Dotazy k IPod Touch

Odpovědět
Phill17

Dotazy k IPod Touch

Příspěvek od Phill17 »

Ahoj,
Hodlám si koupit do prázdnin Ipod Touch, asi šáhnu po 32 gb - mohl bych toho časem litovat kdybych si vzal menši "kvůli" 2 tisicovkam. Měl bych pár dotazů, jelikož máte určitě dost zkušeností tak doufám že mi poradíte:
1) Věčně omýláné téma - zvuk.Jaký je? ( zatím poslouchám hudbu jen s Pc, takže není s čím srovnávat), sluchátka už mám vybrané a volba padla na KOSS porta pro ( co jim říkate?)
2) titulky u filmů a texty u písní? Jak toho dosáhnout ( jestli to vůbec jde)
3)Wi-fi internet, je možné zpouštět přes Safari videa např. na tn.cz , nebo je na videa specialně jen youtube?
4)když Touch jailbreaknu jde potom znovu vratít do puvodniho stavu ( kvůli zaruce)
5)Má tenhle zázrak vubec naké chybičky?

Díky za odpověd, věřím že mi pomůžete.Hezkej den.

schmiedy
Senior uživatel
Senior uživatel

Re: Dotazy k IPod Touch

Příspěvek od schmiedy »

1) sice mam iphone ale se zvukem jsem spokojen, pouzivam koss spark plug, myslim ze ipod bude na tom podobne mozna lip.. Nekdo nadava, nekdo chvali,...
2) titulky si das k filmu pomoci napr iphone media converter center, tady se to resi dokola, dej hledej, ale neni to problem a vse pak funguje
3) videa ti nepojedou na netu, jedine po pridani jednoho programku, myslim ze je to hammster, nejsem si jisty, ale nepocitej ze to podporuje vsechny stranky s flash videama,...ale youtube ti pojede bez problemu... A taky videa na apple.com, sekce iphone:-)
4) zaruku ztracis po jailbreaku a ziskavas installer po pristup k aplikacim ze tretich stran...
5) chyby?? No mam iphone a ten je pro me dokonaly,... Nejdriv jsem si chtel koupit taky jen ipod ale kdyz uz clovek do ttoho vrazi tolik penez tak proc by z toho nemohl i volat?? Takze iphone pro me byla pak jasna volba:-))
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Vicemene souhlasim se vsim co napsal Schmiedy takze se nebudu opakovat ...

Jen doplnim ty Sluchatka KOSS Porta Pro jsou opravdu perfektni , a zatim rozhodne nejlepsi co jsem mel a jeste dlouho mit budu diky jejich dozivotni zaruce kdy ti za manipulacni poplatek 50 KC v pripade nejake poruchy sluchatka vymeni bez nejakych otazek. Takze na ty jen sama chvala ......

Reyn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Reyn »

schmiedy píše:4) zaruku ztracis po jailbreaku a ziskavas installer po pristup k aplikacim ze tretich stran...

Zaruku neztratis, kdykoliv muze dat restore do puvodniho stavu.

terry
Starý pes fóra :)

Příspěvek od terry »

Jenomze v servisu na to prijdou - pokud budou chtit. Restore totiz telefon vymaze jen "povrchove". V systemu to bude zapsany.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD

schmiedy
Senior uživatel
Senior uživatel

Příspěvek od schmiedy »

presne tak... To co terry napsal se tu uz resilo i s iphonama...
Iphone 5 16gb white
Macbook pro 13"....

terry

Příspěvek od terry »

Presne. Uz to tady hlavne nereste a radsi hledejte ;) Proste jen restore nepomuze, i kdyz vam to muze projit..

jaruso1

Příspěvek od jaruso1 »

Ked chcu, tak si vzdy nieco najdu......ja som kupil IPOD Itouch 16Gb a hned som ho vecer jailbrakol, najskor to neslo, zaseklo sa to a nadaval som si naco som vymyslal ale po hodinach namahy som to rozbehol a vydychol si. Odporucam vsetkym.

terry

Příspěvek od terry »

Co doporucujes vsem?

jaruso1

Příspěvek od jaruso1 »

asi som sa zle vyjadril, odporucam braiknut IPOD bez ohladu na teoreticku a mozno aj prakticku stratu zaruky....

pospEc

Příspěvek od pospEc »

Ještě, jak tu padla diskuze o sluchátkách...já měl Koss Spark Plug také (ještě na byvalém iPodu 30GB). A byl jsem taky spokojenej - ikdyž na můj vkus mají moc silný basy, ale po dvou reklamacích jsem přesedlal na Sennheiser CX 300 a zatím fakt paráda :D ... Mám totoiž takovou smůlu ( možná to je každodenním používáním), že mi vždycky sluchátka po několika měsících přestanou hrat, celkem jsem za dobu, co jsem začal častěji poslouchat, reklamoval různá sluchátka asi 9x ( a to nejsem žádný prase, který se knim neumí chovat). Ale Sennheiserky se zatím držej :mrgreen:

