PRIPOJENI K WIFI
PRIPOJENI K WIFI
mam ipod touch zakoupeny pred 3tydny v USA a nejde mi pripojit k wifi. site sice nalezne ale pak napise ze nelze pripojit. pritom pocitace i kamaraduv iphone se k teto siti v pohode pripoji /jen zada heslo a iphone si nacte vsechny udaje a muze surfovat/. Zajimalo by me v cem je problem? jak tedy nastavit doma wifi aby se ipod touch 2nd generation mohl pripojit? jake zabezpeceni ovlada a jake ne? a jakto ze to iphone veme v pohode a ipod ne? v moznostech menu siti OTHER jde nastavit celkem vse ale i to nepomuze. nechapu. prosim o pomoc. ma nekdo podobny problem?
-
- Starý pes fóra :)
Re: PRIPOJENI K WIFI
Tohle se bude spatne diagnostikovat .. Mas pristup k logum toho bezdratoveho routeru? Docela by pomohl vypis toho, co se ve chvili pripojeni 'deje'. Je to obecny stav, nebo jen na jednom AP?
Prpadne restore firmware na iPodu a reset vsech nastaveni (pokud to je jako na iPhone, Touch neznam).
Prpadne restore firmware na iPodu a reset vsech nastaveni (pokud to je jako na iPhone, Touch neznam).
-
- Host
Ještě můžeš vyzkoušet jen reset Síťového připojení: Settings -> General -> Reset -> Reset Network settings. Občas se mi taky stává, že i po nalezení a připojení do sítě se mi nenačte IP adresa, DNS atd.. většinou stačí jen vypnou a znovu zapnout wifi.
hej mam uplne stejny problem!! kamosi z n95 se pripoji vsude ale muj iPod touch 2G se proste nemuze na wifi pripojit nechapu to!
Čau,mám uplně stejnej problém nelezne ale nepřipojíse
PROSÍM PORADTE

PROSÍM PORADTE

ja mam ten problem za mna wifi prpoji ale pise mi napr. safari ze - stranka sa neda priopojit ale hlavne ze teraz som na wi cez macbook skusal som aj restore stietovych pripojeni
Mne WiFi obcas vypadavalo a teraz uz ani ziadne WiFi nenajde a dal som aj factory reset cez iTunes
. Idem to reklamovat (mam prvu generaciu, ale asi vymenim po reklamacii za tretiu).

-
- Host
Mam stejny problem az na to ze mam iPhone 3G.
Byl jsem vzdalene pripojen k memu stolnimu kompu pres VNC a samozdrejme pres wifi a najednou spadlo spojeni a od te doby jsem se uz nepripojil. Site me to hledalo v pohode a ted uz je to ani nenajde... Vidim to na reklamaci.
Byl jsem vzdalene pripojen k memu stolnimu kompu pres VNC a samozdrejme pres wifi a najednou spadlo spojeni a od te doby jsem se uz nepripojil. Site me to hledalo v pohode a ted uz je to ani nenajde... Vidim to na reklamaci.
-
- Host
jestli ho budes posilat do servisu zkus jsem pak napsat vyjadrani, popr jestli ti reklamaci uznali apod
... vzdyt to zname britex je britex .)

iPhone 4S 16 GB
Music powered by Klipsch Image One S4
Music powered by Klipsch Image One S4