eXell píše:Jak to tak pozoruji, tak jsem snad jediný, kdo je s iOS 7 na mé 4ce spokojený. Pokles rychlosti nezaznamenávám, naopak například spouštění fotoaparátu je mnohem rychlejší. Nejvíce mě potěšily vylepšení Safari, přechod zpět přetažením plochy od okraje displaye je rychlé a efektivní. Stejně tak záložky. Že nebude fungovat pohyblivá plocha jsem věděl, takže to nehodnotím. Co mě naopak zklamalo je počasí, čekal jsem že alespoň zde animace poběží. Také jeho špatná integrace do notifikační lišty... Celkově jsem ale spokojený, výborný update pro tak starý telefon.
Mně se ios 7 na ip4 taky líbí, trošku bojuju s upomínkama a kalendářem, ale to je chyba na straně uživatele, to se poddá ... maličko rychleji ubývá baterka, ale to se mi stávalo i s předchozí verzí ios, občas to na pár dní žralo víc a pak to zas bylo ok .....
Měla jsem pár dnů, spíš hodin, kdy jsem chtěla celý iphone vzít a zahodit, když přešel počáteční afekt, uznala jsem, že to není chyba apple, ale microsoftu

Stáhla jsem nové iTunes (11, prostě teď ty nejnovější), protože ios 7 je vyžadoval ..... jelikož se mi dřív už dvakrát sekl celý iphone při stahování ios přes iTunes, nové verze jsem stáhla odděleně (iTunes v pc a ios přes wifi v telefonu).
Ios 7 se mi nechtěl stáhnout, protože v telefonu bylo málo místa v paměti ...chvilku jsem promazávala po jedné fotky, videa ..... pak mě to přestalo bavit a smazala jsem komplet hudbu, která zabírala asi šest giga, s tím, že až stáhnu nový ios, přes iTunes hudbu obnovím.
Ios 7 jsem stáhla, nainstalovala... nové iTunes taky ...iphone připojila kabelem a hele, error, iphone nelze připojit

Každopádně přítel (díkybohu za něj, nevzteká se a přemýšlí) můj iphone nějak připojil k iTunes ve svém notebooku přes jiný uživatelský účet, zazálohoval, takže nastavení, aplikace, fotky .... mi v telefonu zůstaly, přišla jsem akorát o vlastní vyzvánění a sms tóny, protože ty jsou v mém pc (není problém to tam časem přetáhnout ) a zlobí teda hudba, do knihovny iTunes mi tam přetáhl hudbu ze svého pc, ale zlobí synchronizace, nejdřív to ukazovalo jen 3 kroky v sync a hudba se v ip neobjevila, pak to teda nějak někde (

Můj notebook je úplně zabitý, vzhledem k jeho stáří a os uvažuji o koupi nového.....
Plus teda nejsem schopná na nových iTunes "vytáhnout" data z aplikací, konkrétně vytvořené vyzv. tóny, dřív se vedle seznamu aplikací ukazovala tabulka, ze které se tóny dala zkopírovat do pc, teď je tam jen seznam, resp ikonky apps a nic z nich vycucnout nejde (rozuměj - neumím). Ale to už je do jiného tématu.
Tak