Apple ipod touch vs. android
-
ondrej25
Apple ipod touch vs. android
pls moc prosím...
se chci rozhodnou mezi androidem a applem....apple ma podlě mě větší budoucnost a více aplikací a her...
moc bych potřeboval pomoct, ipod touch 3g nebo 4g...jsem viděl že asi 4g ma v menu nové okýnka-třeba složka hry-a pak se otevře jenom ta složka s hrama...a to pravě se mě nelíbí...je to tak že 3g má prostě všechny aplikace a hry seřazený prostě všechny vedle sebem a ten 4g už ve škupinkách ??
taky bych se chtěl zeptat, co je za potřebí pro stahování z marketu-ja chcu jenom stahovat free, a na to mit kreditku nepotřebuju že ne?
má ten market více placenej apps nebo free.??
a co ten jailbreak.. to když si udělám tak až potom muže mejt ty sammerbroad..teda ty theme apps ?? jinak to nejde ?? pls..
se chci rozhodnou mezi androidem a applem....apple ma podlě mě větší budoucnost a více aplikací a her...
moc bych potřeboval pomoct, ipod touch 3g nebo 4g...jsem viděl že asi 4g ma v menu nové okýnka-třeba složka hry-a pak se otevře jenom ta složka s hrama...a to pravě se mě nelíbí...je to tak že 3g má prostě všechny aplikace a hry seřazený prostě všechny vedle sebem a ten 4g už ve škupinkách ??
taky bych se chtěl zeptat, co je za potřebí pro stahování z marketu-ja chcu jenom stahovat free, a na to mit kreditku nepotřebuju že ne?
má ten market více placenej apps nebo free.??
a co ten jailbreak.. to když si udělám tak až potom muže mejt ty sammerbroad..teda ty theme apps ?? jinak to nejde ?? pls..
-
john
- iPhone expert

Re: Apple ipod touch vs. android
Zajímavá forma otázek. No, co už..
Složky si můžeš libovolně vytvořit, taky je vůbec mít nemusíš (to záleží jen na tobě) - rozdíl mezi 3G a 4G v těch složkách neni, je to všude stejný.
Na stahování free aplikací a her nepotřebuješ kreditku. Netušim, jestli je na AppStoru (ty tomu říkáš market) více her a aplikací placených nebo free, ale free je jich dost.
Tu poslední otázku úplně nechápu, ale po JB si můžeš změnit libovolně vzhled iPhonu - nejčastěji pomocí WinterBoardu.
Složky si můžeš libovolně vytvořit, taky je vůbec mít nemusíš (to záleží jen na tobě) - rozdíl mezi 3G a 4G v těch složkách neni, je to všude stejný.
Na stahování free aplikací a her nepotřebuješ kreditku. Netušim, jestli je na AppStoru (ty tomu říkáš market) více her a aplikací placených nebo free, ale free je jich dost.
Tu poslední otázku úplně nechápu, ale po JB si můžeš změnit libovolně vzhled iPhonu - nejčastěji pomocí WinterBoardu.
iPhone 5S 32GB Black - iOS8 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
iPad 3 16GB - iOS 5.1.1 - JB
iPhone 3GS 32GB Black - iOS 6 - nonJB
2x iPhone 4S 16GB White - iOS 6 - nonJB
iPhone 5 16GB Black - iOS8 - nonJB
MacBook White (late) 2008 - Snow Leopard 10.6.8
-
mork4
- Sons of Jailbreak

celkovo ani ja moc nechápem prečo porovnáš ipod touch a nie iOS s Androidom. Asi v tom máš chaos upresni si niektoré fakty
“Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value.” Albert Einstein
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
Macbook Pro 15 late 2013
iPhone 6 64GB
† iPhone 5 16GB
† iPhone 4 16GB
† iPod Touch 2G 8GB
-
Fanuš
Tak ty to chapat nemusis, ale treba si chce koupit mp3 prehravac s androidem a ted to porovnava s Touchem...
-
patofbc
iPod touch 4 ma tiež poukladane ikony vedla seba
.... ty si tam totiž môžeš urobiť zložky, kde si to môžeš poukladať ... dať 12 hier napr do jednej zložky HRY .... a ak sa nemýlim tak ide to aj na 3G ak si tam dáš iOS 4.x.x (?)
.... ty si tam totiž môžeš urobiť zložky, kde si to môžeš poukladať ... dať 12 hier napr do jednej zložky HRY .... a ak sa nemýlim tak ide to aj na 3G ak si tam dáš iOS 4.x.x (?)-
CML4D
apple
podle mě kdo nemá applíka ani nemůže pochopit jak je boží
4G má foťák a ten mi u 3G strašně chybí
podle mě kdo nemá applíka ani nemůže pochopit jak je boží

4G má foťák a ten mi u 3G strašně chybí

-
votrelec005
- Mírně pokročilý

Tak ja mam aj iPod Touch 3G 32GB a aj android (hTC Desire). Desire mam skor na maili a tak, ale ak chces pocuvat hudbu a hrat hry tak na 100% iPod. Android nieje zly, ale ako som pisal, je skor na pracu.
TO patofbc: Nie nemylis sa...
TO patofbc: Nie nemylis sa...
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
MacBook Pro 13" Retina
-
JackieTran
- Starý pes fóra :)

Prestante se mu vysmivat.Bud mu poradite nebo nic nepiste.
Chceteli si pokecat,bezte na chat.
Chceteli si pokecat,bezte na chat.
-
k0mk0
zober iPod Touch 4g, podľa mňa sa naňho nejaký Android mobil nehrabe...
- iPT 4g má všetko, rýchly a svižný, oveľa lahšie ovládanie ako Android, má dobrý foťák a HD kameru ktorá je dosť dobrá
- tie aplikácie bývajú na AppStore (market Apple) väčšinou platené, ale ak chceš len FREE tak ti kreditku netreba
- iPT 4g má všetko, rýchly a svižný, oveľa lahšie ovládanie ako Android, má dobrý foťák a HD kameru ktorá je dosť dobrá
- tie aplikácie bývajú na AppStore (market Apple) väčšinou platené, ale ak chceš len FREE tak ti kreditku netreba