Prosím poraďte,
mám u iphonu 3G a ipodu 3G provedený JB a potřebuji rychle přehodit aplikace z jednoho do druhého. Můžete mi někdo poradit? Jaký program mám stáhnout...
Home Sharing u iDevices s jailbreakem
Re: Home Sharing u iDevices s jailbreakem Spěchá!!!
Staci ti iTunes. Pripoj iPhone, klikni na nej v iTunes pravym tlacitkem a dej Transfer Purchases. Tim se ti aplikace z iPhonu prekopiruji do iTunes a posleze je muzes sychronizovat s iPodem.
-
- Mírně pokročilý
Home sharing je neco jineho.
- rony
- Klub čistého iOS
nic nemusis prehadzovat.
appky su viazane k itunes UCTU, nie ku zariadeniu.
fakt, ze si si ich kupoval rovno z idevice nehra rolu. Pozri sa v itunes na pocitaci do zalozky Apps a ked ich tam vidis, tak je vsetko v poriadku.
appky su viazane k itunes UCTU, nie ku zariadeniu.
fakt, ze si si ich kupoval rovno z idevice nehra rolu. Pozri sa v itunes na pocitaci do zalozky Apps a ked ich tam vidis, tak je vsetko v poriadku.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
mac mini iPhone 4 5S X 13 Pro iPad Pro Pencil TV4 HomePod WATCH AirPods
Všechny aplikace mám stažené zdarma na PC, tím pádem, jsou všechny dávno v itunes. Problém je ten, že pokud připojím iphone, všechno funguje správně - můžu volně kopírovat aplikace a hudbu... Jakmile připojím ipod, vše, co je nahrané v itunes je jakoby zamčené (nejde kopírovat hudbu ani filmy a aplikace svítí šedě).
Už jsem zkoušela i ten transfer, jak mi tu radíte, ale jak jsem tušila, je to na nic...
Už jsem zkoušela i ten transfer, jak mi tu radíte, ale jak jsem tušila, je to na nic...
-
- Mírně pokročilý
Musis to synchronizovat.
Re: Home Sharing u iDevices s jailbreakem
tyjo, nejsem idiot. Prostě to nejde...
edit
Teď zkouším znova JB, jestli náhodou není chyba v softwaru. Ale přijde mi to fakt divný.
[mod=jackherrer]nedelej doubleposty > upravuj po sobe prispevky, to ze spechas neznamena ze nebudes dodrzovat pravidla. upraveno. priste mazu.[/mod]
Tak už se mi to konečně podařilo.
Díky všem za snahu, ale bylo to špatně nainstalovaným ipsw. 
edit
Teď zkouším znova JB, jestli náhodou není chyba v softwaru. Ale přijde mi to fakt divný.
[mod=jackherrer]nedelej doubleposty > upravuj po sobe prispevky, to ze spechas neznamena ze nebudes dodrzovat pravidla. upraveno. priste mazu.[/mod]
Tak už se mi to konečně podařilo.