Diablo

Příspěvek od Diablo »

Tak to ti muzu doporucit Koss Porta Pro :D :D ty maji dozivotni zaruku a muzes je reklamovat kolikrat chces , platis jen postovny + 50 KC a dostanes v 95% pripadu uplne novy sluchatka ( samozrejme stejnyho typu ) , ja uz je jednou reklamoval ( prejelo je auto ) a naprosta spokojenost dali mi uplne novy a na nic se neptali :D , takovahle zaruka se mi libi.

pospEc

Příspěvek od pospEc »

Jasný, vím o doživotní záruce u Koss, ale nechtělo se mi tam pořád chodit, tak jsem zvolil jinou značku a zatím si nestěžuju :) . Co se týče reklamace, tak je opravdu pravda, že se na nic neptají, já dostal bez mrknutí oka (narozdíl od Philipsu) dvakrát nové, takže to byl taky luxus . . . :mrgreen: a to že ti je přejelo auto a ty jsi reklamací dostal nové, tak to je opravdu kuriozní :mrgreen: :mrgreen:

eFkoOo

Příspěvek od eFkoOo »

Almi: citát zmazaný. prečítaj si FAQ, ako správne citovať príspevky.

nebude to tym ze si sluchadla plugnute v ipode vzdy ked dopocuvas omotas okolo ipodu strcis do vrecka a potom sa cudujes preco ti nehra jedno sluchatko? :P

k veci:nechcel som zakladat novu temu,tak sa pytam rovno tu:je mozne iTouch jailbreaknut iba v ziphone,alebo je mozne aj cez winpwn spravit fw a nahadzat tam aplikacie a cez restore dat do ipodu ?(zlozvyk z iphonu :P)

Ic3m4N

Příspěvek od Ic3m4N »

eFkoOo píše:k veci:nechcel som zakladat novu temu,tak sa pytam rovno tu:je mozne iTouch jailbreaknut iba v ziphone,alebo je mozne aj cez winpwn spravit fw a nahadzat tam aplikacie a cez restore dat do ipodu ?(zlozvyk z iphonu :P)

Yop, iPod Touch je možné jailbreaknout i v ZiPhone, kámoš to tak udělal a šlape mu na 1.1.4. úpe v pohodě. Dokonce si myslim že to je asi nejjednodušší způsob jak to udělat. :wink:

eFkoOo

Příspěvek od eFkoOo »

Almi: citát zmazaný. prečítaj si FAQ, ako správne citovať príspevky. nabudúce už naozaj zmažem takýto tvoj post.

Yop, iPod Touch je možné jailbreaknout i v ZiPhone, kámoš to tak udělal a šlape mu na 1.1.4. úpe v pohodě. Dokonce si myslim že to je asi nejjednodušší způsob jak to udělat. :wink:[/quote]

to mi je jasne,mne ide o to ci ide aj winpwn metoda

Filec
Host
Host

Příspěvek od Filec »

měl bych ještě něco k tý záruce když si necháte udělat jailbreak v nějaký prodejně která je na to specializovaná tak záruku neztrácíte

Almi

Příspěvek od Almi »

specializovaná prodejna na Jailbreak...čo to je človeče?
jailbreak je neoficiálny zásah, takže si si to zrejme asi s niečim pomýlil.
takže neverím že je nejaká predajňa "špecializovaná" na jailbreak...to som potom aj ja :wink:
iPhone X space gray 64 GB,
Apple Watch 44mm space gray,
MacBook white 2.1GHz, OS X Lion 10.7.5
iPhone.cz

Reyn
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Reyn »

No jeden uzivatel tu nedavno psal, ze mu iPod jailbreaknuli rovnou v prodejne Apple :D
Ja bych tu zaruku zase tak moc neresil, nekde jsem cetl, ze nove Pwnovaci programy nenechavaji stopu na iPodu jako to delal ZiPhone, takze nikdo nic nepozna. A i kdyby to slo urcitym zkusobem poznat, pochybuju, ze tohle delaji u kazdeho iPodu ktery reklamujete s HW poruchou.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Prosím před rokem jsem v prodejně na andělu zkoušel ze zvědavosti iPodTOUCH a byly tam nádhwrná videa s tematikou poříroda/zvířata,supr kvalita i obsah,jestli v něm jsou defaultně je možný jejich upload ?
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

pacholek

Příspěvek od pacholek »

defaultne je ipod cistej ;) alespon ten co mi prisel byl:)

terry

Příspěvek od terry »

Defaultně tam nejsou určitě. Musíš si je někde najít nebo se poptat v prodejně.

Gekko gecko
iPhoneHolik
iPhoneHolik

Příspěvek od Gekko gecko »

Dík...asi je tam nahráli v X Store z "Macka",škoda....asi si nějaká DVDčka zkonvertuji sám (Převážně z produkce BBC a National Geographic)
iPhone 5S 16GB Silver iOS 9.2

Odpovědět