Jsem z toho celkem zoufalej. Prosim pomozte DEKUJU
Vypadavajici coverarty 2
-
wamsik
Vypadavajici coverarty 2
Omlouvam se, ze toto tema oteviram jeste jednou ale naposledy nebylo vyreseno. Ja mam stejny problem jako muj kolega co uz o tom tady psal. Nahraju obrazek a v itunes ho vidim ale v ipodu neni a jeste ke vsemu se me vymaze u jinych alb!
Mam verzi 2.2
-
parmin
- iPhone expert

Re: Vypadavajici coverarty 2
Mohu Ti jen doporučit nějaký program na editaci ID3 tagů. Je jich spousta a jsou free.
Před přidáním alba do iTunes nejdřív v tomto programu přídám cover a to ke všem skladbám. Pokud cover nahraješ jen do první skladby, jak tomu většinou bývá, v iPhone se Ti potom při hrání ukáže cover jen u první písničky
Před přidáním alba do iTunes nejdřív v tomto programu přídám cover a to ke všem skladbám. Pokud cover nahraješ jen do první skladby, jak tomu většinou bývá, v iPhone se Ti potom při hrání ukáže cover jen u první písničky
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
ls8
- Starý pes fóra :)

Tagy zasadne vyplnuji v iTunes, obal vkladam do vsech skladeb alba, nemam zadne problemy na iPhonu ani iPodu Classic.
iPhone XS 64GB | MacMini 2018 | MacBook Pro 15 2013
-
wamsik
Tak to jsem jedinej komu toto dela nebo co? 
Ja to vubec nechapu! co delam teda spatne? Kdyz si nahraju pisnicky do ipodu a pak ke kazde pisnicce z toho alba nahraju po jednom obrazek ze slozky kde jsou ty MP3. No a v itunes to vidim ze jsou nahrany a v ipodu neni nic a naopak se smazou z tech alb kde predtim normalne byly. Takze jsem musel vsechny pisnicky vymazat a znovu pridat abych je mel aspon tam kde byly ale je to na ho.vno! Co mam delat?
Ja to vubec nechapu! co delam teda spatne? Kdyz si nahraju pisnicky do ipodu a pak ke kazde pisnicce z toho alba nahraju po jednom obrazek ze slozky kde jsou ty MP3. No a v itunes to vidim ze jsou nahrany a v ipodu neni nic a naopak se smazou z tech alb kde predtim normalne byly. Takze jsem musel vsechny pisnicky vymazat a znovu pridat abych je mel aspon tam kde byly ale je to na ho.vno! Co mam delat?
-
parmin
- iPhone expert

Zkus to tedy takhle.
1. Pust iTunes.
2. Zvol Add Folder (pridat adresar) a najdi si v PC adresar s tim konkretnim albem
3. Songy se Ti nahrajou do iTunes
4. Oznac si je a pres pravy tlacitko mysi uprav vlastnosti souboru (cokoliv z tagu: interpreta, nazev alba, cover, proste cokoliv)
5. Uloz a synchronozuj s iPhone
1. Pust iTunes.
2. Zvol Add Folder (pridat adresar) a najdi si v PC adresar s tim konkretnim albem
3. Songy se Ti nahrajou do iTunes
4. Oznac si je a pres pravy tlacitko mysi uprav vlastnosti souboru (cokoliv z tagu: interpreta, nazev alba, cover, proste cokoliv)
5. Uloz a synchronozuj s iPhone
iPhone 8 * iPad 6 * Mac Mini * Apple TV * AirPods
-
wamsik
Aha tak podle tohoto navodu me to jde.
Ale stejne presne nechapu proc me to predtim neslo zpusobem jakym jsem to delal predtim...
Ale stejne presne nechapu proc me to predtim neslo zpusobem jakym jsem to delal predtim...