iPod z USA
iPod z USA
Ahoj, chci si koupit ipoda z bazaru, jeden typek ho prodava, je uplne novy a je dovazeny z USA. chci se zeptat, jestli je rozdil kdyz ho koupim tady nebo jestli je z USA? nemusim se toho bat? 

-
- Host
Re: iPod z USA
Jediný rozdíl bude v případném vyřizování reklamace. Tyhle mašinky jsou, ale kvalitní a nemá cenu se zbytečně obávat, že by se s iPodem něco stalo.
to jsem považoval ze samozřejmost s tou případnou reklamací, třeba u iP 3g bych se bál ale u iPodu ne
-
- Moderator fóra
OT:
iPhone 3G koupený v USA by jsi u nás ani nevyreklamoval
iPhone 3G koupený v USA by jsi u nás ani nevyreklamoval
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
iPod ano, ten má one year international warranty.
Na servisu se na tebe sice dívají divně, ale jsou povinni ti iPod na reklamaci vzít.
Ověřeno
Na servisu se na tebe sice dívají divně, ale jsou povinni ti iPod na reklamaci vzít.

iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
-
- Moderator fóra
Aby tady nevznikla mýlka, tak jsem takto já osobně iPod touch nereklamoval.
Ale bavil jsem se o tomhle s více lidma přímo z řad prodejců/servisů applu v ČR a ti mi toto potvrdili
Ale bavil jsem se o tomhle s více lidma přímo z řad prodejců/servisů applu v ČR a ti mi toto potvrdili
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
iPad 4 32GB
Klidne ho kup. Ja dostal iPoda k minulym Vanocum, kterej rodice privezli z USA a byli tam zacatkem listopadu. Takze ho mam dyl jak rok. Delam s nim ruzny pra*arny
. Delal sem s nim upgrade na temer kazdy FW, kterej vychazel od verze 1.1.1. Prosel se mnou jak letem, tak zimu na lyzich (cca -15 stupnu a vlhkost) apod. A porad dokonale beha. U iPhone uprimne bych si tohle nedovolil

A jak bylo receno. Je tam mezinarodni zaruka bohuzel teda jen rok, ale je.

A jak bylo receno. Je tam mezinarodni zaruka bohuzel teda jen rok, ale je.
jj jako mel bys velkou smulu kdyby ti nefachal prece jenom apple je dost velka firma a takvydle veci nedal ale jinak aspon par dni ho pouzivej bez JB a pokud bude ok tak ho jb a mas ho naporad ja uz ho mam od minuleho leta a jede v pohode takze snad nebudes takovej smolar a narazis zrovna na vadnej kus ale jak tady psaly ma to svetovou zaruku jen teda asi dele potrva nez ti s nim neco provedou ale cert to vem
Malarkky ja som si kupil od jednej baby ipod touch 2G tiez dovezeny z USA mala ho par krat zapnuty nema ani skrabanec.. no pome k veci , ja som sa tiez obaval ako to bude s reklamaciou a pisal som do servisu do BA a povedali mi ze podla serioveho cisla sa to da zreklamovat aj ked nemas blok takze tak.