(Ještě podotýkám, že jailbreak mám minimálně čtvrt roku a do té doby bez jediného problému)
Prosím o pomoc! iPod nejde zapnout
-
H.Karlik
Prosím o pomoc! iPod nejde zapnout
Zdravím iPodaře i iPhonaře a prosím o pomoc. Vlastním iPod 1. generace (8GB) FW 3.0 Jailbreak. Dneska se mi seknul, tak jsem zkusil reset (Home button + hold). Normálně se vypnul, hned se začal zase zapínat, ale už se nezapnul. Nyní po každém dalším pokusu o zapnutí se robrazí ono jablíčko jako při každém normálním spuštění, ale zůstane tam na dobu 30 sekund a poté zhasne displej a můžu znova. Bez účinku. Prosím o pomoc
(Ještě podotýkám, že jailbreak mám minimálně čtvrt roku a do té doby bez jediného problému)
-
H.Karlik
Re: Prosím o pomoc! iPod nejde zapnout
Samozřejmě to byla první věc, kterou jsem zkoušel. Ale nejde to, iPod se ani nezapne, po 30s v průběhu zapínání se sám vypne, ale iTunes ho ani nezaregistruje!
-
masklin
- Starý pes fóra :)

Takze kdyz ho pripojis k PC tak ani nejde dat do DFU modu?
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.
-
H.Karlik
Tak po zdlouhavém ukecávání
se mu nakonec zachtělo. Už mám za sebou restore, teď už se jen nakopat do jailbreaku. Díky za pomoc! Chvílema mě už chytala panika. Prosím admina o smazání.