prach pod sklom...

Odpovědět
CIDaller

prach pod sklom...

Příspěvek od CIDaller »

Som vlastnikom iPodu Touch 2G (mam ho cca pol roka) a pod sklo sa mi dostalo pomerne veľke množstvo prachu... :( Vôbec netušim, ako sa to tam mohlo dostať, kedže ten prach je asi na ploche 3 x 3 cm vo vrchej časti displeja... Chcem sa preto spytať, či je toto dôvod na reklamaciu ? Pytam sa to preto, lebo nerad by som bol bez iPodu mesiac, a potom mi povedia, že je to nezreklamovateľné... Tak ak mate niekto skusenosti s prachom pod sklom (je jedno či na iPode, alebo iPhone), tak mi prosim napište ako ste dopadli na pripadnej reklamacii.

Dakujem pekne...

Beavers
Moderator fóra
Moderator fóra

Re: prach pod sklom...

Příspěvek od Beavers »

Je to jen názor, ale protože by se tam prach dostat neměl (je tam těsnění), tak je to na reklamaci, protože výrobek je zmetek. Těsnění tam je asi nějak shrnuté a nedoléhá, čímž ten prach tam může proniknout. A ten si skulinky vždycky najde. Zkus v úplné tmě, zda tam něco kolem rámečku neprosvítá.

Přesunuto do sekce iPod Touch.

CIDaller

Příspěvek od CIDaller »

Zdravim, takže dal som nakoniec iPod Touch 2G reklamovať, a dnes mi volali, že si mam prisť po novy kus... 8) Ani som nedufal, že to dopadne takto dobre, a už vôbec nie, že dostanem zbrusu novy iPod... Preto ak mate niekto prach pod sklom, nevahajte a hodte to na reklamaciu ako ja ... :)

underbeat
Host
Host

Příspěvek od underbeat »

No já tam mám jen tak 2 smítka prachu který jdou vidět jen na přímém světle, ale někdy ho prostě i tak očima zaregistruju. To by asi na reklamaci nebylo, nemyslíte?

ipod touch 8gb
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ipod touch 8gb »

neviem ale tam by sa nemalo dostat nic

Odpovědět