Nike+ a iPhone 3G
Nike+ a iPhone 3G
Ahoj, nemáte někdo nějakou zprávu, nebo nevíte jestli bude Nike+ pro iPhone? Když teď představili Nike+ pro nový iPod Touch. 

Re: Nike+ a iPhone 3G
Podle me urcite bude.. Novym fw pridaji podporu a pak uz se to asi bude moc koupit
Touch ma ale vyhodu v tom, ze je tam Nike+ prijimac jiz zabudovany, nemusi se tam strkat dalsi vecicka..

To je skoda, ze to nevymysleli s tím příjimačem. Ale taky si myslím, že to tak bude. Jen by mě zajímalo, proč to neudělají třeba přes bluetooth ten příjem dat. Podle mě by to nevadilo ani baterce. V Mighty Mouse mi baterky vydrží bez problému měsíc a to je skoro pořád zapnutá mimo noc 

Nike+ pro iTouch pripojit k iPhone neni problem. Jsou to temer stejne veci, rozdil je jenom v tom, ze iTouch ma "trochu" jiný obal a nemá baseband
-
- Mírně pokročilý
Xipas
Nike+ na iPhone 2G, 3G a na 99% ani na puvodnim iPod Touch nefunguje a to ani s FW 2.1.
Funguje jen na iPod Touch 2 ktery ma v sobe integrovany receiver.
Pri pripojeni externiho receiveru z Nike+ sady iPhone jen napise ze je to nepodporovane prislusenstvi.
Nike+ na iPhone 2G, 3G a na 99% ani na puvodnim iPod Touch nefunguje a to ani s FW 2.1.
Funguje jen na iPod Touch 2 ktery ma v sobe integrovany receiver.
Pri pripojeni externiho receiveru z Nike+ sady iPhone jen napise ze je to nepodporovane prislusenstvi.
-
- Mírně pokročilý
Johnyz
Skoro vsechno mozna jo, ale Nike+ kit ne
Takze mi nezbyva nic jinyho nez na behani mit jeste iPod Nano.
Skoro vsechno mozna jo, ale Nike+ kit ne

Takze mi nezbyva nic jinyho nez na behani mit jeste iPod Nano.
Caf.
Hele tak nechysta se neco? =)
Mam iPhona 3G a neco bych dokoupil na behani.. nechysta se dat ta aplikace treba na APPStore v nejake dobe? diky
Hele tak nechysta se neco? =)
Mam iPhona 3G a neco bych dokoupil na behani.. nechysta se dat ta aplikace treba na APPStore v nejake dobe? diky
-
- Starý pes fóra :)
nike+ funguje iba na ipodoch nano , ipod Touch 2G a iphone 3Gs bohuzial na 3g nefunguje
Na http://www.behej.com/2007052401-recenze ... us-ii.html vyšel zajímavý test. 

-
- Host
to je škoda, že to nejede. Teď jsem začal běhat a mam 3G, tak jsem chtěl používat nike +. Ale dobrá aplikace třeba pro běžce je motion x GPS, používám a můžu jenom doporučit.
iPhone 5 32 GB white, iOS 7
iPad s retina displayem 64 GB white, iOS 7
iPod nano 4 GB silver, 2. generace
iPod nano 16 GB blue 6. generace
Apple TV
MacBook pro 13'' 2,4 ghz (mid 2010)
twitter: ptrbndr
iPad s retina displayem 64 GB white, iOS 7
iPod nano 4 GB silver, 2. generace
iPod nano 16 GB blue 6. generace
Apple TV
MacBook pro 13'' 2,4 ghz (mid 2010)
twitter: ptrbndr
existuje uz naka moznost pripojit iphone 3g s nike+? treba nahrani nejakoeho noveho FW nebo tak neco?
-
- Moderator fóra
Ja použivam Nike+ GPS nestojí veľa a je to super aj presné, všetko
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Magic Mouse
iPhone 5