v menu nastavenia neexistuje kolonka operator
v menu nastavenia neexistuje kolonka operator
zdravim,
kamos mi doniesol Iphone White 16 GB 3G z USA, nesla mu v SR SIM nasho Organge operatora, tam som ho za pomoci redsn0w 8.0 Jailbraikol a siel v pohode s FW 3.0
Potom ho kamos doma nechtiac napojil na iTunes a upgradoval na 3.0.1 cez iTunes a nastal problem.
Od vtedy sa iPhone sprava ako iPod. V menu nastavenia chyba kolonka operator. Nie je tam! Nie je seda, ona tam nie je. Je len Airplane mode, Wi-Fi a az Sounds... nic ine.
Skusal som dat 3.0 FW cez iTunes, potom to JB cez redsn0w, ale nic...
Co mam robit ?
kamos mi doniesol Iphone White 16 GB 3G z USA, nesla mu v SR SIM nasho Organge operatora, tam som ho za pomoci redsn0w 8.0 Jailbraikol a siel v pohode s FW 3.0
Potom ho kamos doma nechtiac napojil na iTunes a upgradoval na 3.0.1 cez iTunes a nastal problem.
Od vtedy sa iPhone sprava ako iPod. V menu nastavenia chyba kolonka operator. Nie je tam! Nie je seda, ona tam nie je. Je len Airplane mode, Wi-Fi a az Sounds... nic ine.
Skusal som dat 3.0 FW cez iTunes, potom to JB cez redsn0w, ale nic...
Co mam robit ?
-
- Starý pes fóra :)
Re: v menu nastavenia neexistuje kolonka operator
Je duležité jestli tvuj kamarád při akzualizaci z iTuns nahrál vážně 3.0.1 nebo 3.1?? Pokud 3.0.1 tak znovu JB a odblok postup je zde na foru a pokud 3.1 tak jde jen JB ale neodblokuješ tak že iCihle neboli jen iPod a čekat až to někdo dokaže.
Doplňuji návod viewtopic.php?f=74&t=17706
Doplňuji návod viewtopic.php?f=74&t=17706
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
-
Je zaujímavé, ako majú všetci kamarátov, ktorí im tie ich telefóny omylom upgradujú/vymažú/poškodia.
Akoby sa každý hanbil napísať, že to spravil sám. (Samozrejme, tento prípad je určite výnimka, takže nič osobného).
Na chybách sa najviac naučíš, takže to vnímaj pozitívne.
Akoby sa každý hanbil napísať, že to spravil sám. (Samozrejme, tento prípad je určite výnimka, takže nič osobného).

Vazeni pani,
keby ste sa venovali radsej hladaniu riesenia ako odstranit problem, miesto toho klabosite o existencii kamosov.
Riesenie som NASIEL, mobil KAMOSOVI dnes odovzdavam. Rad by som sa s Vami podelil s riesenim, ale presne pre takychto neveriacich a pochybovacnych Tomasov, ktori vedia len vrtat si to necham pre tych, ktori o to stoja. Poradim aj whisky96, ale nech sa ozve pod inym nickom.
PS: VIEM AKO OBNOVIT KOLONKU OPERATOR A ZAROVEN ODBLOKOVAT IPHONE !
keby ste sa venovali radsej hladaniu riesenia ako odstranit problem, miesto toho klabosite o existencii kamosov.
Riesenie som NASIEL, mobil KAMOSOVI dnes odovzdavam. Rad by som sa s Vami podelil s riesenim, ale presne pre takychto neveriacich a pochybovacnych Tomasov, ktori vedia len vrtat si to necham pre tych, ktori o to stoja. Poradim aj whisky96, ale nech sa ozve pod inym nickom.
PS: VIEM AKO OBNOVIT KOLONKU OPERATOR A ZAROVEN ODBLOKOVAT IPHONE !
-
zeby nenainstalovany ultrasn0w?
DD

Life sucks. And then you die.
-
- Moderator fóra
2 ADAMS: Jedna paní povídala....
Pokud řešení znáš tak ho sem napis ne? Dyt proto to je forum. Co to je za diskusi když pak napises řešeni po PM!
Pokud řešení znáš tak ho sem napis ne? Dyt proto to je forum. Co to je za diskusi když pak napises řešeni po PM!
...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
iPhone SE 2022
Děkuji, že nežádáte pomoc po soukromých zprávách.
-
ja to vidím takto
malemu decku zobereš hračku, čo spraví? urazí sa
tu je to podobne 10 tem na odblok a kde hladať a ako na to a prečo aaaa ako a stale dokola a niekomu to povieš a hned je urazený
ale je dobre že si na to prišiel sam aspon to maš u mna malé plus
malemu decku zobereš hračku, čo spraví? urazí sa
tu je to podobne 10 tem na odblok a kde hladať a ako na to a prečo aaaa ako a stale dokola a niekomu to povieš a hned je urazený

ale je dobre že si na to prišiel sam aspon to maš u mna malé plus

iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB
iPhone 5 16GB
-
ADAMS Vždyt jsem ti ten návod uvedl v mém příspěvku nebo jsi to dle něj nedělal?? Pokud máš jiný zpusob tak ho prosím uveď myslím že pomužeš mnoha lidem zde na foru a další se od tebe i něco přiučí. Předem děkuji za všechny.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
-
- patron iPhone.cz
OT: Je hezké, jak se to tu rozeběhlo, když jsem smazal svůj první příspěvek

Příště to už neudělám a hlavně klidně dám vplen i komunikaci na PMku, kterou jsem dostal... Takže jen vzkaz pro podobné typy jako je uživatel ADAMS. Jakoukoliv komunikaci vedu pouze přes forum nebo chat a na reakce na moje přispěvky přes PM zveřejním. Tečka.

Příště to už neudělám a hlavně klidně dám vplen i komunikaci na PMku, kterou jsem dostal... Takže jen vzkaz pro podobné typy jako je uživatel ADAMS. Jakoukoliv komunikaci vedu pouze přes forum nebo chat a na reakce na moje přispěvky přes PM zveřejním. Tečka.