iTouch display
-
- Host
iTouch display
Cau hele nekde jsem se docetl e itouch ma mene kvalitni displej naz iphone co je n tom pravdy? Dekuji
-
- Starý pes fóra :)
Re: iTouch display
Uz sa to riesilo na fore
, zhodli sme sa, ze je to somariny (aj ked mne sa vidi, ze ma trocha iny dislpay) nakoniec, ale vyslo z diskusie, ze su rovnake tie dva displaye
(aspon sa mi tak vidi)
Skus to pohladat, si uz predsa len skuseny uzivatel, nebudem to robit za Teba (nechce sa mi)

Skus to pohladat, si uz predsa len skuseny uzivatel, nebudem to robit za Teba (nechce sa mi)
iPhone XS white iOS 13.x,
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
iPhone #1 3.1.3
Orange
MacBook Pro retina 2,5 GHz; 8GB RAM
Čítajte pravidlá fóra!
-
- Administrator
Svatá pravda Paly..
.
.
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.

Julek píše:Svatá pravda Paly..
.
Dovolim si nesouhlasit.kdysi (pred vanocemi) jsem na andelu v Apple prodejne zkousel vystaveny predvadeci iPhone a pak si vyzkousel iPodTOUCH.U nej mi barvy pripadaly takove studene a mene zive nez na iPhone....mohla to byt ale prvni serie s displeji od jineho vyrobce,nevim...takhle to prislo me.
vsadim se ze kdyz je date vedle sebe rozdil bude patrny....mrknete se na andelu sami vy kdo jste z prahy.
-
- Mírně pokročilý
heh, to chtelo ale nejdrive ipoda otrit bo v shopech je desne opatlanej - ne li vysvicenej
kamos ho ma a porovnavali jsme a displaye jsou identicke pokud jsou oba ciste
stacio male zapatlani a ten nebo ten vypada hure
kamos ho ma a porovnavali jsme a displaye jsou identicke pokud jsou oba ciste
stacio male zapatlani a ten nebo ten vypada hure
iPhone 3GS 16GB White
http://iphonehry.cz
http://iphonehry.cz
-
- Host
Prva seria ipodov touch mala iny, menej kvalitny display, menej kontrastny...
no ja nevidel dva totozny iphony tak jak pak srovnavat ipod a iphone, kazdej displej je unikat a original, jeden je vic zlutej, druhej bilej, jeden vic sviti, uz mi jich rukama par proslo a vzdycky sem je uchylne porovnaval a byl okoli pro smich
Takze vec sa ma takto..Vlastnim iPhone a vcera mi jeden brat pozical jeho Touch.Len tak ma napadlo dat ich prfi seba a porovnat ich displaye..Ja mam iPhone 1.1.3 OOB a iTouch je 1.1.2 OOB. Dal som ich teda vedla seba,znizil brighteness na minimum.Vysledok? iTouch ma vysoko svietivejsi display ako moj iPhone zato zas preukazatelne nazltly a moj iP je krasne biely..takisto tie ikonky na iTouche su spatnejsie a akesi kostrbatejsie ako na mojom iPhone..Takjze tak!
Ale myslim si aj tak ze toto moze byt len umna u ineho s iP a iT to moze byt uplne opacne,myslim si ze kazdy kus je original!
Ale myslim si aj tak ze toto moze byt len umna u ineho s iP a iT to moze byt uplne opacne,myslim si ze kazdy kus je original!
-
- iPhone expert
určitě ne protože jsem ti dva stejní až na foŤák a volání
- iPhone 11 Pro Max
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
- Apple Watch Series 4
- MacBook Pro 15" i7 2017 Touch Bar
- iPhone 2G 8GB 3.1.3 JB
-
- Sons of Jailbreak
iphonik4: a jeste ti vypadla nemoznost pouzivat spodni repraky u iTouche.