Cau lidi,
mam ipt3g a gps modul nokia ld4w. Bude mi fakat (kdybych si nahodil jb a nekde sehnal tomtoma nebo navigon mobile navigator) tohlecto spojeni? Diky
ipt3g a nokia ld4w?
Re: ipt3g a nokia ld4w?
Kdysi dávno jsem tu vznesl dotaz jestli by GPS modul komunikoval bylo mi řečeno že ne,jestli se něco změnilo nevím,ale pochybuji o tom.
Ale pokud vím tam se dá na iPhone koupit specialní držak do auta od TomToma
který v sobě ma nějaký modul,ale asi to bude předražené.
Ale pokud vím tam se dá na iPhone koupit specialní držak do auta od TomToma
který v sobě ma nějaký modul,ale asi to bude předražené.
ja jen ze kdyz uz mam ten modul tak ze bych ho vyuzil. ale na druhou stranu se mi zase nechce tahat tu navigaci a nahazovat jb kdyby to pak nemelo fakat
-
- Mírně pokročilý
Cahir:
ano fungovat ti bude. Budeš ale muset pořídit relativně lacinou aplikaci roqybt.
více zde:
viewtopic.php?f=119&t=21043
Mimochodem, přesnost je naprosto úžasná a použitelnost více než dobrá (dlouhodobě testováno s tebou jmenovaným modulem)
ano fungovat ti bude. Budeš ale muset pořídit relativně lacinou aplikaci roqybt.
více zde:
viewtopic.php?f=119&t=21043
Mimochodem, přesnost je naprosto úžasná a použitelnost více než dobrá (dlouhodobě testováno s tebou jmenovaným modulem)
Naposledy upravil(a) cernakus dne úte pro 22, 2009 9:42 pm, celkem upraveno 1 x.
A čo tak AppStore?
Zasa ponizujete jb na pozíciu only crack.
Edit :sorry iPod touch 3g nie iPhone
Zasa ponizujete jb na pozíciu only crack.
Edit :sorry iPod touch 3g nie iPhone
Naposledy upravil(a) PeterKiss dne úte pro 22, 2009 9:43 pm, celkem upraveno 1 x.
-
- Mírně pokročilý
jo, fungovat bude...potřebuješ jen RoqyBT (aplikace v Cydii) a tu si zaregistruj, pomocí ní pak propojíš modul s IPT3 přes BT, tak to mám já na svém 2G 
edit: cernakus mě předběhl

edit: cernakus mě předběhl

Naposledy upravil(a) lukas26 dne úte pro 22, 2009 9:44 pm, celkem upraveno 1 x.