havrdaj píše:Iphonik4: flickr u me ok. 5s.
jasny, ale ted mluvis pouze o aplikaci flick (ta mi taky frci ok), nebo o polozce flick v nastaveni iphone?

havrdaj píše:Iphonik4: flickr u me ok. 5s.

MacBook Pro 13" 2018, Touch bar
iPhone XS Max, black, iOS 12
Apple Watch 4, black, 44mm

Unown píše:Hawkes: mulltitasking tam byl celou dobu, ne?

a kdyz ho zapnu, je cernej jak ostatni pismenka, myslim, ze predtim to bylo opacne a vyhovovalo mi to vic, ale asi jen zvyk.

mirmo80 píše:Tak zda sa, ze iP4S konecne funguje tak, ako ma. Je svizny, reaguje, neseka, netrha a hlavne aplikacie na pozadi konecne drzia. Snad to uz bude OK.
Naopak iPad 2 sa mi zda, ze sa spomalil a zasekal. Zda sa mi, ze pred tym bol svyznejsi.

Jede oproti 7.0.x jako na steroidech a zrychlení animací vnímám rozhodně pozitivně, protože to vzbuzuje pocit ještě větší rychlosti. Co se týče dizajnových prvků tak jsem zatím nepřišel na chuť novému Caps Locku, který je opravdu matoucí (ale to je asi síla zvyku). Za velké plus potom považuju kalendář, který je pro mě teď přehlednější.

miro1309 píše:Plus je tiež možnosť "stmaviť biely bod" niečo ako kontrast IPS, bude mať pozitívny dopad na batériu..

Anndy píše:miro1309 píše:Plus je tiež možnosť "stmaviť biely bod" niečo ako kontrast IPS, bude mať pozitívny dopad na batériu..
Kde si to prosim nasiel?

iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

Kdybych mohl klasicky odzoomovat, tak to sem nepisu, ze to nejde
At uz mam omezeni pohybu zapnute ci ne, tak pri nastaveni napety je i pri pokusu odzoomovat stale zvetsena.
iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express 

ale i tak mě štve že je to pryč

Další věc co mě štve je blbé kolečko pod ciferníkem, když chci vytočit číslo, je to tam takové prázdné pod tím ciferníkem, předtím to bylo aspoň vyplněné obdélníčkem "zavolat" nebo jak to tam bylo napsané a teď člověk aby se strefoval na kolečko uprostřed