Věř mi že není v počítačové grafice se docela vyznám ale tohle neni udělaný počítačem (Na youtube je dokonce i video s prezentaci a focením) je to něják po domácku vyrobený.Kouknu na youtube a hodim sem link
pocitacem se to da udrlat tak,ze vyfotis screen ipoda a pak pretahnes ikonu camera do toho obrazu,das pak ulozit .Pote si ten obrazek prekopcis do ipoda,das prezentaci obrazku a ted o bude vypadat jako MENU i s kamerou(takhle jsem to myslel)
a nebo druha moznost je ze si musi nainstalovat RENAME a WB ze Cydie .pomoci rename si zmeni nejaky neznamy program treba a pomoci WB si zmebi tu ikonu na ten obrazek fotaku co tam je
Naposledy upravil(a) JackieTran dne čtv pro 10, 2009 9:22 pm, celkem upraveno 1 x.
ipod touch mal mať naozaj kameru ! a to že ju apple stiahol na poslednú chvíľu svedší aj fakt že na trhu sa dajú nájdť púzdra na ipod touch s výrezom na kameru . malo sa jednať o kameru aká je v ipodoch nano 5. generácie čiže len na účeľ nahrávania videa a nie na fotenie . možno sa dočkáme v dalšej generácii ale toto je určite fake
Nebo to je screen z iphona hozenej do ipoda,Nebo to rovnou muže byt iphone s horní lištou od ipoda to by bylo jednoduché Určitě fejk tak když to má kameru tak až to vyfotí ze zádu
tak tohle už je jiný kafe ale furt se mi něco na to nezdá.Jestli je to 4G ta 1. v tom prvním obrázku byla nová jen ikonka kamery nic jiného takže do touche dají jenom kameru to se mi nezdá 2.Ipod 4G bude zase vypadat stejně jako 1.,3,? nebo tam jsou vnitřnosti z iphona a vyříznutej otvor pro kameru
Todle je něják po domácku vyrobený ja si myslím že příští gen. bude už mít kameru.A další generace patrně vyjde příštím rokem.On původně i Touch měl mít kameru ale z nejákýho důvodu to zrušili a tím myslím že udělali největší chybu ! Ale zase chápu že chtejí více produktovat Iphone a Touch až na druhém místě.Třeba Shuffle je takovej malej "zmetek" teda jako přehrává dobře ale je to nehorázný tintítko a ten už kameru má.
tak zvedli by tim cenu ktera uz i ted je na mp3ku docela vysoka.. a i kdyby tam byl tak s treba 3Mp bez autofocusu stejne neudelas dobrou fotku.. takze to neni zase takova nevyhoda byla by to jen dalsi vec co by se dala snadno znicit..
foťák sa tam zatial nevojde bola by to len kamera ako v ipode nano . ale len si zober ako často fotíš s foťákom v telefóne . bolo by to úplne zbytočné a tá fotka s tím ipodom touch s foťákom je feke takže ja myslím že už nieje čo riešiť a diskusia sa začína meniť o polemike o novom ipode touch 4.G
Řekl bych, že toto je fake. Ta fotka má být 3Gčka iPodu a přitom je tam lesklej dock z 1G iPodu. A v Cydii je prý apliakce (fake) camera. Otevřete ji, klasické menu a černo místo vidění fot´áku