Kde koupit I pod Touch 32 gb?
Kde koupit I pod Touch 32 gb?
ahoj, mohli byste mi doporučit nějaký dobrý E-shop ( český) ? Kde jste jej koupili vy? Nejlevnější jsem našel zde link na eshop smazán ! nelinkuj sem eshopy. Julek ale nak se mi nezda že stoji mnohem meně než kdekovil jinde (asi o 2500kč a více).. čím to je, nerad bych koupil nějakeho mrzáka...díky za odpoveD.
Re: Kde koupit I pod Touch 32 gb?
Sám jsi si ten nej obchod našel... Doporučoval bych opravdu tento. Taky jsem tam kupoval iPod Touch a dorazil, vše bylo v pořádku. Akorát že to dochází áááž z Francie. Takže to bude chvíli trvat.
Jinak zase uživatel - terry s nimi nemá dobré zkušenosti. Mno je to na Tobě.

Jinak zase uživatel - terry s nimi nemá dobré zkušenosti. Mno je to na Tobě.
-
- Starý pes fóra :)
Davam ti jednu radu
Nenakupuj u Pixmanie. Maji sice opravdu bezkonkurencne nejlevnejsi ceny, jenomze to je snad jediny klad toho eshopu.
Hlavni, ze maji sidlo ve Francii a u nas nemaji zadnou pobocku, takze problemy s pripadnou reklamaci apod. Ja je zazil a rikam, ze to neni nic pekneho.
Edit: koukam, ze watterman jiz na to castecne upozornil. Je pravda, ze ten obchod je dobry v tom pripade, ze je vse v poradku a nemusis jiz resit dalsi neprijemnosti.

Hlavni, ze maji sidlo ve Francii a u nas nemaji zadnou pobocku, takze problemy s pripadnou reklamaci apod. Ja je zazil a rikam, ze to neni nic pekneho.
Edit: koukam, ze watterman jiz na to castecne upozornil. Je pravda, ze ten obchod je dobry v tom pripade, ze je vse v poradku a nemusis jiz resit dalsi neprijemnosti.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Jinak ještě jsem si vzpomněl že se dá uplatnit mezinárodní záruka např. v ceskyservis.cz, pokud máš alespoň doklad o koupi. Takže by to šlo takhle...
-
To sem si myslel taky - nemysli si, ze sem nevyzkousel vsechny moznosti. Jenomze, kdyz sem prijel do ceskeho servisu, bylo mi receno, ze vyrobky od pix neberou - jsou uzavrene nejake smlouvy, ci co.
iPhone 4 16GB iOS 5 beta | MacBook Air 13" C2D 1.86 GHz, , 4GB RAM, 128GB SSD
Zajímavé, zde je znění o té reklamaci a záruce, kdyby někdo nechtěl hledat ať to má i tady.
Tuším že na forum.Mujipod.cz psal nějaký frajer, že mu to tam vzali...

Kód: Vybrat vše
11. Záruka, reklamace a servis
Všechny výrobky na našich stránkách mají záruční lhůtu minimálně dva roky. Záruční lhůta začíná běžet dnem, kdy zákazník obdrží objednaný výrobek.
Každý prodaný výrobek musí být v souladu se smlouvou (musí odpovídat objednávce) podle evropské směrnice 1999/44/ES.
Poplatky za odeslání reklamovaného výrobku si hradí zákazník sám, s výjimkou rozporu zboží se smlouvou. V tomto případě, poplatky za odeslání zákazníkovi uhradíme.
Každý reklamovaný výrobek nám musíte zaslat zpět poštou (nebo jiným přepravcem). Žádná zásilka nebude osobně převzata v sídle společnosti Fotovista / Pixmania.
Pixmania se zavazuje postarat se o případné opravy u dodavatele.
Pro každou reklamaci je bezpodmínečně nutné připojit k vadnému přístroji fotokopii faktury a návratový lístek.
Upozornění: záruka se nevztahuje nebo se vztahuje pouze částečně na vnější poškození přístroje (například náraz, zásah způsobený bleskem či výbojem elektrického proudu ...), na škody způsobené používáním či zapojením, které je v rozporu s návodem od výrobce, škody způsobené používáním, které brání dobrému zachování přístroje, škody způsobené využíváním k obchodním nebo skupinovým účelům, škody způsobené používáním přídavných zařízení, doplňků nebo neodpovídajícího spotřebního materiálu.
V případě zamítnutí reklamace Vám dodavatel vypracuje cenovou nabídku na opravu přístroje.
Výrobní záruka na výrobky, které na stránkách PIXMANIA prodáváme, se nevztahuje na:
- špatné použití výrobků, přečtěte si prosím pozorně návod k použití
- poruchy zapříčiněné nevhodnou opravou, nebo opravy provedené servisem, který PIXMANIA neschválila
- poruchy zapříčiněné nevhodným použitím (skupinové účely, profesionální použití...)
- poruchy a jejich důsledky zapříčiněné vnějším zásahem
Ve všech těchto případech není PIXMANIA zodpovědná za zamítnutí opravy výrobcem. V případě odmítnutí opravy výrobcem budou vystavěny náklady na opravu.
ahoj,
tak díky dost jste mi pomohli, pořád mi to vrtalo hlavou že v tom musí být háček.Ten cenovy rozdíl je celkem velký, ale to už si můžu "tače" rovnou objednat z USA ,což jsem nikdy nechtěl.. tak ted už je to asi jedno kterej českej eshop, ale budu rád za každej tip
díky,hezky večer.
tak díky dost jste mi pomohli, pořád mi to vrtalo hlavou že v tom musí být háček.Ten cenovy rozdíl je celkem velký, ale to už si můžu "tače" rovnou objednat z USA ,což jsem nikdy nechtěl.. tak ted už je to asi jedno kterej českej eshop, ale budu rád za každej tip

Ale z Americkeho Apple Storu je to opravdu nejlepsi a nejlevnejsi , na druhou stranu chapu vase obavy z te dlouhe cesty Ipodu pres Ocean a pulku Evropy
...

Ahoj,
no mě je celkem jedno jestli IPod poleti 10 000 km u USA nebo 30 km z Brna, jde mi o to , že kdyby se nahodou stalo že bude Ipod vadný je složitější reklamace.. je to zbytečná obava, ale nechci to riskovat , protože to není zrovna nejlevnějsí vec.. rád bych teda česky obchod, http://www.maczone.cz/ (omlouvam se za odkaz) vypada solidne? máte s ním nake zkusenosti ? díky za odpoved..
no mě je celkem jedno jestli IPod poleti 10 000 km u USA nebo 30 km z Brna, jde mi o to , že kdyby se nahodou stalo že bude Ipod vadný je složitější reklamace.. je to zbytečná obava, ale nechci to riskovat , protože to není zrovna nejlevnějsí vec.. rád bych teda česky obchod, http://www.maczone.cz/ (omlouvam se za odkaz) vypada solidne? máte s ním nake zkusenosti ? díky za odpoved..
-
maczone je v poradku, uz jsem od nich nekolikrat nakupoval a vse bez problemu
-
- Administrator
Phill17 píše: teda česky obchod, http://www.maczone.cz/ (omlouvam se za odkaz) vypada solidne?
maczone je náš partner, funguje 100%
Respektujte pravidla, pak si u mě můžete stěžovat na moderátory.