Od toho tu jsem, abych sledoval

Zatím jsem neslyšel o lepším programu než je PCSuite a jak jsem již říkal, jeho někdejší verze mi plně vyhovovala, udělal jsem si s ní i zálohy před restore, např. hudbu, co jsem tam měl a pak jsem ji tam "hodil" zpět včetně obrázků alb. Nevím, jaká verze PCS nyní existuje, přestal jsem to sledovat, ale na první upgrades pro FW 2.x jsem dělal češtinu v rozsahu, jak jsem byl schopen program bez připojení iPhone spustit a otvírat jednotlivé volby. Nevím, zda máš tuto verzi. Jak se zdá, tak ti ale PCS funguje a bylo by dobré, aby ses podělil o své zkušenosti v příslušném vlákně zde
viewtopic.php?f=71&t=1929&p=126056&hilit=pcsuite#p126056 protože spousta uživatelů s ním má potíže. A já si nemyslím, že ten program je špatný a tím, že využívá iTunes je právě proto tak schopný. Je to vlastně vylepšené prostředí iTunes (přirovnal bych to k Internet Exploreru a jeho nadstavbě Maxthon, který také jede na jeho platformě, ale spoustu věcí vylepšuje). Jen je škoda, že zde kolem iPPCS jaksi opadly vlny.