... a i potom furt stejny ... wi-fi neni ... nějake dalsi rady ?
jinak diky vsem 

Nefukčnost připojení wifi a bluetooth
ahoj pořídil jsem si iPhone Apple 3G S a jsem už z toho zoufalý nejde rozchodit ani wifi a ani bluetooth prosím nemohli by jste mě poradit popř. zaslat postup jak postupovat aby to fungovalo moc diky za případnou radu
Naposledy upravil(a) norwey dne pát led 01, 2010 9:41 pm, celkem upraveno 1 x.
-
Re: Nefukčnost připojení wifi a bluetooth !! prosím help
Aky mas problem? Co s Bluetooth nechapes? Precitaj si manual
Bluetooth je len na hendsfree
Wifi zapni vyhladaj si siet ked je free tapni na nu a je to a ak je s heslom tak zadaj heslo a surfuj.

Wifi zapni vyhladaj si siet ked je free tapni na nu a je to a ak je s heslom tak zadaj heslo a surfuj.
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Moderator fóra
Přes BT můžes také posílat soubory pres aplikaci tusím easy share z apstore, ale jen s tím kdo má IP.
Změn si název threadu, co to má být 2 vykříčníky a nejaky help?
Změn si název threadu, co to má být 2 vykříčníky a nejaky help?
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
proste me to nejde zkusil jsem uz vse nejsem uplna lama ale proste se to nepripoji k wifi
-
Chyba je potom niekde inde. Nevieme aky mas problem takze ti tazko pomozeme. To, ze nie si lama nam prd pomoze 

iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
takže mam uplne novy iPhone od Vodafone a kdyz dam pripojit k wifi tak ji to najde mam svoji sit a notebooky na tom fungujou bez problemu mam i nokii N95 a ta take bez problemu ale iPhone sit najde a kdyz dam heslo k siti tak to proste nejde pripojit uz jsem zkousel vse co jde a nic tak me napada jestli to nahodou nemá vodafone nejak blokované protoze nahore v liste mam porad pismeno E a vubec tam nenaskoci bezdrat. ikona signalu ale je divne ze to tu sit najde?!
-
- Moderator fóra
Operator nema s wifi nic společného. A zapl jsi wifi? Vyhledal a pripojil? Zmen si ten název threadu!
iPhone SE 2022
iPhone SE 2022
-
Chyba bude v tvojom wifi routri. Vodafone urcite nemoze blokovat wifi na pristroji. Skus to vyskusat na inej nejakej free wifine
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
Čítajte pravidlá fóra!